Acasa Revista Presei Revista presei. Cristian Sima: Va fi război, apoi va fi altceva !

Revista presei. Cristian Sima: Va fi război, apoi va fi altceva !

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Cristian Sima este intervievat în EvZ de Robert Turcescu şi spune că criza datoriilor suverane se va încheia cu un război şi după acesta actualul sistem monetar va fi înlocuit cu altceva.
Cristian Sima Ilie Sârbu are un apartament de 176 mp în cartierul de lux construit de Dumitru NIRO Nicolae, conform României libere. Ar fi vorba, susţine publisherul menţionat, depre o inginerie penală.
Deja ne-am săturat să deschidem Revista presei cu ultimele isprăvi ale lui Carmen Iohannis. Acum, aflăm din Naţional că femeia, ca să scape de ţânţari, a tăiat copacii de la vila de protocol din Neptun.
Unele surse susţin că a vrut să facă plajă mai uşor, să n-o mai deranjeze copacii ăia 40. Cred că mai simplu ar fi să tăiem toţi copacii din România, scăpăm de toţi ţânţarii şi putem face plajă în linişte. Uite, Kerestoy a rezolvat problema cu HarCov! Schweighofer se poate ocupa de asta.
La Vila Lac 3, unde urmează să se instaleze preşedintele-împărat al României, Klaus Werner Iohannis, se lucrează deja de şase luni, că e avariată la cutremure, spune Ştiri pe surse.
Traian Băsescu a putut să stea aici, dacă venea un seism mare, poate scăpam de el, dă-l în mă-sa, dar Klaus e de-al nostru, lasă-l să-şi consolideze bârlogul.
Robert Negoiţă a început campania electorală în Sectorul 3, anunţă România Curată. Profesorii din Sectorul 3 au fost duşi de acesta pe Litoral, la training şi au primit laptoape moca.
După principiul că, cu cât faci mai multe prostii, cu atât trebuie să fii promovat mai sus pe scara ierarhică, Ion Aurel Stoica, omul care i-a adus pe controlorii de trafic de la ROMATSA în pragul grevei, a fost promovat secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Scrie despre asta Reporter Virtual.
ProMotor anunţă că proba practică la examenul auto se poate da de mai multe ori, fără repetarea probei teoretice o dată cu ea. Aceasta este o eroare. După structura probei teoretice, cu puţin noroc poţi să faci punctaj de trecere – şi gata.
Românii au reacţionat contra apariţiei unei mari moschei în Capitală, explică Gândul. Unul dintre ei a plantat pe terenul viran unde ar urma să apară aceasta nişte purcei. În Sevilla, musulmanii au renunţat să mai construiască în acel loc, pentru că la Islam un astfel de teren e spurcat.
SUA trimit avioane de vânătoare F-22 în Europa, ca reacţie la îngrijorarea europenilor faţă de agresiunea Rusiei în Ucraina, informează Mediafax.
Dar Rusia nu se simte nici ea prea bine, după căderile burselor din China, explică Adevărul. Din cauza cotaţiilor petrolului, luni rubla s-a depreciat cu 3% faţă de dolar.
În acest timp, China face eforturi disperate să stopeze hemoragia valutară, injectând bani în sistem. Banca Populară a Chinei a injectat 23 de miliarde de dolari, conform Bursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult