Acasa Revista Presei Revista presei. Criza din USL se adânceşte

Revista presei. Criza din USL se adânceşte

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

România liberă: Criza din USL se adânceşte, soluţiile sunt de avarie „Relaţiile de la vârful USL au fost resetate de izbucnirea scandalului Roşia Montană. După o perioadă în care a fost în defensivă, acceptând solicitările PSD, Crin Antonescu a ieşit la atac, taxând ambiguitatea premierului în cazul Roşia Montană. Tensiunile din alianţă au provocat o întâlnire la vârful USL”

Gândul: Antonescu, despre relaţia cu PSD: Nu ne tremură chiloţeii că nu o să mă susţină la prezidenţiale „Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că are mai puţină încredere în premierul Victor Ponta decât acum aproape jumătate de an, când Laura Codruţa Kovesi a fost numită la şefia DNA. Cu toate acestea, liderul PNL spune susţine guvernul Ponta ca să reuşească, nu pentru că «ne-ar tremura chiloţeii» că nu va fi susţinut de PSD la prezidenţiale”

Cronica română: Divergenţe între Şova şi Antonescu privind proiectul Roşia Montană „Ministrul Dan Şova şi-a exprimat susţinerea faţă de proiectul Roşia Montană pentru că în opinia sa “toate problemele ridicate au fost rezolvate”. În acelaşi timp, Şova a explicat la România TV şi care va fi rolul Comisiei parlamentare pentru proiectul Roşia Montană”

Curierul naţional: Alburnus Maior cere vot democratic pe tema proiectului minier de la Roşia Montană „Nemulţumiţi de «intenţia de tergiversare a votului în Senat asupra legii distrugerii Roşiei Montane şi lipsa de responsabilitate a liderilor politici în tranşarea deciziei privind proiectul minier de la Roşia Montană», reprezentanţii Asociaţiei Alburnus Maior cer respingerea «imediată în Parlament» a legii privind măsurile aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană”

EvZ: Potopul de la Galaţi. Filmul unei nenorociri cu nouă morţi şi principalii vinovaţi „Nu s-au tras sirene, nu s-au citit SMS-uri. Faxurile trimise au ajuns în Primării şi Prefectură când funcţionarii erau deja acasă, iar ANM a evitat să emită Cod Roşu. Acestea sunt cauzele care au dus la moartea a nouă persoane”

Curentul: Directori ai Apelor Române Mureș, judecați pentru fraude la îndiguiri „Mai mulți directori și persoane cu funcții de decizie din  conducerea sucursalei din Mureș a Companiei ”Apele Române” au fost trimiși în judecată de procurorii DNA, în urma unui scandal privind construirea de diguri. Întâmplător, trimiterea dosarului către magistrații Tribunalului Mureș a avut loc în timp ce apele fac prăpăd în județul Galați”

Puterea: Elevii din Capitală vor putea fi precheziţionaţi în noul an şcolar „Început de an şcolar cu unităţi de învăţământ fără autorizaţie şi percheziţii la elevi- acestea sunt informaţiile anunţate de Constantin Trăistaru, inspectorul şef al Capitalei”

Bursa: Der Standard: Grecii ascund 200 de miliarde euro în băncile elveţiene „Elenii deţin depozite de 200 de miliarde euro în Elveţia, în timp ce «Grecia este marea învinsă în lupta cu evaziunea fiscală»”

3 comentarii

MalVerde 14-09-2013 - 07:47

Ba nu, se adinceste prostia din mamaliga ce tine loc de creier la toxicomanii barzaunul si valverde.

Pai altfel de ce sug ei facaletul lui Jonathan Henry de la Toxica Montana, de i-au intrat si chilotii in cur si acum ameninta Romania cu proces de 4 miliarde?

MalVerde 14-09-2013 - 08:16

NATIONALIZARE

Se expropriaza si intra in proprietatea Romaniei 51% din bunurile mobile si imobile ale Combinatului Toxic Gabriel Resurses.

De asemenea domnului Jonathan Henry precum si actionarilor mai importanti li se fixeaza temporar domicilu fortat la Targoviste pana la semnarea testamentelor si actelor de succesiune.

UnUL 14-09-2013 - 09:37

Se sparge buboiul și curge puroiul? Da doamne! Dar mă îndoiesc, căci nimeni nu vrea să lase din bot ciolanul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult