Acasa Revista Presei Revista presei. Cu Crinul la psihiatru

Revista presei. Cu Crinul la psihiatru

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

EvZCu Antonescu la psihiatru „Psihiatri şi politologi explică pentru EVZ de ce liberalul Crin Antonescu a schimbat discursul elegant cu insulta. Discursul agresiv al lui Crin Antonescu – pe Emil Boc îl face „borfaş” şi „slab la minte” – este pus sub lupa specialiştilor. Scopul, susţin aceştia, ar fi obţinerea voturilor categoriilor needucate”

crin antonescu agerpres

Foto Agerpres

Curentul:În precampanie: Crin se pregăteşte de tăierea pensiilor „Crin vorbeşte cu aşa lejeritate de tăierea pensiilor deoarece acesta nu pare să aibă nevoie de o aşa sumă ridicolă, în condiţiile în care nici măcar nu se prea oboseşte să vină la serviciu la Senat. În schimb, liderul PNL nu duce lipsă de „acareturi“

Gandul: Misterul bijuteriilor cu diamante din declaraţia de avere a lui Crin Antonescu. Cine a recomandat-o pe Adina Vălean pentru un job de 90.000 de euro pe an „În ultimul an, Adina Vălean a fost remunerată de la Parlamentul European cu aproape 75.000 de euro. În plus, ea a beneficiat de servicii de transport de 63.883 euro şi diurnă de 33.146 de euro. În schimb, soţul său, senatorul Antonescu, a câştigat 51.622 lei

Puterea: Simulare. Harta probabilă a noilor voievozi ai României „Guvernator, voievod, administrator, preşedinte sau premier. Încă nu se ştie cum se va numi conducătorul regiunii. Nu se ştie nici cum va fi el învestit: prin votul direct al populaţiei sau prin desemnare. Cert este că, în ciuda viziunilor diferite, atât PDL, cât şi USL sunt de acord că fiecare din cele opt regiuni pe care le propun trebuie condusă de câte o persoană”

Adevarul: Cum îşi justifică averile poliţiştii şpăgari „Fostul şef de la Permise Auto Argeş şi un poliţist din cadrul aceluiaşi serviciu susţin că averile lor substanţiale provin din exploatarea albinelor şi a animalelor, dar şi din darurile de la nunţi şi botezuri”

Romania libera: Subordonaţii i-au aprobat ministrului Andronescu bani pentru trei proiecte de cercetare „Ecaterina Andronescu a primit jumătate de milion de lei de la Ministerul Educaţiei pentru trei proiecte de cercetare pe care le-a condus în aceeaşi perioadă în care era şi ministru. Fostul demnitar s-ar fi aflat astfel în conflict de interese, spun experţi în legislaţia privind incompatibilitatea demnitarilor”

Curierul national: Cât de egal este accesul românilor la sănătate? „Două treimi din populaţie aproape că nu are şansa unui diagnostic şi a unui tratament adecvat. Acest procent de 65% consumă doar 20% din volumul de medicamente. Diferenţele oglindesc însă plăţile, cei de la oraş contribuind, în medie, cu mult mai mulţi bani la sistemul de sănătate”

Fin.ro: Aproximativ 25% din profitul bancilor grecesti se obtine in Romania „La finalul trimestrului I, subsidiarele romanesti aveau o rata a solvabilitatii de 15,7% potrivit RAS.  Liniile de credit catre sucursale sunt relativ reduse, de 4,2 mld. euro, raportat la totalul pasivelor sistemului bancar”
StareaPresei.ro

3 comentarii

Ciu Huhu 14-06-2011 - 08:18

De ce a schimbat discursul, Antonescu ?
Pentru ca vede ca chiorul-chel-betiv a luat-o TARE PE ARATURA, PUNIND IN PERICOL VIATA A MILIOANE DE ROMANI!

Parpanghel Suflul extra sistolic a lui Paturicu bine remunerat 14-06-2011 - 16:50

Conu Dinu i-si plateste bine cameristele !Gentlemen, putea sa invete Stross Khanul. Cu ce a fost consultat alde paturicu?

jan dinu 14-06-2011 - 19:53

Lipoveanu Antonovici ,arlechinul – tziganului
– Costache Patriciu – !
O – ROMAniada pentru eternitate !~
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult