Acasa Revista Presei Revista presei. Cu maidanezii la CCR

Revista presei. Cu maidanezii la CCR

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân a fost votată de Camera Deputaţilor, iar ONG-urile care susţin animalele încearcă să mute bătălia la Curtea Constituţională.

Revista presei. Cu maidanezii la CCR

România liberă: Bătălia pe maidanezi s-ar putea muta la CCR ”Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân a fost votată, ieri, de Camera Deputaţilor, iar ONG-urile care susţin animalele încearcă să mute bătălia la Curtea Constituţională. Ieri, politicieni de diferite colori au deplâns soarta micuţului Ionuţ Anghel, ucis de maidanezi acum o săptămână.”

Adevărul: Atunci i-au condamnat pe maidanezi la moarte ”Camera Deputaţilor a adoptat, ieri, proiectul de lege care permite eutanasierea maidanezilor, motiv pentru care primarul Sorin Oprescu a cerut anularea referendumului. În timpul şedinţei, mai multe ONG-uri au protestat în Parcul Izvor faţă de această măsură”

EvZ: 15 minciuni cu care ne-a intoxicat Sorin Oprescu ”Ales primar general al Capitalei în iunie 2008, Oprescu a venit în faţa bucureştenilor cu promisiuni. După cinci ani, EVZ a luat lista cu ce a zis candidatul independent că o să facă şi ce a reuşit să ducă la bun sfârşit până acum. Multe proiecte importante au fost un fiasco, iar multe dintre cele finalizate au fost plătite la suprapreţ“

Gândul: Antonescu: Am înţeles, indirect, că PSD susţine proiectul Roşia Montană. Să-şi exprime poziţia, Astfel de decizii politice nu se iau pe sub masă ”El a spus că deşi în Guvern liberalii au cerut amânarea proiectului pentru ca acesta să poată fi discutat, premierul a respins amânarea invocând nişte termene şi proiectul a fost trimis la Parlament. Antonescu a ţinut să sublinieze însă că nu se poate vorbi despre o problemă în USL”

Curentul: Afacere de familie: Legea privind Roșia Montană – negociată de Șova cu mama sa, avocata RMGC “Legea privind controversatul proiect de la Roșia Montană , discutată în regim de urgență zilele acestea în Parlament este rodul unei colaborări fructuoase la nivelul familiei Șova”

Bursa: Prohod la Roşia Montană ” Toţi miniştrii din Guvernul Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu au fost de acord cu proiectul de la Roşia Montană, potrivit declaraţiilor de ieri ale premierului”

Curierul naţional: BSG Resources, acţionar indirect la RMGC, riscă să-şi piardă licenţele de exploatare din Guineea ”Avizele de exploatare date BSG Resources în Guineea vor fi anulate, dacă se confirmă acuzaţiile de corupţie aduse lui Beny Steinmetz, acţionar indirect la RMGC, prin Gabriel Resources”

Naţional: Se pune la cale un nou pol de dreapta in jurul lui Tariceanu ”Pastorita de Andrei Chiliman & Comp., Initiativa Romania Liberala devine tot mai atractiva pentru penelistii satui pana peste cap atat de alianta cu PSD, cat si de Crin Antonescu. Scosi din rabdari de „mizeriile” la care sunt supusi de pesedisti si de gafele lui Antonescu („ne duce sub 20% pana-n primavara”), multi liberali din teritoriu se gandesc sa lase-n plata Domnului PNL-ul si sa ingroase randurile IRL, revenind astfel pe dreapta esicherului politic“

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult