Acasa Revista Presei Revista presei. Culisele scandalului de la Realitatea

Revista presei. Culisele scandalului de la Realitatea

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Adevarul: Culisele scandalului dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă „Sediul Realitatea TV a fost, duminică seară, câmpul primei înfruntări între bodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vîntu şi cei ai lui Sebastian Ghiţă. Au fost momente foarte tensionate pe parcursul a mai bine de şase ore, dar, în final, a fost evitat un conflict violent”

Vîntu a năvălit cu gorilele la Realitatea pentru a stopa dezvăluirile WikileaksCurentul:  Împrumuturile fictive ale lui Petcu, demontate de declaraţia de avere „Mafiotului sindicalist, Marius Petcu, cel care dădea lecţii pe la Realităţile şi Antenele lui Vîntu şi Felix, pare să i se fi înfundat conducta cu bani negri obţinuţi prin tot felul de combinaţii abjecte şi ilegale”

Romania libera: PREMIERĂ. Telegramele diplomaţilor americani dezvăluie fără echivoc adevăratele culise ale jocurilor politice de la Bucureşti Scrisorile pierdute de la București „Din telegrame aflăm astfel cine sunt politicienii români apropiaţi de interesele Moscovei, cum se turnau între ei liderii unui mare partid din România sau care au fost jocurile de culise din spatele suspendării preşedintelui”

Puterea: Datele strânse de americani despre Justiția din România apar și într-un raport al austriecilor „Culmea, ambele rapoarte, cel american și cel austriac, conțin aceiași eroare, așa cum se vede din stenograma întâlnirii de la Cotroceni!”

EvZ: Cozmin Gusa: Ponta şi Antonescu şi-au unit neputinţele „Consultantul pro-bono al lui Marian Vanghelie afirmă că Ponta şi Antonescu nu au curaj să-i dea afară pe corupţii din PSD şi PNL, iar în lipsa reformelor „şi-au unit neputinţele””

Curierul national: Va rezista sistemul de sănătate până la anul? „România alocă cele mai mici fonduri din UE pentru cheltuielile din sistemul sanitar, care se află în pragul dezastrului. Probleme există în toate ţările Uniunii, însă alte state mai au timp să aplice măsuri drastice pentru reformarea sistemelor. Damian (Terapia Ranbaxy): Dacă rezistenţa la schimbare nu se opreşte, sistemul dă faliment până în 2012”

ZF: România a ajuns la minimul de salariaţi din ultimii 50 de ani: 4,095 milioane. Eliminarea muncii la negru ar putea aduce încasări de cel puţin 6 mld. euro la buget „Şomajul scade, dar numărul de salariaţi nu creşte. Concluzia: angajaţii trec la munca la negru sau pleacă din ţară”

Financiarul: Analistii estimeaza ca BNR va mentine tot anul dobanda-cheie la 6,25% „Exista voci care sugereaza ca, in semestrul II, este posibila reducerea ratelor RMO”

Bursa: Autolistarea burselor este ilegală „Când o bursă se listează, atunci ea devine o societate ale cărei valori mobiliare sunt admise la tranzacţionare pe o piaţă reglementată.”

Starea Presei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult