Revista presei. Cum a fraudat referendumul grupul lui Dragnea | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Cum a fraudat referendumul grupul lui Dragnea

Revista presei. Cum a fraudat referendumul grupul lui Dragnea

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de procurori că a creat un sistem naţional de fraudare a referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Gândul: 1855 – numărul de SMS la care ar fi fost fraudat Referendumul pentru demiterea lui Băsescu. Cum funcţiona reţeaua la care s-au conectat 14.000 de telefoane mobile “Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de procurori că a creat un sistem naţional de fraudare a referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Dragnea ar fi utilizat un sistem informatic complex la care s-au conectat 14.000 de utilizatori”

Curentul: Primarul Robert Negoiță, chemat în instanță pentru o datorie de 3,4 milioane de euro ”Un executor judecătoresc din București a demarat procedura de executare silită pentru Ionuț și Robert Negoiță, pe toate bunurile mobile și imobile în vederea recuperării sumelor restante, așa cum au fost demonstrate în graficele întocmite de fosta Finansbank”

eNaţional: Ponta, tu cat timp petreci zilnic la toaleta? ”Chiar daca la inceput nu au crezut sau au luat drept o intoxicare «intelegerea de la Cornu», prezentata in exclusivitate de National, tot mai multi dintre liderii USL au ajuns sa strige ca din gura de sarpe: «Tradareee»!”

EvZ: Fotomodela PSD, cocoţată pe comoara de la Registrul Comerţului ”Silvia Mihalache, aflată pe locul 4 în topul celor mai sexy femei din politică, a fost numită ilegal în fruntea unei instituţii care controlează zeci de milioane de euro anual”

Puterea: Plumb exilează gardienii “După o scurtă perioadă de meditaţie, se pare că USL a găsit o nouă metodă de mazilit pedeliştii rămaşi încă în fruntea unor deconcentrate: exilarea în alte judeţe, eventual cât mai departe de casă. Asta pentru cine se încăpăţânează să nu demisioneaze de bunăvoie când aude ce îl aşteaptă”

Adevărul: Telenovela privatizării Oltchim continuă ”ele mai recente acuzaţii făcute de Dan Diaconescu sunt legate de Remus Vulpescu, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI). Şeful postului de televiziune OTV susţine că Vulpescu este rău intenţionat”

Bursa: Probabil că circul cu DD nu se termină astăzi. Dan Diaconescu mai are 15 zile să dea banii pe “Oltchim” ”Surse bancare au confirmat corectitudinea observaţiei noastre că nu este credibilă scrisoarea “Gliding” Ltd din Amsterdam, care garantează existenţa a 45 de milioane de euro în contul HSBC al lui Dan Diaconescu, în primul rând, pentru că nu există practica garantării prin scrisori trimise de companii oarecari”

România liberă: După ultimele zăcăminte descoperite, Gerhard Roiss mizează pe o creştere uriaşă în România. Şeful OMV: rezervele de gaze din Marea Neagră, gigantice “Într-un interviu acordat revistei de limbă germană Manager, CEO-ul OMV Gerhard Roiss vorbeşte despre mărimea zăcămintelor din Marea Neagră, posibila lor rută de transport spre Europa şi exploatarea gazelor de şist în contextul inexistenţei unei politici energetice comune în UE”

Curierul naţional: Sfârşitul visului american (editorial de Maria Capitaine) “Marea recesiune ce loveşte  America şi întreaga planetă de mai bine de patru ani l-a transformat vizibil – în ton – şi pe Joseph Stiglitz, laureat al Premiului Nobel pentru economie”

Starea Presei

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-10-2012 - 15:47

Din SERIALUL NO COMMENTs;Un senator PDL îl DESFIINŢEAZĂ pe Papahagi, aliatul lui MRU: “Nu poate candida în locul meu acest AGAMIŢĂ DANDANACHE”
Publicat la: 01.10.2012 10:10
de Andreea Croitor

Senatorul PDL de Cluj, Mihail Hărdău, este extrem de nemulţumit de candidatura liderului Fundaţiei Creştin-Democrate, Adrian Papahagi, în colegiul în care fostul ministru al Educaţiei ar urma să candideze. Papahagi figurează pe listele pentru Camera Deputaţilor ale Alianţei România Dreaptă, în Colegiul 1 Cluj-Napoca.—-

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult