Acasa Revista Presei Revista presei: Cum a-nhăţat The Money Channel meciul Lucian Bute – Karl Froch

Revista presei: Cum a-nhăţat The Money Channel meciul Lucian Bute – Karl Froch

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

EvZ: Cum a pus The Money Channel mâna pe Bute ”A acceptat să achite drepturile TV ale partidei lui Bute cu Glen Johnson, din 2011, pe care nu s-au înghesuit să le cumpere niciun post generalist de la noi, dar în acel contract a prevăzut o clauză conform căreia va avea prima opţiune pentru următoarea luptă a campionului mondial la categoria supermijlocie”

Lucian Bute

Lucian Bute

Puterea: Meci de vis la Vâlcea! Oltchim, aproape de finala Ligii Campionilor! “Handbalistele de la Oltchim s-au impus, duminică, la Vâlcea, în faţa unguroaicelor de la Gyor, scor 35-31, în prima manşă a semifinalelor LigiiCampionilor. Fetele antrenate de Radu Voina auavut o repriză a doua de excepţie, adjudecată cu unscor de 22-14″

Adevarul: Premierul, umăr la umăr cu Ponta şi cu Antonescu ”De când s-a instalat la Palatul Victoria, noul premier are o cotă de încredere comparabilă cu a liderilor Opoziţiei, potrivit barometrului „Adevărul“, realizat de IMAS”

Curentul: România: 12.300 de dosare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului ”Întocmit de către magistrații Consiliului Superior al Magistraturii, stufosul document numit „Raport privind starea justiției 2011“, conține, alături de multe alte aspecte, și o analiză privitoare la soluțiile pronunțate de CEDO”

Curierul national: Legea taximetriei se loveşte de Concurenţă ”Consiliul le-a cerut parlamentarilor să o respingă, întrucât legiferarea unui tarif unic ar echivala cu consacrarea existenţei unor carteluri. Hagiu (FORT): Autorizaţiile pentru Bucureşti şi Ilfov ar trebui emise de Autoritatea Metropolitană de Transport. COTAR: Pe piaţă există şi alte tarife minimale pentru diferite categorii de servicii”

Bursa: CNVM face un pas important pentru desfiinţarea Rasdaq ” Ţara noastră a primit un impuls din partea Comisiei Europene să rezolve cât mai rapid problema “Ras-daq”, prin interpretarea dată de Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, care spune că Rasdaq nu este piaţă reglementată, conform directivelor UE”

Gandul: Procesul care ar putea ruina Google “În articolul intitulat “De ce Google ar putea ajunge să valoreze 0 dolari”, Altucher spune că, în anii ’90, un cercetător de la Universitatea Carnegie Mellon din SUA a creat şi brevetat tehnologia folosită la dezvoltarea motorului de căutare Lycos. Printre elementele incluse în patent se numără un algoritm prin care se poate determina ce reclame sunt cele mai relevante pentru anumite căutări ale utilizatorilor”

Romania libera: Zug, sediul poştal al celei mai puternice arme a lui Vladimir Putin. Tentaculele elveţiene ale caracatiţei Gazprom “Gigantul rus al gazului, Gazprom, a ales Elveţia pentru a-şi stabili principalele sale societăţi afiliate şi Zug serveşte drept sediu atât pentru diverse consorţii de construire a gazoductelor, cât şi pentru misterioşii intermediari ce negociază gazul din Asia Centrală”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult