Acasa Revista Presei Revista Presei. Cum a pus mâna Felix pe Crescent

Revista Presei. Cum a pus mâna Felix pe Crescent

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Cum a pus mâna Felix pe Crescent? Vom afla vreodată exact cum s-a petrecut acest lucru? Timpul o va spune. Întrebarea despre cum a pus mâna Felix pe Crescent e defapt corect pusă astfel: cum a pus mâna Securitatea pe o societate cipriotă, deţinută de un libanez, apoi l-a îndrituit pe Dan Voiculescu, în numele statului comunist, să se ocupe de organizarea ei.

Revista Presei. Cum a pus mâna Felix pe Crescent

Cum a pus Voiculescu mâna pe Crescent după asasinatul patronului iniţial, Fouad Sanbar “Imperiul financiar construit de Dan Voiculescu s-a bazat pe legăturile sale cu fosta Securitate. Demascat de CNSAS drept colaborator al acest organ represiv al sistemului comunist, cu nume de cod Felix și Mircea, Voiculescu a gravitat tot timpul în domeniul comerțului extern, unul controlat în totalitate de fosta Securitate” (Curentul)

CNA a primit 70 de reclamații legate de modul în care Antena 3 a reflectat condamnarea lui Dan Voiculescu “Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a declarat că aceste reclamații au fost legate de trei subiecte: limbajul folosit în emisiunile de victimizare, mențiunea «post confiscat», care apare pe Antena 3, dar și posibilele presiuni asupra justiției făcute de Antena 3″ (EvZ)

Raiffeisen Bank ar putea ataca în instanţă confiscarea bunurilor pe care avea ipotecă în cazul Voiculescu “Conform unor surse din piaţa avocaturii din Romanânie este posibil ca Raiffeisen Bank să atace în instanţă decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul Voiculescu de a confisca, libere de orice sarcină, bunuri, terenuri şi imobile, aparţinând Grivco şi Antena, pentru care banca avea garanţie ipotecară în contul unor credite care însumează peste 40 milioane de euro” (România liberă)

Elena a înmuiat inima lui Traian “Liderul PMP, Elena Udrea, l-a convins pe preşedintele Traian Băsescu să fie alături de ea în campania pentru alegerile prezidenţiale din toamnă şi nu de Cristian Diaconescu. «Categoric o voi susţine!», a confirmat şeful statului” (Adevărul)

Şeful Complexului Oltenia, urmărit penal de DNA “Procurorii DNA au anunţat, ieri, că au dispus efectuarea urmăririi penale a lui Laurenţiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, societate producătoare de electricitate pe bază de cărbune” (Bursa)

Borbely speră ca proiectul autonomiei să fie gata în august “Dacă e nevoie, va fi modificată Constituţia” (Curierul naţional)

Paisprezece raiduri aeriene americane în Irak, după decapitarea jurnalistului James Foley “Aviaţia militară americană a efectuat 14 raiduri aeriene împotriva unor poziţii ale grupului sunnit Stat Islamic în Irak şi Levant, în nordul Irakului, după ce membri ai grupării teroriste au decapitat un jurnalist american, relatează AFP” (Gândul)

Rusia pregăteşte anexarea Transnistriei: Armata a XIV-a, stat-tampon între Rusia şi NATO “Rusia va anexa Transnistria, a anunţat miercuri emisarul Moscovei în Crimeea, Oleg Belavenţev, în numele lui Vladimir Putin. „Aş integra Transnistria şi astăzi. Totuşi, vedeţi ce se întâmplă în Ucraina”, a declarat oficialul rus citat de agenţia Kriminform. Oricum, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla, a promis oficialul rus” (Puterea)

StareaPresei.ro

36 comentarii

UnUL 21-08-2014 - 07:57

Mișelește?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 17:03

S-a înfiinţat POLIŢIA ANIMALELOR.

UnUL 21-08-2014 - 21:18

Atunci păzește-te!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 21:28

De …tine ? Ma’h animalule ?

Nici in momentul de fatza cand prezinti simptomtica …rabica !
In corpore cu alti scelerati , depeacilea !

UnUL 21-08-2014 - 21:39

Nu, jigodie : de poliția animalelor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 08:16

….Din CAPITOLUL TARFE indiferent de sex;
Distinsul nostru Bude scu a selectat ceva reprezentativ ;

…..”Elena a înmuiat inima lui Traian “Liderul PMP, Elena Udrea…..
…..La TRADITIA ei , cate altele a mai inmuiat BORFETA cu sansa de 1/2%
….COLIVAREASA a dat LOVITURA de GRATIE …starchiturii de la Cotroceni !

pathfinder 21-08-2014 - 12:23

„Partea interesantă este că procura care-l făcea pe Voiculescu șeful Crescent a fost întocmită cu doar luni înainte de uciderea lui Fouad Sanbar, la Atena. Acesta a fost împușcat în toamna lui 1995 la Atena. În acel moment a intrat în vigoare testamentul său, prin care omul de afaceri lăsa moştenire averea firmei Crescent nu soţiei şi celor doi copii ai săi, ci lui Dan Voiculescu.

Pribeagul 21-08-2014 - 20:01

Greu de crezut ca Voiculescu era doar un colaborator. Al considera colaborator e o gluma stupida, secretata de creiere basiste lipsite de imaginatie. El era insasi Securitatea.

Pribeagul 21-08-2014 - 20:02

a-l, evident.

Pribeagul 21-08-2014 - 19:54

Udrea-Cocolino i-a facut-o moale si pufoasa. Ce bulendre!

Romeo2110 21-08-2014 - 10:45

>Elena a înmuiat inima lui Traian

Elena S-A PUS CAPRA DIN NOU !

Pribeagul 21-08-2014 - 20:03

🙂

pozitia ei naturela.

digital 21-08-2014 - 20:14

capră cu fața la șliț!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 14:22

Cu .. ,,.p a r i m a ” inmuiata fostul Popeye a uitat de ANCORA !
Care …pa re ca este impsibil de extras din …GROAPA Marianelor
(pardon GROAPA …ELENELOR )

pathfinder 21-08-2014 - 14:44

Taci maaa, ca e vorba de laringe…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 16:44

Tzutzereeeeeeeeeeeeeeeee pst!
Ece HOMO !

pathfinder 21-08-2014 - 18:05

Tzutzereeeeeeeeeeeeeeeee pst!
Varanu-i la bulau!
You next!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 18:08

Tzutzereeeeeeeeeeeeee pst !
De curist am auzit ca ai fi
Dar si imitist ?
Ramai la orelist!

UnUL 22-08-2014 - 07:25

Iar bâigui ceva nedefinit și semiarticulat, Prostanghel?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 17:30

Se trezeste Papahagi , dupa Baconscki si alti fraieri /fraieritzi !
Si la nici 24 de ore …ma copiaza;
,,”Traian Băsescu a ales. Prost. A ales partea sa de umbră, în loc de cea luminoasă. Între tot ce reprezintă Macovei și cei ca ea, versus Udrea și cei de teapa ei, a ales, din nou, Udrea. Azi vorbește din vârful buzelor despre „intelighenția” și „deontologi”, adică fraierii ca noi. Spune că „ne-am afișat” cu el pe scenă, de parcă am fi mers acolo nechemați, ca să ne aflăm în treabă. Păi de ce n-a defilat pe scenele referendumului alături de Udrea, Marin Anton, Gelu Vișan și Edmond Tălmăcel, actuala conducere a PMP? Se încheie un ciclu. Ducă-se! Al nostru este viitorul”, a scris Papahagi.

Într-o altă postare, Papahagi citează un editorial cu care spune că este de acord și în care se afirmă: „E foarte simplu: T. Băsescu a rupt azi contractul politic tacit cu susținătorii săi”.
….UnUL …sper ca nu atarna deja !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 17:36

PRESEDINTELE SENATULUI C .P. Tariceanu a initziat procedurile de suspendare pt. T . Basescu pt .amenintari la adresa justitiei si implicarea in campania electorala !

UnUL 21-08-2014 - 21:43

Cretin Porcescu Tâmpiceanu ar putea să se abțină de la a se face de rahat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 21:49

…SUSPENDARE si in ultima zi de mandat !
Ca urmeaza ;
PRIPONUL + SISTEMUL DEMANTELAT !

UnUL 22-08-2014 - 07:23

Vezi că nu se poate – legal și „tehnic” – opera suspendarea în ultimele luni de mandat. Dar Cretin Prostescu Trădiceanu nu pricepe.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 18:05

Acum vreo lună, dacă nu mă înşel, constatam că, oficial, nu avem niciun candidat la preşedinţie, deşi alegerile sunt aproape. Iată că istoria s-a îmbrăcat în trening de fâş şi se mişcă repede, aşa că azi avem candidaţi pe săturate. Ce ne dă nouă, copii, vaca? Lapte, brânză, lână, ouă! Dar politica ce ne dă? Candidaaaaţi!

Să o luăm uşurel cu prospătura. În autenticul spirit al democraţiei de frapieră, aşa cum se întâmplă în orice republică ereditară (cu transmitere sexuală, carevasăzică), la hogeac, la Cotroceni, s-a întâlnit Miţa Baston cu Bibicu să vază cum e cu dreapta. De ce o mai fi chemat el femeia dacă tot în dreapta are nădejdea? După discuţii ample (casetele alea nu le difuzezi, Sandokane?) s-a stabilit că candidată ca Udrea nu se mai există şi e musai să ne-o mişte popular. Vivat!

Ulterior şezătorii, pâmâpiştii au primit poruncă să dea veste naţiei că a avut loc “o predare de ştafetă de la actualul preşedinte la viitorul preşedinte”! Deci acum aşa se cheamă ce fac ei doi? Predare de ştafetă? Parcă tot mai nostimă era versiunea cu barza. În fine, deci predare de tirbuşon să fie, important e că acum ne-am mai pricopsit cu o candidatură.

Suprinzător, cei mai opăriţi după toată isprava asta se dau buzaţii pupători de cur băsist. Demonstrând, o dată în plus, de parcă mai era nevoie, că înţeleg ce pot şi ei din democraţie. Pentru că ceea ce-i deranjează nu e că Bibicu a transformat Cotroceniul în cârciumă de partid, nici că tratează chestiunile de stat ca pe cafeaua băută la bordelul “Trei pisoi”, ci că a ales s-o sprijine tocmai pe Miţa Baston, pe care ei, vajnici pupători de cur prezidenţial n-o vor candidată. Madam Udrea are dreptul de a candida, aşa cum îl au, de principiu, toţi cetăţenii români, în condiţiile legii, nu aia e problema, dar cui să-i explici asta?

În opinia mea, madam Udrea nu poate visa la mai mult de 3-4%. Rostul candidaturii ei e acela de a exista, în campanie, o pâlnie prin care Băsescu să poată vărsa dosare.
Alt candidat e Cristian Diaconescu, personaj unduindu-se suav între tragic şi ridicol. Fost vicepreşedinte al PSD, a votat pentru demiterea lui Băsescu, pentru ca apoi să-i devină acestuia consilier. A candidat într-o duminică la preşedinţia PSD pentru ca în lunea care a urmat să demisioneze din partid. A răcnit ca un apucat despre valorile stângii, pentru a sfârşi ca trist lăutar al dreptei. A locuit în cabinetul de ministru de la Ministerul de Externe, dar s-a simţit la fel de bine şi în garaj cu Băsescu. E clar că omul e lipsit de humor şi de simţul ridicolului. Are şanse reale (dacă va strânge semnăturile) să atingă 1%.

Monica Macovei candidează tot “pe dreapta”. (De minune i-a ieşit lui Băsescu unificarea “dreptei”). Încă un personaj lipsit de humor ieşit din frapiera lui Băsescu. Şi de simţul ridicolului. Oarecum surprinzător, a fost nevoia ca Macovei să se compare cu Nelson Mandela pentru ca restul consumatorilor să constate că duduia are probleme cu căpuţul. 1-2%.

MRU e cel de-al patrulea candidat plecat din ferma lui Băsescu. Dincolo de grozava sa pasiune pentru unsori de tot felul, omul e asemeni celorlalţi candidaţi veniţi din ograda băsexului, adica lipsit de humor, lipsit de simţul ridicolului, dar teribil de îndrăgostit de sine. Suspectat ( pe nedrept aş zice) de prisos de inteligenţă, personagiul e doar un gargaragiu cu straşnică dorinţă de parvenire. Lipsurile despre care vorbeam (humor, simţul ridicolului) îl împiedică să vadă ce diferenţă uriaşă există între ce crede el despre sine şi ceea ce e de fapt. Dacă ar depăşi acest teribil obstacol, ar avea şanse să devină ceea ce au devenit şi alţii: un politician mediocru, dar de succes! ( ăsta nu e un paradox! nu în România!) Nu ştiu dacă mai candidează sau nu. Nici el nu ştie.”
Sursa Rebbe GENIALU

UnUL 21-08-2014 - 21:41

Citezi din tot soiul de rahați anonimi, la fel de cretini ca tine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 21:47

Ai nimerit-o ca de obicei , dascalas de scoala generala .
Moshe Mordechai !

UnUL 22-08-2014 - 07:22

Bine, nene, atunci trimite-mi biografia laureatului Nobel de la care ai șterpelit citatul!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-08-2014 - 18:54

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea spune că Emil Boc ar trebui să își dea demisia din partid, adăugând că nu i se pare corect, din punct de vedere politic, ca Emil Boc să îşi declare susţinerea pentru candidatura la Preşedinţie a Elenei Udrea.
Dorin Florea, care este şi primar al municipiului Târgu Mureş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că dezaprobă declaraţia lui Emil Boc de susţinere a candidaturii la prezidenţiale a Elenei Udrea, adică a reprezentantului altui partid, dat fiind că încă este membru PDL
– See more at:

UnUL 21-08-2014 - 21:42

At?

Cioxe 22-08-2014 - 00:39

cal dobrogean…. armasar….. bun pentru starleta ta de baba !

UnUL 22-08-2014 - 07:20

Tu sigur nu ești armăsar, ci doar o mârțoagă castrată, rămasă la nivelul cuvintelor încrucișate din revista Rebus.

Cioxe 22-08-2014 - 23:03

hehehe… ce nervi ai ”intelectualule ” !
Ai intrebat-o f’odata pa baba de cite ori te-a-nselat , nimicule mic ?

pathfinder 22-08-2014 - 23:13

Bine ca are pe cine intreba.
Ma inscriu si eu in club.
Da e bine sa intrebi?!?

Cioxe, armasarul tau de rebus e multumit de posteriorul tau?

Cioxe 23-08-2014 - 02:41

E profilat numa’ pa starlete gashperu’ !
Ti-l pot imprumuta pentru doamna Pathy ….

pathtinder 23-08-2014 - 04:44

Ma cioxe dar cum sare armasarul tau daca tu esti infirm legat de scaun pe rotile? Ai gaura in sezut sau o faci prin telepatie ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult