Revista presei. Cum l-au prins procurorii pe Liviu Dragnea | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Cum l-au prins procurorii pe Liviu Dragnea

Revista presei. Cum l-au prins procurorii pe Liviu Dragnea

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Procurorii DNA au demontat piesă cu piesă sistemul construit cu atâta sârg de USL pentru fraudarea referendumului ce avea drept miză demiterea președintelui Traian Băsescu

Curentul: Cum l-au dovedit procurorii pe Dragnea în dosarul “Fraudă la Referendum“ ”Procurorii DNA au demontat piesă cu piesă sistemul construit cu atâta sârg de USL pentru fraudarea referendumului ce avea drept miză demiterea președintelui Traian Băsescu”

Cronica română: USL nu mai vrea cvorum la referendumul de suspendare a preşedintelui “USL propune în programul său de guvernare ca referendumurile să fie validate indiferent de cvorum şi de asemenea ca preşedintele să nu mai poată iniţia singur o asemenea consultare”

România liberă: Nature: Ecaterina Andronescu implicată într-un scandal de plagiat – miza 500.000 de euro. Alte 13 anchete în cazuri de plagiat blocate de Guvernul Ponta “Plagiatul în care a fost implicat ministrul Educaţiei a ieşit la iveală după ce a fost înaintată o cerere de finanţare pentru un proiect numit OWHAN, în domeniul reţelelor optice wireless. Valoarea proiectului de cercetare: 465 mii de euro. Cererea a fost trimisă în numele unei echipe de opt cercetători de la trei universităţi. Printre aceste universităţi s-a regăsit Universitatea Politenică Bucureşti, al cărei rector era, la acea dată, Ecaterina Andronescu”

Adevărul: Campanie fără locomotive electorale: Oferta partidelor nu va mai fi personalizată ”Partidele politice intră, de vineri, în campanie electorală iar competiţia de anul acesta este marcată de o premieră. Nu vor exista confruntări directe între lideri politici care să joace rol de locomotivă. Până anul acesta, oferta fiecărui partid era personalizată. Între 1990 şi 2004, alegerile parlamentare se suprapuneau cu cele prezidenţiale”

EvZ: Dan Nica și firele șpăgii pentru „112”. Veriga lipsă în scandalul mitei de 7 milioane de dolari de la Ericsson “Asociatul lui Dan Nica, într-o afacere deschisă în 2002, lucra simultan pe o poziţie de conducere la Ericsson România. Acesta era Adrian Clement, director de vânzări la Ericsson şi asociat cu tatăl ministrului Dan Nica într-o societate viticolă. Partenerul ministrului este asociat într-o firmă şi cu un fost vicepreşedinte al Ericsson România- acuzat că ar fi pus la punct sistemul de plăţi offshore”

ZF: Oamenii de afaceri către politicieni: Jocul vostru politic ne îngroapă. Opriţi-vă şi umpleţi golul dintre România economică şi cea politică ”Lipsa de viziune a clasei politice şi sabotajul reciproc riscă să distrugă orice credibilitate în faţa investitorilor străini”

Puterea: De 20 de ani ne ruinăm singuri, deşi stăm pe zăcăminte auro-argentifere de 54 de miliarde de dolari. Groparii aurului românesc ”Cu 400 de ani mai devreme de jaful înfăptuit de Împăratul Traian, macedoneanul Lisimah, mâna dreaptă a lui Alexandru cel Mare, a poftit la aurul geto-dacilor aflaţi sub domnia unuia dintre cei mai diplomaţi regi ai lumii antice, Dromichete”

Bursa: Conducerea TISE vine în România pentru Oltchim ”Secretarul de stat din Ministerul Economiei, Rodin Traicu, a invitat conducerea TISE să facă o vizită de lucru în România pentru a discuta despre posibilele investiţii ale grupului rus în ţara noastră, în special despre Oltchim”

Gândul: Lumea întreagă este cu ochii pe schimbarea de gardă care are loc cu ocazia celui de-al XVIII-lea Congres al Partidului Comunist Chinez // Hu Jintao predă ştafeta vicepreşedintelui, Xi Jinping // Cine este “prinţul” Jinping şi ce probleme moşteneşte// Hu Jintao, discurs dur împotriva corupţiei din partid

eNaţional: Al Treilea Razboi Mondial incepe in seara asta! „Al Jazeera informeaza ca avioane israeliene ataca facilitati nucleare iraniene. Oficiali din Israel au recunoscut ca au pornit acest atac pentru ca nu a existat nicio alta alegere”

3 comentarii

CAMY 09-11-2012 - 14:10

Mult bine va aduce Romaniei o trimitere in puscarie pentru 20 de ani a acestei licehele imputite de Dragnea. Asta de mult trebuia atirnat in copac cu picioarele in sus.

CAMY 09-11-2012 - 14:11

Ai uitat sa zici Ptiu!

salut 09-11-2012 - 15:22

„Curentul: Cum l-au dovedit procurorii pe Dragnea în dosarul “Fraudă la Referendum“ ”Procurorii DNA au demontat piesă cu piesă sistemul construit cu atâta sârg de USL pentru fraudarea referendumului ce avea drept miză demiterea președintelui Traian Băsescu””

Domnu’ WC-escu, sau Budescu, sau, ma rog, cum va mai domniti voi p’acolo, intre kkti.

„procuroru’ A DOVEDIT (la trecut)” numai dupa ce Judecatorii AU ACCEPTAT acuzatiile sale. Pana atunci, ramane doar un mancator de kkt pe bani publici. Aproape ca si tine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult