Acasa Revista Presei Revista presei. Cum rămâne cu Ion Iliescu

Revista presei. Cum rămâne cu Ion Iliescu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul13-15 iunie: destul cu comemorarile, asteptam rezolvarile promise, dle Presedinte Traian Basescu George Roncea – „Au trecut 21 de ani de la Represiunea din iunie 1990. Se stie totul despre rolul lui Ion Iliescu si al ciracilor sai. S-a scris totul s-au adunat toateprobele posibile. An de an, si eu si altii ne adunam sa “comemoram” si sa-i plangem pe cei omorati, sa-i blestemam pe Ilici si ai sai”

Ion Iliescu

foto: realitatea.net

Adevarul: Adevărul Holding a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul intentat de trustul lui Dan Voiculescu „Adevărul Holding a câştigat prima fază a procesului intentat de trustul lui Dan Voiculescu în legătură cu drepturile de tipărire a romanului „Enigma Otiliei” de George Călinescu”

Puterea: Opoziţia a oficializat limbajul de cartier cu referire la guvernarea PDL. Antonescu şi Ponta joacă împreună rolul lui Alcibiade „Borfaşi, gornişti, ciorditori, tâmpiţi, slugi, mafioţi. Sunt numai câteva dintre epitetele pe care liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, le folosesc în spaţiul public atunci când vorbesc despre Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi despre ceilalţi lideri politici ai actualei guvernări”

GandulProiectul zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov. Zona se va întinde până la Dunare şi va fi condusă de un guvernator „În cinci ani, Bucureştiul ar putea avea deschidere la Dunăre. Potrivit proiectului, zona Bucureşti-Ilfov se va dezvolta în trei etape, urmând ca, până în 2016, să cuprindă Olteniţa şi localităţi din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu”

Romania liberaCele patru mari întrebări ale reorganizării României „Indiferent de numărul de judeţe în care va fi reorganizată până la urmă România, măsura va antrena schimbări profunde. Şi nu este vorba doar de procedurile de accesare a fondurilor europene sau de preschimbarea actelor populaţiei, ci şi de reconfigurarea partidelor politice şi a sferei lor de influenţă”

EvZReorganizarea administrativă: românii nu-şi vor schimba actele „În urma reorganizării administrativ-teritoriale, cetăţenii români nu vor trebui să-şi schimbe buletinele, paşapoartele sau permisele auto. Ele îşi vor menţine valabilitatea până la expirare”

BursaFord a început asamblarea modelului B-Max la uzina din Craiova „Kit-urile de asamblare pentru prototipurile B-Max provin de la uzinele Ford din Germania unde au fost produse modelele de prezentare ale modelului”

Curierul nationalCum au profitat companiile de reţelele de socializare? „Majoritatea companiilor din România afirmă că, fără activitatea din mediile sociale, strategiile de marketing nu pot avea un succes garantat. 39% dintre companii la nivel global şi peste o treime dintre companiile din România (35%) alocă până la 20% din bugetul de marketing pentru activităţi pe reţelele sociale de afaceri”
StareaPresei.ro

1 comentariu

urbos 13-06-2011 - 17:11

Lepadatura securista Basescu sa inceapa cu el insusi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult