Acasa Revista Presei Revista presei. Cum se fabrică iubirea de Ponta

Revista presei. Cum se fabrică iubirea de Ponta

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

GorjNews afirmă că ultima vizită de lucru a pontanacului în judeţul cu prícina a fost un bun prilej pentru a fabrica din nou iubirea de Ponta: cu oameni controlaţi şi selectaţi cu multă atenţie, pentru că la ultima întâlnire a premierului cu adevăraţii gorjeni neselectaţi a ieşit cu huiduieli.
ponta psd gorjSabin Orcan a fost dat afară din emisiunea sa de către premier, care ulterior a şi spus: „Sper să nu se supere pe mine”, deci e pe faţă. Ştiri pe surse nu spune că este destul de evidentă licenţierea din emisiune a jurnalistului, păstrarea mai prietenosului Striblea, alături de multifaţetatul Ion Cristoiu, care-i şi întrece.
Victor Ponta îşi continuă acuzele la adresa Alinei Gorghiu, explică BN24, în ceea ce pare să fie într-adevăr o problemă pentru copreşedintele PNL. Altfel nu ar fi ameninţat cu retragerea din politică. Este vorba despre devalizarea Institutului Lemnului de către Said Baaklini.
Ovidiu Semenescu susţine că la Apa Nova era nevoie de o firmă care să-i fileze pe angajaţi ca să nu sifoneze date din societate, spune Gândul. Sursa citată explică faptul că în realitate această firmă, ce aparţinea finului lui Semenescu, se asigura că aceştia nu spun ce porcării se fac.
Nişte văcari? Chiar aşa. Cetatea dacică Piatra Roşie din Sălaj a fost rasă de pe faţa pământului cu buldozere de către o asociaţie de văcari, conform ziarului Adevărul.
Procurorii DNA au făcut ieri percheziţii la mai multe sedii ale Agenţiei de Plăţi în Agricultură (APIA), anunţă HotNews. Este vorba despre o cultură falsă, care presupune primirea frauduloasă de subvenţii europene la cultură. Miza – 26 de milioane de euro.
Puţini mai ştiu azi istoricul APIA. Comisia Europeană ne-a cerut să facem o agenţie de plăţi, care trebuia să fie APIA. Pentru că fosta Agenţie SAPARD era stat în stat la Ministerul Agriculturii, a fost intitulată APDRP şi a rămas independentă de APIA. Corupţie a fost şi este la amândouă.
În UE sunt opt milioane de maşini diesel Volkswagen cu softuri falsificate pentru emisii, spune România liberă. Sursa este chiar VW Gruppe.
La Air France, angajaţii au aflat că urmează concedieri dramatice. Au urmat proteste violent, notează InCont.
Preşedintele Comisiei de Apărare din Senatul Statelor Unite a cerut desecretizarea documentelor care se referă la închisorile CIA din România, spune Curierul naţional.
După ce un avion rusesc a încălcat spaţiul aerian al Turciei, stat NATO, iar Moscova a spus că pilotul a rătăcit drumul, NATO, prin secretarul general Jens Stoltenberg, cere Rusiei să respecte tratatele internaţionale şi să nu mai pătrundă în spaţiul aerian al Pactului, conform Aktual24.
Walid al-Muallem, şeful diplomaţiei siriene, este citat de Bursa când susţine că planurile actualelor acţiuni ale Rusiei în Siria sunt puse la punct de luni de zile cu minuţiozitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult