Acasa Revista Presei Revista presei. Cum văd ruşii harta Europei

Revista presei. Cum văd ruşii harta Europei

scris de Z.V.
0 afisari

Președinta Instanței Supreme, Livia Stanciu, a fost șantajată de o femeie care cerea bani în baza unei presupuse datorii a fostului soț; Victor Ponta s-a declarat dispus să candideze la alegerile prezidențiale; Domeniile care au avut creșteri salariale spectaculoase de la declanșarea crizei până azi; Șefii ar trebui să-i lase pe angajați să doarmă la muncă și Cum văd rușii harta Europei, iată temele importante aflate în dezbaterea ziarelor de marți, 10 iunie.

foto Reuters

O hartă publicată în presa rusă arată cum unele aspirații expansioniste ale Kremlinului au devenit realitate, ridicând noi semne de întrebare cu privire la momentul în care au apărut planurile de anexare a Peninsulei Crimeea, notează Adevărul. (…) Treptat, tot mai multe state din vestul și centrul continentului, ‘inima’ UE, ar începe să se dezintegreze, roase din interior de tensiunile separatiste. Rușii descriu astfel o Europă falită din punct de vedere moral și economic, retorica fiind din același registru perfecționat în timpul URSS.

Premierul Victor Ponta s-a declarat dispus, luni seara, să candideze la alegerile prezidențiale și a subliniat că tandemul Klaus Iohannis-Vasile Blaga „nu este de nebătut”. El a arătat, de asemenea, că Sorin Oprescu este o altă variantă luată în calcul în cursa pentru Cotroceni, însă a admis că nu știe dacă acesta din urmă dorește să candideze, relatează Adevărul.

PPDD va intra la guvernare fără să semneze vreun acord de colaborare cu UDMR, PC și UNPR, ci doar cu PSD, a explicat premierului Ponta. Toate funcțiile care vor fi primite de oamenii lui Dan Diaconescu urmează să fie cedate de la social-democrați, susține Gândul.

Liderii PDL și PNL Vasile Blaga și Klaus Iohannis, împreună cu reprezentanți ai celor două partide, urmează să aibă, miercuri, o întâlnire comună cu membrii delegației FMI pentru a discuta și despre reducerea CAS cu 5%, a declarat deputatul PDL Gheorghe Ialomițianu, citat de Curierul Național.

Reales europarlamentar pe listele FIDESZ (Ungaria), Laszlo Tokes își face noi calcule mutându-și discursul privind unificarea națiunii maghiare la popularii europeni (PPE). Tokes ‘dirijează’ Ziua Apartenenței Naționale către Parlamentul European (PE) pentru a ajunge la… Trianon. Europarlamentarul FIDESZ predică despre unificarea națiunii maghiare în Parlamentul European, anunță Jurnalul Național.

Dacă te uiți pe datele macro ale sistemului bancar românesc, aproape că nu înțelegi nimic. Activele bancare au crescut în criză când creșterea economică lipsea, iar când economia a început să crească, activele scad. Depozitele cresc, iar volumul de creditele bate pasul pe loc, dacă nu chiar scade, scrie Ziarul Financiar.

Autostrada Comarnic-Brașov trece prin deficit excesiv, titrează România Liberă. Construcția autostrăzii presupune cheltuieli exagerate care ar urca deficitul bugetar peste pragul de 3%, iar centrul de statistică european, Eurostat, nu este dispus să accepte schimbarea metodologiei de calcul. Guvernul va trebui fie să taie autostrada de pe lista de priorități, fie să mai inventeze o taxă.

Extracția petrolului brut a avut cea mai mare creștere a salariului mediu net lunar în 2014, față de anul 2009. Valoarea acestui indicator a urcat cu 91% în ianuarie 2014, față de aceeași perioadă a anului 2009. Salariile din sănătate și asistență socială au crescut cel mai anemic din 2009 până astăzi iar singurele domenii în care salariale au coborât în acest interval sunt spectacolele, activitățile culturale, recreative și învățământul, potrivit Economica.net.

Mii de angajați din industria feroviară ar putea să își piardă locul de muncă odată ce măsurile privind închiderea unor linii de cale ferată vor fi aplicate. În plus, vor apărea tot felul de costuri neprevăzute, susține Capital. S-a ajuns astăzi la o situație extremă, în care se pune problema ca circa 40% din calea ferată să dispară.

Arthur Stratan, vicepreședintele unei asociații de companii petroliere, a declarat, că impunerea de noi taxe sau creșterea nivelului altora deschide „o cutie a Pandorei”. Stratan consideră că statul trebuie să fie conștient de riscuri, inclusiv de posibilitatea de a fi acționat în instanță de firme, afirmăPuterea.

Oficialii din Sănătate au relaxat mult criteriile de selecție pentru laboratoarele de analize care vor să obțină bani de la stat. Orice centru privat va putea încheia contracte cu casa de asigurări, indiferent dacă are aparatură bună de casat sau acreditări după ureche. Consecința: acuratețe scăzută rezultate și fraudă masivă cu analize falsificate, notează Evenimentul Zilei.

Șefii ar trebui să le permită angajaților să doarmă 30-90 de minute la locul de muncă, după-amiază, ca să le încurajeze productivitatea, potrivit unui studiu realizat de University College London (UCL) și citat de Bursa. Astfel, salariații ar putea deveni mai creativi și mai eficienți.

Buceș este o comună din Munții Apuseni care, încă de anul trecut, a început o campanie al cărei titlu este mai mult decât sugestiv — ‘opriți depopularea satelor moțești’. Autoritățile locale invită pe oricine din țară, ba chiar și de peste hotare, să cumpere case și terenuri în această localitate. Deja primele familii s-au așezat aici, ba chiar și-au înscris și copiii la școala comunală. Întreaga poveste, în România Liberă.

O fostă colaboratoare a soțului judecătoarei Livia Stanciu a încercat să o șantajeze pe președinta Instanței Supreme. Femeia susține că avocatul Andrei Stanciu, decedat în urmă cu trei ani și jumătate, ar fi avut o datorie față de ea. Șantajul ar fi constat în defăimare, femeia amenințând că dă publicității detalii despre presupusa datorie. Pentru a nu face acest lucru, ea a cerut 20.000 de euro de la judecătoarea Stanciu, afirmă Evenimentul Zilei.

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, va da din nou ochii cu judecătorii dosarului în care este acuzat de o fraudă record de 60 de milioane euro. Liderul conservatorilor a fost condamnat pe fond la cinci ani de închisoare cu executare, iar acum este judecat în apel, însă traseul în instanță al dosarului său este caracterizat mai mult de a amânări. După ce judecătorul Stan Mustață a fost arestat înaintea termenului din 29 aprilie, acum judecătorul Florică Duță a făcut cerere de pensionare și unele informații indică faptul că de ceva vreme nu a mai venit la instanță, potrivit publicației Gândul.

Un fost angajat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) acuză că este victima unui abuz comparabil cu cel comis în cazul lui Adrian Zglobiu, bărbatul care a fost spitalizat cu forța după ce l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu.Sancționat disciplinar cu excluderea din DNA, Nicolae Clivet a depus plângere la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ) și i-a trimis președintei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), Livia Stanciu, o scrisoare în care a acuzat fosta conducere a DNA că ar fi ordonat, în decembrie 2012, internarea sa nevoluntară la Spitalul de Psihiatrie ‘Dr. Alexandru Obregia’, acțiune soldată cu revocarea din funcția de grefier șef al Serviciului de combatere a macrocriminalității economico-financiare, scrie Jurnalul Național.

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA și ocupă poziția a treia. E a 20-a săptămînă de cînd Halep a reușit să urce în top 10 mondial. Pentru româncă este cea mai bună poziție ocupată în carieră, scrie Gazeta Sporturilor. 

Simona Gherman (29 de ani) a adus prima medalie pentru delegația României la Campionatul European de scrimă de la Strasbourg, bronz în proba feminină de spadă. Parcursul către a doua medalie individuală continentală din cariera româncei a început în luna mai, cu revenirea în sala de antrenament, a continuat cu două titluri naționale și s-a concretizat la capătul a nouă dueluri pe planșele complexului francez Hall Rhénus, scriePro Sport.

41 comentarii

BULA 10-06-2014 - 09:09

E real ce spun rusii, ca tarile din Europa de Est nu vor accepta mult timp statutul colonial. Ceva trebuie sa se schimbe in politica dusa de kakatii din Vest. Ori suntem si noi primiti la masa bogatilor, cu aceleasi drepturi ca si ei, ori ne bagam lula in UE si cautam alte combinatii.

Romeo2110 10-06-2014 - 10:07

Mai Bula, n-ai cum sa fii priimit la masa bogatilor. Economia de consum occidentala nu este sustenabila la nivelul resurselor pe care le ofera pamantul. Ar fi nevoie resursele a cateva planete pamant pamant ca sa le dai tuturor standartele de viata occidentale…

Occidentul are nevoie resursele rasaritenilor (cate mai sunt), si de pietele lor de desfacere; si va mai rezista un timp.

Modul de viata consunerist este sinucigas si pt occidentali. MA REPET: NU ARE PAMANTUL ATATEA RESURSE.

OBIECTVUL PRINCIPAL ESTE INSA NOUL URSS MONDIAL, CONDUS DE LA I*******M, via Washington and Bruxelles.

UnUL 10-06-2014 - 10:13

Romică, iar bați câmpii. Începuseși relativ logic și mă pregăteam să te laud, dar apoi…

UnUL 10-06-2014 - 10:14

Încep și ei să-și dea seama că nu se mai poate așa și să reducă.

BULA 10-06-2014 - 11:18

E imposibil sa-i faci pe imbuibatii din Vest, care au salariul de zece ori mai mare ca al nostru, sa renunte de bunavoie la nivelul de trai cu care s-au invatat. Nici un partid nu poate sa faca asta, pentru ca isi pierde votantii. Numai prin metode de forta, prin impunere din afara, se poate misca ceva in sensul asta. Deja i-au casapit chinezii in domeniul productiei, ca aproape i-au adus pe muncitorii din Vest la nivelul de salarizare din China.

UnUL 10-06-2014 - 12:06

Nu e de loc imposibil, am văzut cum gândesc la ora asta majoritatea francezilor, a germanilor, etc.

salut 10-06-2014 - 17:40

@ „UnUL
10-06-2014 at 12:06
Nu e de loc imposibil, am văzut cum gândesc la ora asta majoritatea francezilor, a germanilor, etc.”
==============================

Ti s-a mai explicat diferenta intre „deloc” si „de loc”.
E binecunoscut ca esti clujean, deci retardat, senil, deci uituc, necitit, deci prost.
Totusi, dupa ce ti s-a explicat a 20-a oara, nu crezi ca ar fi cazul sa incepi sa pricepi? Hai, ca nu doare!

UnUL 10-06-2014 - 17:46

Bun, de acord, așa e: am probleme cu „de loc”, așa cum aveam cândva cu „ei vreau” (în loc de „vor”): de ce te tulbură chestia asta?

Mai bine te-ai uita la bârna din ochiul tău.
Cum am mai scris, AM PIERDUT VREO 3 ORE ÎN ARHIVĂ – CITIND RAPID ȘI ÎN DIAGONALĂ (DECI AR FI POSIBIL SĂ-MI FI SCĂPAT UNELE ERORI) ȘI AM GĂSIT URMĂTOARELE:
Salut – greseli:
– „darămi-te Obama” (22-03-2010 @ 02:44) – „DARĂMITE se scrie fără cratimă (vezi DEX : DÁRĂMITE conj. (Adaugă o idee nouă la cele spuse mai înainte) Mai mult decât atâta, cu atât mai mult; dar1, dar încă. [Var.: dármite conj.] – Dar(ă) + mi + te.
– „ca deobicei” (25-02-2010 @ 21:25)
– “a tu jamais” (15-04-2010 @ 20:26) (Astea vrea să fie „À TOUT jamais, în franceză!)
– „implici altora pozitii de tip extremist” (07-05-2010 @ 20:17) ; tendinta dumitale de implica si altora acelasi tip tendinte extremiste (07-05-2010 @ 18:50) (Folosire aiurea a verbului A IMPLICA : 1) A avea drept urmare; a conține în sine drept consecință. 2) (persoane) A antrena în mod conștient (într-o chestiune sau într-o situație nedorită. ~ într-un conflict. [Sil. im-pli-] /<fr. impliquer, lat. implicare
– quassi-similare (14-01-2011 @ 19:40) („quassi” – care revine obsedant – nu există; în franceză e „quasi” – cu un singur s, în română „cvasi”)
– „Iar tu te razoiesti la cei ca mine” (14-01-2011 @ 19:40) (Verbul e „a se RĂȚOI”, nu „răZoi”!)
– „asa cum afirmi si continuii sa sustii ca un i d i o t” (24-03-2011 @ 05:42) (CONTINUI cu un singur i, neicușorule!)
– „Nu m-am legat de ideea principala din postarea ta, luat direct din Mein Kampf-ul lui Hitler (18-10-2011 @ 22:05) (deci „ideiul” a fost „luat”!)
– „ cele doua ideii” (20-10-2011 @ 16:18) (2 de i ??)
– „gashtele bashiste” (07-11-2011 @ 17:07) (Plural corect : găștile)
– „Bula face vorbire despre proporti economice” (05-12-2011 @ 15:0) (lipsă un I la „proporții”)
– „dute si te sterge la gurita” (în loc de „du-te”) (16-02-2012 @ 23:19)
– „Cautat-i un job, mon ami” (21-05-2012 @ 22:49) (Ai o cratimă în plus!)
– „vor trece ANI pana cand Romania isi va regasi suflul democratica” (acordul, săracul!) (13-07-2012 @ 16:07 și 16:53)
– „acu’ trei saptamani te ascunsesei (în luc de „ascunseseși”, cum e corect!) sub pat, acu’ ai prins glas mai pedelicule (30-12-2012 @ 21:42)
– „…transmitei asta si taraturii carei aii lingi fesele” (01-05-2013 @ 00:49) (”Transmite-i” cu cretimă, nenicule !)
– Cu dosarele penale, cau scuipat in piata p u b l i c a, cu tot tacamul (29-05-2013 at 16:16) (CAU sau COW ???)
– continuii sa sustii („continui” scris aiurea cu 2 i!) ( 20-07-2013 at 01:33)
– „uita-te prin-prejur”
– „Aşa au început copii prima zi de şcoală.” (copiii cu 3 i, neicusorule!)
POSTĂRI ÎN FRANCEZĂ DE BALTĂ:
– „ Je ne m’étonne pas que tu sois un peu retardé de façon que tu dois t’étonner permanente. T’es tout simplement, CLUJEAN. La pire de la débilité” (28-05-2013 @ 22:06) (Franceză de baltă : variantă corectă : “t’étonner en permanence” și nu “permanente”; “la pire des débilités” și nu “de la débilité”, etc.)
– J’ai commençais à te dire que tu arriveras ici, mais…
PS: J’utilise la langue de la civilisation, car je sais que la VacheVert regarde à ça comme la Vache sur la porte 9 . De toute façon, elle va essayer une traduction au Google, elle ne va comprendre rien et va conclure que mes idées sont insalubres.
(17-07-2013 @ 04:54)
(Echivalent, probabil, cu : „J’ai commencé à te dire que tu arriverais ici, mais…
P.S. J’utilise la langue de la civilisation, car je sais que la Vache Verte regarde… , elle ne va rien comprendre… , etc.)

FRAZE INCOERENTE.
– Daca nu ar fi asa, ar trebui sa-mi autorul isi inchipuie (ca) chinezii fac I-Pad-ul cu nuncheak-ul (???!!!) (14-01-2011 @ 23:08)
– ideea cu “libertatea presei” dictatura este draga propagandei lui Basescu. (31-01-2011 @ 02:15)
– „tot nu-ti dat textele la corectat?” (04-02-2012 @ 17:39)
– „romanii nu sunt incadreaza in prima categorie” (26-03-2013 @ 15:15)
– „ Cozile de topor de pe la noi si din alte patri” (?) (05-07-2013 @ 04:34)

TASTARE : cei sapte ani de acsa, in spritul care va carecterizeaza, flxibilitate, incopetenta, otiunea, Europa va vontinua, sa-ti palteasca cheltuielile, numarul rationaliol, scrursuri, E clar ca, pentru Romaia, ca presedinte a ratst…, recunosatere, combtiva,

salut 11-06-2014 - 00:24

In suferinta ta senila, ai adunat destule erori de tastare, da’ tot prost esti, napastuitule! Uite, spre exemplu, o greseala de tastare pe care o fac frecvent este ca, din viteza, inversez doua litere. De exemplu, in loc de parti, scriu patri. Dar atunci cand chestia asta o treci la „fraze incoerente”, singurul lucru pe care il probezi este tocmai incetineala creierasului tau.

UnUL 11-06-2014 - 09:00

Bine, Salaud, la „fraze incoerente” ultima e doar o chestiune de metateză, fie cum spui. (E greu să-ți dai seama, pentru că nu folosești nici diacritice.) Dar ia citește-o pe prima și dacă pricepi ceva îți dau o acadea!

Romeo2110 10-06-2014 - 10:19

Mi se pare ca este mai curand vorba de o reeditare a pactului Molotov-Ribetrop din 1938. Rusia doreste scoaterea Germaniei de sub ocupatie americano+UE+adevaratii stapani; ofera in fapt garantii pt independenta reala a acestei tari.
Nu vine cu mana goala ci si cu niste teritorii ‘istorice’.
La nivelul majoritatii clasei medii germane se constientizeaza starea de ocupatie si exista o stare de frustrare. In conditiile in care clasa medie germana scade numeric, strivita fiind de marile corporatii transnationale.

Germania este insa prea bine controlata de masonerie pt ca manevra sa reuseasca.

Romeo2110 10-06-2014 - 10:22

Putin incearca sa speculeze accesul timid la putere al ‘extremistilor germani’, in urma alegerilor pt parmamentul ue.
Arata ca e pe faza si vine cu oferte ‘de nerefuzat’.

UnUL 10-06-2014 - 10:28

RUSIA; ELIBERATOAREA POPOARELOR! Bravos, Romică : m-am tăvălit pe jos de râs!

mircea 10-06-2014 - 11:10

si ce se intampla cu IEUROPA daca STALIN nu-i ducea pe nemti acasa la ei,in germania????? si s-a oprit la BERLIN.

Romeo2110 10-06-2014 - 11:16

>RUSIA; ELIBERATOAREA POPOARELOR!

Stai prost cu intelegerea sau esti rau intentionat.
Rusia nu ‘elibereaza popoarele’ ci doar poporul german.
Paradoxal, din punct de vedere formal Slatin a crezut in intelegerea din 1938. Hiltler a incalcat-o unilateral. Exista un text in care se arata ca Stalin era constient ca in intelegere cu Hitler nuimeni nu le poate sta impotriva. Stalin lua Asia, Hitler Eoropa si Africa…
Stalin stia ca in intelegere cu Hitler, poate sa-si atinga mai eficient scopurile imperialiste.

Putin are ambitii imperiale asemenea lui Stalin. Si constientizeaza ca are nevoie de aliati pt a le realiza.
Momentul pare favorabil: Jobik, Le Pen, dreapta si extrema dreapta germana…

Nemtii sunt scarbiti de PAX Americana care nu are nimic in comun cu marea majoritate a cetatenilor americani…

UnUL 10-06-2014 - 12:05

Hai că ești ridicol, Romică. Rușii nu au făcut în toată istoria lor nimic dezinteresat, și și-au urmărit doar propriile interese, cu mijloace de loc „ortodoxe”.
iar chestia cu „nemții scârbiți de America” și mari iubitori de ruși e ridicolă. E valabilă pentru unii ca Schroder, care s-au vândut rușilor, dar nu pentru întreg poporul german.

Romeo2110 10-06-2014 - 12:30

Nemtii sunt mai scarbiti de poponari decat de rusi.

Rusia nu face nimic dezinteresat si nu iubeste pe nimeni; nici macar pe fratii ukrainieni sau verii sarbi ori bulgari.

>E valabilă pentru unii ca Schroder, care s-au
>vândut rușilor, dar nu pentru întreg poporul
>german.
Schroder nu avea cum sa se vanda rusilor, pt ca eraagent de influenta Rotschild. Unde s-a si dus sa ‘ofere consultanta’ dupa ce la putere a venit Angela Merke – cauta cu googlel.

Ori daca ai intrat in masonerie, n-aui iesire decat cu picioarele innainte.

Romeo2110 10-06-2014 - 12:33

Nemtii au invatat lectia oferita de austriacul – ‘extremist’ – Heider: daca incerci ceva, ce incalca dogmele democratice ale ocultei legiferate dupa WW2, mori in accident de circulatie.

UnUL 10-06-2014 - 12:43

Schroder agent de influență Rotschild? Hai că ești nostim. Nu : el a făcut bani grei din gaze (e Preşedintele Comitetului de Acţionari al conductei de gaze Nord Stream), și pentru asta s-a vândut lui Putin.

UnUL 10-06-2014 - 12:50

Și văd că, din nou, ești în plină scenarită, Romică, și reiei miturile dreptei legate de presupusa asasinare a lui Heider.

Romeo2110 10-06-2014 - 13:09

http://www.reuters.com/article/2008/06/02/financial-moves-idUSN0230673820080602

ROTHSCHILD PRIVATE BANKING AND TRUST

Rothschild Private Banking and Trust named Antonio Rizo Ordonez to head a team of five senior private bankers to develop its business in Spain.

SCHRODER INVESTMENT MANAGEMENT

Schroder Investment Management announced that Ron Albahary will lead the asset management firm’s North American growth initiatives. Before joining Schroder, Albahary was a managing director of global private client portfolio management at SEI, and before that was Chief INvestment Officer at Merrill Lynch Retirement Group.

Romeo2110 10-06-2014 - 13:16

Banking House of Rothschild on Friday officially announced the new employment of former German Chancellor Gerhard Schroeder.

Schroeder has already offered a job as a consultant on deals in Russia, China, Turkey and Eastern Europe. For this work, ex-Chancellor will involve not more than three to five times a year. The amount of fees has not been announced, but German television said that Schroeder’s reward will be measured by the sum of five figures.

http://www.besttopnews.com/news/news/24-03-2006/19901-0

pathfinder 10-06-2014 - 12:15

1. „Slatin a crezut in intelegerea din 1938”
FALS

2. ” Stalin lua Asia…”
„Stalin stia ca…”
„Putin are ambitii…”
„Nemtii sunt scarbiti …”

Carevasazica vreau si eu sa stiu ce stia (sic) si credea Deceneu.
Si Burebista.

Dupa care as mai vrea sa stiu ce a gandit Mihai Viteazul in ultimele sale clipe.

In fine, dupa talentele pe care le etalezi, inteleg ca stii de pe acum cine va juca finala campionatului mondial de fotbal, care va fi castigatorul si la ce scor.
Vreau sa ne impartasesti si aceste informatii!!!

Romeo2110 10-06-2014 - 12:25

> 1. “Slatin a crezut in intelegerea din 1938″
FALS

In ciuda tuturor avertismentelor (NKVD+Anglia+..) ca Hitler pregateste invazia urss, Stalin nu a luat nici o masura de aparare. Ba mai mult a retras in interior foretele militare de la granita cu Polonia ocupata – pt a nu se oferi lui Hitler pretextul provocarilor. Credea totul e diversiune…
Cu cateva zile inainte de 22 iunie….

Atacul axei a fost o surpriza de proportii pt Stalin. Pt ofiterii din armata si din nkvd nu a fost o surpriza, dar parerea lui nu conta.
Armata, prin Tukacevsky anticipa atacul german inca din 1935…

pathfinder 10-06-2014 - 13:02

Nu bre.
Stalin pur si simplu astepta atacul Germaniei undeva mai indepartat in timp.
Deci nu a crezut in intelegerea din ’38.
Greu cu intortocheatii…

Tache 10-06-2014 - 23:36

Rusia s-ar fi prabusit complet daca nu interveneau chinezii, de partea elementelor patriotice din armata rusa. Astazi ar fi fost colonie a familiei Rothschild.

Supraom? Un călugăr shaolin îşi arată abilităţile incredibile

În cadrul emisiunii „Super-oamenii lui Stan Lee”, difuzată de postul de televiziune History, unul dintre candidaţii la titlul „super-om” a fost călugărul Shaolin Hu Qiong, care îşi poate băga burghiul de la bormaşină în burtă, gât şi în tâmplă fără să păţească ceva.

adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/supraom-calugar-shaolin-isi-arata-abilitatile-incredibile-8_5395a1d50d133766a86d4237/index.html

UnUL 11-06-2014 - 00:07

ProstTache, ești în plin delir; calmantele, repede !

CONGO 11-06-2014 - 00:20

Asta cu Shaolin nu-i nicio branza!
Eu pot sa-i trag lui Putin 100 de suturi zdravene in coaie in mai putin de 2 minute, fara sa-mi cada crampoanele de la bocanci.

salut 11-06-2014 - 00:27

Zau? Ce viteaz!

Tache 11-06-2014 - 06:41

Citind acest articol mi-am adus aminte de jocurile inocente ale copilariei noastre, cand ne jucam de-a „Incinerarea evreilor” la tomberonul din spatele blocului. Noi puneam gunoaiele pe foc si strigam „arza-i-ar focul”, iar ceilalti copii strigau „si pe rabini, si pe rabini”… Acum in SUA si jocurile copiilor au ajuns sa fie pedepsite…

http://www.nbcchicago.com/news/local/Students-Banned-From-Graduation-For-Racist-Bullying-262068431.html

Mircea 11-06-2014 - 06:48

Si eu am avut copilarie dar am avut colegi de joaca de toate nationalitatile si nu ne-a dus mintea sa ne jucam „dea incinerarea evreilor”. Ma intreb totusi cum ai reactiona daca prichindei din alte tari s-ar juca „dea spinzurarea romanilor” sau….gasesti tu si alte jocuri ca esti format.

Mircea 11-06-2014 - 06:54

Ai vazut „Planeta maimutelor” ? Cu ginditori ca tine s-ar putea ca filmul sa devina realitate.

Tache 11-06-2014 - 06:55

Dar cum de ai avut tu „colegi de joaca de toate nationalitatile” ? Unde anume ai copilarit ? Eu am avut doar colegi de joaca romani.

Tache 11-06-2014 - 07:03

Apropo de „Planeta maimutelor”….

Priveste a doua imagine din stanga, jos ! …………“A Satire of Tulip Mania’ depicts speculators as brainless monkeys………………

http://realcurrencies.wordpress.com/2014/06/05/capitalism-is-jewish-usury/

Omenirea ESTE de ceva timp „Planeta maimutelor”.

Mircea 11-06-2014 - 07:23

Tache
In Arad. Am avut colegi de joaca evrei, maghiari, germani si sirbi. Cred ca erau si cehi de prin Nadlac dar nu sunt sigur.

Mircea 11-06-2014 - 07:30

Tache
Imagini de genul ala am vazut cu sutele in propaganda lui Goebbels sau vedem azi in Iran. Asta nu inseamna ca putem generaliza. Imagini cu romani nespalati cu lunile am vazut si in presa americana. Romani nespalati vad aproape zilnic pe banci in parcuri si „simt” in mijloacele de transport. Romani care se scarpinau intre degetele de la picioare am vazut si in avion in drum spre Paris. Nu toti romanii sunt asa cum nici alte popoare nu sunt asa cum cred cei care se cred superiori altor rase.

UnUL 11-06-2014 - 08:54

@Mircea
La fel și la Cluj : majoritatea colegilor mei de joacă erau români, dar am avut și câțiva maghiari și un evreu. Germani și sârbi nu am avut, e drept: nu prea sunt prin Cluj. Și nu au existat niciodată niciun fel de „tensiuni etnice” (??!!)

Antibasistul 11-06-2014 - 09:49

Mincinosule, tot tu ai inventat si povestea cu Aradul!!!

Antibasistul 11-06-2014 - 11:04

Minciuni, minciuni, minciuni basiste!!!

briel 11-06-2014 - 05:36

De mai mult timp urmaresc si informatiile de la
Middle East Briefing , A Weekly Publication of Orient Advisory Group

un site care prezinta „mici amanunte” nu tocmai mentionate in presa occidentala. http://mebriefing.com

Stiti cine cred eu ca are o diplomatie foarte buna ? Iranul. Nici Rusia nu sta rau, Lavrov are clasa si multa experienta.

jan dinu 11-06-2014 - 08:19

—- PUTIN —- este izolat (adica singur ) !
Chinezul care a participat la — G7 — n-a schitat nimic
ca s-ar opune celorlalti 6 ce au propus o gama de masuri
pentru pedepsirea RUSIEI !! Acum a aflat PUTIN ca nu este de joaca
shi a inceput sa dea inapoi stiind ca poate pierde mult ,mai ales
ca a aflat din gura senatorului american la Bucuresti cine shi cum conduce
Russia – gaska care poseda doar o benzinarie ce se pretinde o tzara !!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult