Acasa Revista Presei Revista presei. Cum verifică ANAF jurnaliştii bogaţi

Revista presei. Cum verifică ANAF jurnaliştii bogaţi

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Curierul national: Cum verifică ANAF averile mari şi ziariştii bogaţi „Guvernul a aprobat metodele indirecte prin care Autoritatea va controla averile nejustificate. Fiscul va putea începe verificările fără să anunţe persoanele în cauză şi să acceseze documente bancare. ANAF va controla şi jurnaliştii şi analiştii care au câştigat peste 3.000 euro/lună şi nu s-au înregistrat în scopuri de TVA”

Control la averea ziaristilor

ANAF va controla veniturile ziaristilor

ZF: Întâi criza, apoi revoltele africane, dezastrul din Japonia şi acum războiul din Libia „Preţul petrolului, care a fost extrem de volatil pe parcursul conflictului din Libia, poate creşte, ceea ce se va traduce în majorări de preţuri care pot lovi şi mai tare economia românească, şi aşa slăbită de cei doi ani de criză prin care a trecut”

Curentul: Culmea ipocriziei: criminalul Iliescu dă lecţii despre „teroristul“ Gaddafi „Realitatea TV îl cultivă neîncetat pe multifuncţionalul Iliescu, de la momentul lansării publice a USL încoace, când însuşi Hurezeanu s-a produs cu un discurs vomitiv de exonerare a crimelor lui Tataia Ilici”

Romania libera: Libia: Război à la française „Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi-a asumat rolul de lider al coaliţiei internaţionale care încearcă să îl oprească pe dictatorul libian Muammar Gaddafi să îşi masacreze propriul popor”

Gandul: Băsescu: „România nu are capacităţi militare cu care să intervină în Libia şi, dacă ar avea, n-ar fi bucuroasa sa intervina” „Problema e că suntem că un trăgător care are o armă în mână şi îi tremură degetul pe trăgaci. România nu are de ce să se pronunţe în momentul de faţă. Am înţeles că au fost foarte mulţi analişti care cer poziţia României. România a spus foarte clar că e solidară şi respectă fără niciun fel de comentariu Rezoluţia 1973 (a Consiliului de Securitate al ONU – n. red.), care prevede realizarea zonei de interdicţie aeriană în Libia în vederea protejării civililor. Consider fără nicio reţinere că un şef de stat care trage în propriul popor nu mai are niciun fel de legitimitate”

EvZ: Gaddafi, sub ploaia de bombe a aliaţilor. România aşteaptă decizia NATO „Zeci de avioane şi nave de război ale aliaţilor, în frunte cu SUA, Franţa şi Marea Britanie, au început sâmbătă, la 18.45, ora României, un atac furibund asupra forţelor guvernamentale libiene, cu scopul declarat de a aplica rezoluţia ONU 1973, care autorizează impunerea unei zone de interdicţie aeriană şi toate măsurile necesare pentru protejarea civililor din ţara nord-africană”

Puterea: Libia naşte o nouă criză economică mondială. Închid robinetul la petrol „Războiul din Libia ar putea urca preţul petrolului până la 160 de dolari pe baril, în cazul în care conflictul va dura mai multe săptămâni, susţin analiştii economici”

Adevarul: Severin, acuzat de euro-şpagă de 100.000 € „Europarlamentarul Adrian Severin este suspectat că ar fi acceptat să primească bani de la o firmă-fantomă de consultanţă”

Financiarul: Lejeune: „Tara voastra este momentan singura de interes pentru Cora din ECE“ „Tin sa precizez ca in acest moment singurele investitii din Europa Centrala si de Est vor fi doar in Romania. Cora nu va investi nici in Bulgaria, Ungaria sau Polonia, ci numai in Romania. Sigur, mai avem investitii si in alte tari precum Turcia, Belgia sau Franta, dar in aceasta zona Romania este deocamdata singura tara pe care o luam in calcul din punctul de vedere al investitiilor”

Bursa: Yenul, în cel mai mare declin din ultimii doi ani „Yenul, a înregistrat vineri, pe pieţele internaţionale, cea mai importantă depreciere din ultimii doi ani, în raport cu dolarul, în condiţiile în care Grupul celor Şapte state puternic industrializate (G7) a intervenit pentru stoparea creşterii monedei nipone”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult