Acasa Revista Presei Revista presei. CURS: Boc conduce în sondaje

Revista presei. CURS: Boc conduce în sondaje

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZBoc conduce în sondaje. Blaga, preferat de votanţii USL la şefia PDL „Emil Boc este considerat a fi mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al PDL de 57% dintre votanţii democrat- liberalilor, iar 61%dintre ei cred că premierul are cele mai mari şanse să-şi adjudece un al doilea mandat de şef de partid, relevă un sondaj CURS, dat ieri publicităţii”

Boc conduce in sondaje-foto:evz.ro

Gandul: Boc – activistul ascultător şi harnic. Blaga – buldogul din cuşcă. Paleologu – intelectualul pe bicicletă „Emil Boc are 45 de ani şi, din 2004, este preşedintele PDL, principalul partid de guvernământ. I-a urmat în funcţie lui Traian Băsescu, după alegerea acestuia la Preşedinţia României, şi o bucată de vreme a făcut naveta între Cluj, municipiul al cărui primar a fost până în 2009, şi Bucureşti, unde îl chema datoria politică”

AdevarulEUROVISION Care a fost cea mai bună performanţă a României şi cine a avut cel mai mare punctaj „România a participat de 15 ori în competiţia muzicală europeană.Artiştii români aleşi pe sprânceană au dat tot ce au avut mai bun pe scena de la Eurovision pentru a obţine un loc în top”

PutereaTurcu se întoarce. CSM i-a redat judecătoarei Elena Turcu scaunul de magistrat la Tribunalul Dâmboviţa „Secţia pentru judecători a CSM a repus-o în drepturi pe Elena Turcu, de la Tribunalul Dâmboviţa, judecătoare achitată după ce s-a dovedit că probele care au inculpat-o au fost obţinute nelegal”

CurentulRomanii prigoniti de sarbi isi ridica singuri Biserica in Banatul Sarbesc „Romanii continua sa fie prigoniti pretutindeni in jurul granitelor statului romanesc de astazi, cu intensitate variabila, dar porcesul deznationalizarii la care au fost si sunt in continuare supusi are accente similare, fie ca este vorba de comunitatile romanesti din Ungaria ori Ucraina, Bulgaria ori Serbia.  Salvarea prin Biserica a fost deseori unica sansa de pastrare a limbii si a constiintei de neam.”

Curierul nationalS-a schimbat placa la Orange – France Telecom are 500 mil. euro de investit în România „Suma ar putea fi direcţionată către activităţile locale până în 2015. Bugetul de investiţii va fi destinat dezvoltării subsidiarei din România”

ZF: Recesiunea a început pe 1 iulie 2008 şi s-a încheiat pe 30 septembrie 2010. De la 1 octombrie 2010 economia a ieşit din recesiune, dar revenirea va fi abia în 2013

Fin.roCE este mai pesimista decat FMI in privinta cresterii economice a Romaniei in 2012 „Comisia Europeana (CE) anticipeaza ca economia romaneasca va inregistra o crestere de 3,7% anul urmator, avans sustinut de cererea interna de consum, dupa cresteri de salarii in mediul privat”
StareaPresei.ro

10 comentarii

neacsum 14-05-2011 - 09:35

campania de intimidare santaj si amenintari a Co(tro)ceanului functioneaza. Boc va castiga, sunt prea multi corupti prea multi hoti carora le tremura bracinarii ca li se scor la lumina dosarele, daca nu voteaza cum vrea tatuca. Asa ca stati linistiti e ordin sa se aleaga praful.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 18:07

Si eu doresc ca Boc sa cistige, doar asa va dispare PDL de pe arena politica!

urbos 14-05-2011 - 18:20

Victoria lui Boc nu schimba nimic, dictatura continua. Basescu si PDL nu pot fi dati jos prin mijloace democratice.
Singura sansa este ca trupa lui Blaga sa stie ceva ce noi nu stim, si sa-l tradeze pe Basescu indiferent de victorie sau infrangere. Daca pierde, Blaga poate avea pretext de rupere, daca castiga, are posibilitatea unor schimbari de directie.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 18:29

Ma tem ca daca vulpioul Blaga va cistiga va face acele schimbari care va ridica iarasi procentele PDL CARE ASTFEL NU VA MAI DISPARE din politica. Prefer sa piarda si PDL sa se rupa in doua!

urbos 14-05-2011 - 19:21

Nu ridica nici un procent, doar pot scapa de puscarie negociind predarea puterii. O sa ramana la procentele nucleului dur, fost PD, adica 7%.

urbos 14-05-2011 - 19:21

PS. Evident ca s-ar rupe.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 21:34

Sint zvonuri ca nu se rupe pentru ca echipa lui Blaga va fi mituita cu 30 % din functiile cele mai importante din stat, guvern, agentii…

urbos 14-05-2011 - 21:48

Vorbeam de o ipoteza.

digital 14-05-2011 - 18:11

de kkt am ajuns,sa ne dorim sa castige boc!

urbos 14-05-2011 - 19:24

Eu ma intreb ce relevanta au sondajele facute acuma la vot. Pai cati ar fi aia dispusi sa recunoasca in fata camerelor si securistilor, ca au votat impotriva canaliei Basescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult