Acasa Revista Presei Revista presei. Dan Mihalache şi „băsiştii rămaşi orfani”

Revista presei. Dan Mihalache şi „băsiştii rămaşi orfani”

scris de Florin BUDESCU
20 afisari

După ce Mircea Marian de la EvZ l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă a fost constituţional că a chemat partidele la consultări, Dan Mihalache îl numeşte pe Mircea şi pe cei ca el „băsişti rămaşi orfani”, notează Epoch Times.

foto Facebook Dan Mihalache

foto Facebook Dan Mihalache

Despre „dorinţa uriaşă” a lui Traian Băsescu de a o vizita acasă, în arest la domiciliu, pe Alina Bica, „dacă o fi de acord şi soţul”, despre care scrie şi Ziua News, se pot spune, dincolo de conotaţiile nepotrivite, multe lucruri.

De exemplu, că dorinţa lui Băsescu a survenit in subito exact când aceasta a declarat, la ieşirea din puşcărie, că, odată dosarul ajuns în Justiţie, se vor „spune multe în sala de judecată”.

Preşedintele Curţii Constituţionale Augustin Zegrean spune că perioada de reţinere a unui cercetat penal nu poate să fie mai mare de 24 de ore, arată Naţional.

Brokerul intergalactic Cristian Sima, care tot ce vedea brokărea şi tot ce brokărea creştea, este urmărit penal pentru un prejudiciu de 2,5 milioane de euro, conform Bursa. El a fost audiat de procurorii elveţieni.

După eşecul la prima tură a loteriei bonurilor fiscale, ministrul Finanţelor Teodorovici vrea să schimbe regulile jocului, informează Gândul. Ideea este că, pentru a schimba regulile jocului, trebuie ca acestea să şi existe.

Cristian Zgabercea, omul care conduce de facto Televiziunea Română, a căpușat statul la Festivalul Mamaia, printr-o fundație de nunți și botezuri, explică EvZ. De-aceea arată bietul festival de câţiva ani ca o hardughie veche pentru armăsari de rasă scoşi la pensie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult