Acasa Revista Presei Revista presei. Dan Şova a fost turnat de proprii angajaţi

Revista presei. Dan Şova a fost turnat de proprii angajaţi

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Angajaţii lui Dan Şova au recunoscut falsificarea contractelor din dosarul complexurilor energetice Turceni şi Rovinari, arată România liberă.

Dan Sova (foto:Agerpres)

Dan Sova (foto:Agerpres)

Naţional susţine că Horia Georgescu ar fi fost dat în gât la DNA de Dorin şi Alin Cocoş. Tată şi fiu.

Dacă e de deţinut puterea, fie şi fiind şeful Anticorupţiei dintr-o ţară foarte coruptă, atunci există şase nebuni capabili să îşi dorească să conducă DIICOT, relevă o postare de pe website-ul cotidianului Adevărul.

Victor Ponta a dat „o ordonanţă cu fragmentare”, cum o numeşte Puterea, în care a modificat o multitudine de acte normative. Victor Ciorbea doarme în păpuşoi, deşi ONG-urile îi fac na-na cu degetul. Despre ce conţine această ordonanţă vom publica la 10.01 un text aici.

Radu Mazăre, reţinut de procurorii DNA, eliberat pentru că ÎCCJ a rămas în pronunţare pe cererea de arestare preventivă, a declarat că nu va mai candida la Primăria Constanţa. A consemnat Gândul.

Nu e mare noutate, dar e bine de repetat, aşa cum face Realitatea.net: numele lui Pictor Victor Ponta apare în dosarele lui Dan Şova.

Dan Voiculescu şi-a folosit salariaţii în afaceri dubioase. Cum, detaliază EvZ.

Într-un interviu pentru Bursa, fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu le cere băncilor să renunţe la ipocrizie şi să adopte o atitudine umană faţă de împrumutaţii ce nu pot face faţă deprecierii monedelor în care plătesc.

După ce patronul Regiotrans s-ar fi spânzurat de disperare că ajunge în paradisul ce este San Jose de Costa Rica în WC-ul unui avion în zbor, 29 din cele 200 de garnituri de tren au probleme tehnice, aşa că au fost suspendate, informează Curierul naţional.

Klaus Iohannis a declarat la Kiev că este pentru menţinerea actualului regim de sancţiuni faţă de Rusia, arată HotNews.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS