Acasa Revista Presei Revista presei. Dan Voiculescu, ultimul act

Revista presei. Dan Voiculescu, ultimul act

scris de Florin BUDESCU
503 Afisari

Dan Voiculescu, ultimul act în Dosarul ICA „Luni, la Curtea de Apel Bucureşti, a avut loc audierea finală a lui Dan Voiculescu, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), fostul lider conservator explicând completului de judecată că el a venit cu banii – 7-8 milioane de euro –, iar institutul cu capitalul fix, terenuri şi clădiri” (Puterea)

Amânare în dosarul ICA. Dan Voiculescu, la CAB: Nu sunt niciun fel de dovezi împotriva mea

Voiculescu: Nu sunt niciun fel de dovezi împotriva mea

Un nou termen în Dosarul ICA pe 4 august „Judecătorii CAB au acordat un nou termen de judecată pentru data de 4 august ora 11 când vor fi audiați ultimii doi inculpați și se va pune în discuție și suplimentarea probatoriului precum și schimbarea încadrării juridice a infracțiunii de spălare de bani în tăinuire” (Curentul)

Un pucist consecvent la doi ani de la lovitura de stat: Victor Ponta (opinie de Ion Cristoiu) „Importanţa istorică a scrutinului prezidenţial din 2014 rezidă în întrebarea capitală, dramatică pentru România: Va supravieţui sau nu statul de drept în anii următori, sub un nou președinte?” (EvZ)

Zi neagră pentru corupții din administrația clujeană: Apostu condamnat, Uioreanu în judecată „Fostul primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Sorin Apostu, a fost condamnat definitiv la patru ani şi șase luni deînchisoare cu executare, iar președintele suspendat și arestat al Consiliului Județean, Horea Uioreanu, a fost trimisîn judecată într-un nou dosar, în care a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției și fostul subprefect, Mihnea Iuoraș” (România liberă)

DNA, liber la redeschiderea marilor dosare! „Lovitură de teatru în lumea Justiţiei, după ce mai mulţi judecători s-au plâns Consiliului Superior al Magistraturii că unii colegi de-ai lor au fost trimişi în judecată de către procurorii anticorupţie” (Naţional)

Adrian Sârbu: Victor Ponta minte când spune că i-am solicitat să oprească un control al ANAF „«Minte!», a declarat Adrian Sârbu ca răspuns la afirmaţia lui Victor Ponta făcută la B1 TV în această seară. Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că Adrian Sârbu ar fi fost la el în birou: «Mi-a zis că are nişte controale de la ANAF şi dacă pot să le opresc şi i-am zis că nu pot. Şi de atunci am tot citit ce rău sunt eu»” (Gândul)

ActiveWatch: Se impune auto-suspendarea Laurei Georgescu din funcția de președinte CNA „Organizația ActiveWatch a transmis vineri un comunicat de presă în care îi cere președintelui CNA, Laura Georgescu, să se auto-suspende din funcție până la lămurirea autenticității înregistrărilor făcute publice ” (Cronica română)

Lafarge scoate la vânzare activele din România „Operaţiunile din ţara noastră ale producătorului francez de ciment sunt propuse pentru vânzare, alături de active din mai multe ţări, în cadrul procesului de fuziune cu Holcim. Decizia a fost luată în condiţiile în care cele două companii trebuie să obţină aprobarea autorităţilor de reglementare pentru fuziunea anunţată în aprilie” (Curierul naţional)

Cipru: După prima confiscare, urmează alta „Deşi partidele politice din Cipru au luat partea acţionarilor actuali, susţinând că excluderea lor de la majorarea de capital ar fi de neconceput, având în vedere că Bank of Cyprus a fost menţinută în viaţă prin confiscarea depozitelor pe care aceştia le aveau la bancă, Banca Centrală şi Ministerul de Finanţe s-au arătat de neclintit” (Bursa)

Londra pregăteşte „pragul de imigrare” pentru români şi bulgari. Britanicii vor să şantajeze Bruxelles-ul să accepte regulile care încalcă tratatele europene „După mai bine de un an de campanie agresivă împotriva imigranţilor, politicienii britanici vor prezenta un plan prin care să limiteze numărul muncitorilor străini, principalii vizaţi fiind românii şi bulgarii” (Adevărul)

StareaPresei.ro

104 comentarii

jan dinu 08-07-2014 - 21:13

–– PARPANGHEL ––
Este’n slujba la VARAN
Pentr-un amarit ciolan
Misiunea care-o are :
S-a latre cit mai tare !
Dar sfirshtul este aproape
Shi se face pres in toate
El fiind neam de sluga
E invatat dar sa impunga !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 21:15

Tzzzzzzzzzt !

salut 08-07-2014 - 21:27

Ei bine, tocmai cu acest „caz” Voiculescu incepe sa se intrevada dimensiunea mutatiei mentale si hidoseniei basistilor. Pana acum ne serveau lectii de „stat de drept” si „lupta anticoruptie” pe post de surogat la capacitatea de administrare corecta a unei tari. Ceva de genul „daca tot suntem in varful puterii, daca tot suntem prosti si ne-am trezit aici dar nu stim sa administram o tara spre prosperitate, macar sa curatam raul din ea.”. Slogan de bolnavi mintal, bineinteles, dar niciodata basistii n-au fost suspectati de prea multa sanatate deasupra gatului.
La cei napastuiti de soarta cu un IQ dincolo de limita de jos a modestiei, la basistii de rand, chestia asta chiar a tinut o vreme, desi, vazut din exterior, este clar ca orice proces de „intarire a statului de drept” aplicat numai adversarilor politici e politie politica, unul dintre aspectele dictaturii .
Voiculescu e un adversar politic, la fel ca si Nastase, deci e normal – conform gandirii basiste susmentionate – sa fie atacat cu DNA, SRI si tot ce poate arunca in lupta Zeus. In aceiasi logica, e normal ca un Videanu, un Blaga, un Berceanu si alti lotri colegi de hotie de tinerete cu Ali Baba din fruntea statului sa nu fie atinsi nici macar cu o floare.
Dar in cazul lui Voiculescu apare hidosenia situatiei sociale din Romania. Marea vina a lui Voiculescu nu este ca a furat – nici nu e prea clar ce anume i se imputa; vis-a-vis de marimea scandalului, faptele clamate sunt ridicol de irelevante.
Atunci cum toata suflarea aservita basismului urla si chelalaie in cor impotriva lui Voiculescu? Explicatia cea mai rationala, tinand cont de premizele explicate mai sus si intamplarile recente e ca Voiculescu trebuie pus intr-o teapa intr-o intersectie de drumuri majore CA EXEMPLU pentriu cei ce in viitor vor incerca sa atace mafia basista.
Dealtfel, concluzia esentiala a Romaniei actuale este ca aceasta e o tara sugrumata de o mafie (intr-un sens foarte aproape de cel de dictionar) controlata din exterior. Asta-i si cauza pentru care, eu cred ca in disperare de cauza, daca perspectivele politice se vor arata foarte nefavorabile mafiei in discutie, aceasta va initia si controla diverse alte crize; scenariile majore nelipsind dintre posibilitati.

Pribeagul 08-07-2014 - 23:09

Cazul momentului este cel al familiei mafiote a lui Basescu. Cazul Voiculescu a fost pravalit in capul romanilor pentru a le abate atentia de la scandalul urias care este cuprins Basescu, ajuns dupa multa stradanie Regele tilharilor, Stapinul mafiotilor, Imparatul mondialilor, Sobolanul Jegarica.

Basistilor de pretutindeni le-a fost dat rolul pisicii, sa ascunda marele rahat in care este pe cale de a se inneca Famiglia.

urbos 08-07-2014 - 21:30

Labuta trista, Closetescule, astept vesti din tabara „dreptei” unde incepeti sa va mancati ca porcii intre voi. Hahahahaha!
Astept si textele onanistului cuneiform, ale imbecilului „unu” si a familiei sale de cretini, rujatu si Mircica, doi paraziti cu mari pretentii.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS