Acasa Revista Presei Revista presei. Dana Săvuică în Cabinetul Ponta

Revista presei. Dana Săvuică în Cabinetul Ponta

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Dana Săvuică este de marţi, 21 ianuarie, consilierul pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini.

Revista presei. Dana Săvuică în Cabinetul Ponta (foto:atentiune.ro)

Puterea: Dana Săvuică a intrat în Guvernul Ponta “Fostul top-model Dana Săvuică este, de marţi, consilierul pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini. Cine are cont de Facebook ştie cât de certată este doamna ministru cu limba română”

Adevărul: Adevărul despre tragedia aviatică nu a putut fi localizat. Lista celor care ar trebui să zboare “Ministerul Afacerilor Interne. Deşi are în responsabilitate gestionarea situaţiilor de urgenţă prin ISU şi un secretar de stat în domeniu, Cătălin Chiper, Internele nu au făcut informări periodice despre stadiul operaţiunii de de căutare şi salvare…”

Naţional: Judecătoarele şpăgare trag după ele afacerişti de top ”Judecătoarele şi acoliţii acestora îşi alegeau de la televizor, din presă sau de pe holurile tribunalelor victimele cu bani, cărora apoi le trimiteau mesaje că i-ar putea scăpa de belele, sumele solicitate în schimb fiind de la câteva sute de mii de euro în sus. Iar trei dintre cei care ar fi răspuns pozitiv la încercarea de racolare sunt potenţi oameni de afaceri, care acum urmăresc cu sufletul la gură mersul procesului“

România liberă: Cum chefuia procurorul-șef din Slobozia cu interlopii pe care îi proteja, pe muzica lui Adi Minune. Procurorul, urmărit penal de DNA, pentru corupție ”Procurorul are ochelari, iar la un moment dat ADI Minune se urcă pe masă să-i cânte”

Cronica română: Modificările la Codul Penal, criticate dur în Raportul MCV ”Modificările la Codul Penal privind introducerea superimunităţii pentru parlamentari şi dezincriminarea conflictelor de interese sunt criticate dur în Raportul MCV, notează “Gândul”, în draftul documentului menţionându-se că există îngrijorări referitoare la independenţa sistemului judiciar”

EvZ: Leşe, Balaş şi Patzaichin, înregimentaţi în PC fără ştirea lor ”Conform unui document intern al PC, aceştia urmau să fie menţionaţi drept reprezentanţi ai partidului, deşi nu s-au implicat niciodată în politică“

Adevărul: Cum putem avea pensii mai mari: Ministrul Muncii propune plata de contribuţii pentru toate veniturile ”Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, anunţă lărgirea bazei de impozitare pentru scăderea deficitului din bugetul de pensii, care se situează undeva sub 13 miliarde de lei, bani transferaţi în fiecare an de către Guvern”

Bursa: Parlamentarii noştri duc grija opoziţiei Iranului ”Parlamentul ţării noastre lucrează de zor la crearea unor probleme externe, ca şi când problemele interne ale României au fost în întregime rezolvate”

Curentul: Scandal răsunător în industria farma: Terapia Farm intră în insolvență concomitent cu divorțul patronului ”Unul dintre cei mai mari comercianți de produse farmaceutice a intrat în reorganizare și ar putea declanșa o reacție în lanț. Terapia Farm a cerut să intre în insolvență în mod voluntar la finele lui 2013″

Curierul naţional: Nuclearelectrica se află în discuţii de evaluare cu China General Nuclear Power Corporation ”Producătorul de energie nucleară a devenit acţionar majoritar al EnergoNuclear, după ce a preluat pentru 18 mil. lei pachetele de acţiuni de la Enel şi ArcelorMittal. Lulache: În cazul în care CGN va merge mai departe, urmează negocierile pentru preluarea pachetului majoritar în proiectul Unităţilor 3 şi 4″

StareaPresei.ro

19 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 10:36

In sfarsit ! ! !

O , P R O F E S I O N I S T A ! ! !

Swe , pregateste la block-starturi si …. concurentele

(Toooot, p r o f e s i o n i s t e) ;,,,, sexi-braila,oana zafforeanka,

abramburicile de pretutindeni , c e n t u r y -izdele )

Da , D-le P M , E C H I P A
( Cu astea , avetzi sanse la bhasse)

pathfinder 22-01-2014 - 10:43

Se va ocupa de comunicare…

Am sa fac eu prezentarile pentru tine:
http://www.fhm.ro/fetele-fhm/vedetele-fhm/dana-savuica-sexy-lady/

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 11:05

…Mercy,
pare ca este inzestrata …pwullmonar !
poate avea si capacitati OReLe pe …masura !
posibila echivalarea cu ALTa ….tot fost top-model
Bine cotata !

Elena Udrea funny photo – Coabitare

http://4.bp.blogspot.com/-MOmMLcQ3Ims/UcKLZP-ZCLI/AAAAAAAAEfc/FBTl3y5MrCw/s640/Elena+Udrea+funny+photo+Coabitare.jpg

…..

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 22-01-2014 - 15:59

Dana Savuica, alta blonda, alta otreapa, alta sexi bomba, alta ordinara care ne va arata echipamentul ei de diva porno asa cum o facea Nuti Udrea. Macar madam Savuica nu mai are vreun secret, ea aratindu-ne tot ce are in inventar, pozind goala in toate revistele de rahat ale Romaniei. Stim ce sfircuri oribile are, stim ce buci lasate are, stim ce apucaturi de tirfa are, asa ca, vom avea ‘succesuri” imense la capitolul comunicare ! Cred ca tirfa asta va comunica excelent cu toti bosorogii cu burta, chelosi cu par pe minii si piept, cu unghia de la degetul mic de la mina dreapta de cinci centimetri lungime, adica pe „alesii” neamului, pofticiosi dupa „cuminicari” orale cu parasute de ocazie care imbunatatesc imaginea oricarui guvern al oricarui partid de handraliti ai Romaniei de dupa ’89. Daca si tirfa asta „comunica” ce face guvernul, atunci, inseamna ca ne-am linistit. Putem sa-i punem la atele bikinilor ei cite o hirtie de zece mii iar ea sa ne arate „obiectul” cu care gindeste si pe care o sa i-l spele Ponta cit timp Daciana e la Brugsăl !!

pathfinder 22-01-2014 - 16:07

Putin geloasa?

Ce nu-ti place?!? :
http://www.agentiadepresamondena.com/wp-content/uploads/2010/11/dana-savuica-fhm2.jpg

In rest ai dreptate.

Pe de alta parte…
Ce sa-i faci daca in lumea asta conteaza, cateodata, si aspectul?
Ti-ar fi placut sa citeasca comunicatele guvernului o baba de 80 de ani?
Ca mai mult de atat nu va face…

ValVerde 22-01-2014 - 16:14

Picioare cam subtiri, tzatze de plastic.
Fara reclamatii la sfircuri, nu se vede fundul.

Picioarele nu sunt un impediment, plastic sau naturale au acelasi gust, daca are buci lasate (nu cred) s-o privim numai din fata !

Nota de trecere !

PS Despre ce vorbeam ??? Ponta ???

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 16:23

Pretentzios , mankatzias’h !
La altele , le puneam …zeearul pe fatza ,
Si in imaginar , babardeam la Sophia Loren
Au , la Lolobrigida !

ValVerde 22-01-2014 - 16:25

Si uite asa ai evoluat de la uraciune+ziar+imaginatie la ziar si imaginatie…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 18:58

Psst !
Sa primesti referintze, after
De la Mrs dupa vizita la Austin !

ValVerde 22-01-2014 - 19:01

Ai ramas la imaginatie…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 19:03

…nu -nu !

digital 22-01-2014 - 19:05

ValVerde
22-01-2014 at 16:14

hahaha!
vorbea lindiku de kevlar despre țâțele de plastic !

Virgiliu Soare 22-01-2014 - 21:08

Doamna Dana Savuica e cireasa de pe tort a acestui guvern. Haosul are nevoie pentru a exista de forme dragute. Asta e cultura dumnealor. Niste fese operate si tite siliconate. Daca natura nu a fost darnica… E exact ce ne demonstra pe la diverse televiziuni imberbul Victor Viorel Ponta cand se trezise cu puterea in maini. din pacate n-a stiut ce sa faca cu ea. S-a luat ca sa se afle in treaba de adversarii politici. Ca nu-l pot inghiti, l-au deranjat profund. Si a inceput sa faca galagie. Din care nu a mai ramas nimic… Saracul!

UnUL 22-01-2014 - 21:15

Bomboana de pe colivă, sper !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 21:18

Ca si …BLONDA de la COTROCENI ?
Pata de culoare pentru care au plecat aproape toti consilieri valorosi ai
Qiorpeckului !

Virgiliu Soare 22-01-2014 - 22:39

Dar ce? Domnul Victor Viorel Ponta nu are „cojones”? Degeaba il considera unii uranian (caci altfel nu ar fi putut urca in varfurile puterii!) are si dumnealui nevoie de imagine umana. Mai ales dupa ce si-a pierdut-o prin aparitiile repetete si fara noima pe la diferite televiziuni servile doar ca sa-si arate muschii in fata domnului Traian D. Basescu. Din aceste aparitii a iesit cam un fel de cocos jumulit… Sau doar un simplu pisoi improscandu-si neputinta funciara si nevoia nestavilita de a fi luat in consideratie! Acum chiar are decor. Se poate impauna in voia domniei sale! Pana la proba contrarie!

UnUL 22-01-2014 - 23:37

Nu fii trist. nimeni nu va spune vreodată : domnul Urbos (sau Sobru, sau…)

urbos 23-01-2014 - 02:05

Nu FI trist, jegule! Vierme necitit!

jan dinu 23-01-2014 - 02:58

N’ar fi rea daca-ti bagi – sula in EA !!!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult