Acasa Revista Presei Revista presei: Daniel Constantin dator vândut lui Felix

Revista presei: Daniel Constantin dator vândut lui Felix

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZ: Daniel Constantin, dator vândut lui Voiculescu: vilă în Corbeanca şi 295.000 de euro “E o stradă din Corbeanca se întâlnesc interesele actualului ministru al agriculturii cu cele ale inculpaţilor din dosarul fostului institutul de stat”

Daniel Constantin

Curentul: Se profilează primul conflict între Palate – Cine va reprezenta România la Bruxelles: Băsescu sau Ponta? ”Ponta a admis ieri, într-o emisiune televizată, că a discutat cu Băsescu nivelul la care România să fie reprezentată la următorul Consiliu UE şi că şeful statului i-a spus că vrea să meargă în continuare la Bruxelles. Șeful Guvernului a evitat să-și exprime fățiș nemulțumirea față de intențiile președintelui și a spus că aceasta a fost doar o primă discuție”

Romania libera: Interviu cu deputatul Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL. Principala greşeală a PDL: „Am căutat prea mult obedienţă şi nu competenţă” “Majoritatea s-a pierdut în momentul în care tot mai mulţi parlamentari PDL s-au decis să colaboreze cu USL, atât datorită sondajelor în care cota USL era ridicată, cât şi din cauza agresivităţii cu care socialiştii ne-au racolat parlamentarii”

Curierul national: CAS, redusă abia anul viitor ”Nivelul contribuţiilor va fi redus cu 5% la angajator, iar TVA va fi aplicată diferenţiat la produsele agro-alimentare. Cota unică de impozitare va fi menţinută la 16% pentru firme, dar va fi diminuată cea aplicată angajaţilor cu venituri mici. Fondul de rezervă al Guvernului va fi folosit numai pentru urgenţe, iar finanţarea PNDI va fi anulată până în 2014″

Bursa: Cât mai poate interveni BNR pe curs? ”uro a avansat faţă de leu la un nou maxim istoric de 4,4265 lei, anunţat, vineri, de Banca Naţională a României (BNR), în creştere cu un ban faţă de valoarea din şedinţa anterioară”

ZF: Unde se duce cursul leu/euro? “Oamenii de afaceri sunt de pă­rere că impactul pentru eco­no­mie al deprecierii euro se va resimţi rapid”

Puterea: Rabla neagră ”Autorităţile nu mai suplimentează, pentru moment, sumele alocate Programului „Rabla“, fapt ce pare a nemulţumi pe toată lumea, de la posesorii de vechituri auto şi până la dealerii de maşini noi”

Adevarul: Salt spectaculos spre olimpiadă: Ponor, Izbaşa şi Iordache au luat aur la Europene ”Larisa Iordache (sol), Sandra Izbaşa (sărituri) şi Cătălina Ponor (bârnă) au devenit campioane continentale, iar bilanţul total de cinci medalii la aparate a fost cel mai bun pentru România din ultimii 14 ani”

Gandul: Grecia, la un pas de ieşirea din zona euro. Vicepremierul Pangalos: “Mă tem foarte tare de ce se va întâmpla. Vom fi într-un faliment sălbatic” “Partidele politice din Grecia au ratat o nouă ocazie de a forma o coaliţie de guvernământ. Prin urmare, organizarea unor noi alegeri parlamentare pare a fi inevitabilă, criza politică realimentând temerile unei posibile ieşiri a Greciei din zona euro”

StareaPresei.ro

2 comentarii

digital 14-05-2012 - 10:07

revista presei băsiste!
normal!

DXN 14-05-2012 - 19:23

foarte corect Sandule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult