Revista presei. Daniel Morar propus de Băsescu la DNA-ul european? | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Daniel Morar propus de Băsescu în fruntea viitorului DNA european?

Revista presei. Daniel Morar propus de Băsescu în fruntea viitorului DNA european?

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Traian Băsescu îl propune pe Daniel Morar pentru un post de conducere la DNA-ul la nivelul european, care îi permite acestuia să ancheteze inclusiv şefi de guvern

eNaţional: Basescu i-l imprumuta pe Daniel Morar lui Barroso ”Este vorba de veritabila echivalenta a DNA la nivel european, creata special pentru anchetarea marilor cazuri de coruptie transfrontaliere. Noul post pe care il va ocupa Daniel Morar ii permite acestuia sa ancheteze inclusiv sefi de guverne”

Curentul: Ioan Rus nu crede în victoria USL ”Social democratul Ioan Rus a declarat, într-un interviu pentru Deutsche Welle, că nu crede în “victorii asigurate” chiar dacă estimările arată că USL va câștiga alegerile parlamentare”

Adevărul: Frica de bucureşteni. De ce fug liderii partidelor din USL şi din ARD în colegii din afara Capitalei ”Liderii partidelor din USL şi din ARD şi-au ales colegii „sigure” în teritoriu pentru a accede fără griji în Parlament, spre deosebire de majoritatea predecesorilor lor, care au avut curaj să candideze în Capitală”

EvZ: Antonescu şi Dragnea fac tandem împotriva lui Ponta “Deşi este urmărit penal în dosarul privind fraudele de la referendum, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea are vise de mărire. A pus ochii pe şefia PSD şi pentru îndeplinirea obiectivului său şi-a găsit un aliat în persoana lui Crin Antonescu”

Bursa: Spion rus în Biblioteca din Alexandria ”Când am auzit că un spion rus a fost depistat de Brigada Antitero (cu ajutorul SRI), vineri, pe Aeroportul Otopeni, purtând la el documente secrete despre zăcământul de cupru de la Moldova Nouă, m-am repezit la harta locului pe care o deţinea Împăratul Franz Iosef, prin 1770; măi baiete!, o făceai şi mata mai amănunţit, de-ai fi ştiut că ruşii o vor dori peste 250 de ani…

Împăratul austriac mi-a amintit de Heinrich Vystoupil, care, conducând aproape cinci ani reprezentanţele din România şi Moldova ale companiei aeriene Austrian Airlines, a refuzat vineri să mai semneze contractul de director general Tarom, la doar o săptămână după ce fusese numit în această funcţie; măi băiete!, să te demobilizezi din atâta lucru, că Brigada Antitero ţi-a săltat un client?!”

România liberă: Miza exploatării de la Moldova Nouă: un miliard de euro? ”Zăcământul de la Moldova Nouă are o valoare estimată de peste un miliard de euro şi urmează să fie exploatat de nişte investitori elveţieni şi ruşi. Aceştia intenţioneză să ia totul de la zero întrucât uzinele, punctele de lucru ale exploatării miniere dar şi vechea carieră au fost distruse”

ZF: România ratează adoptarea euro în 2015 “Aderarea României la euro în 2015 este dificilă pentru România, iar noul guvern format după alegerile parlamentare din decembrie urmează să decidă dacă va fi menţinut sau nu calendarul de adoptare a monedei unice europene, în opinia economistului-şef al BNR, Valentin Lazea”

Puterea: Apocalipsa economică vine în 2013. Zona euro şi politicul ne dirijează viaţa ”Probabil că dacă USL, aflată acum la putere, ar fi avut veşti bune de anunţat votanţilor, ar fi făcut paradă cu proiectul de Buget, înaintea alegerilor parlamentare. Cum însă viitorul sună trist, useliştii se ţin departe de o discuţie pe buget, mai ceva ca pedeliştii de Blejnar. Soarta României în 2013 va fi decisă de toanele zonei euro şi de tonul politic pe care îl dau cei care vor câştiga alegerile parlamentare din 9 decembrie. Anul 2013 se anunţă unul crunt pentru economia naţională, dar şi pentru români”

Curierul naţional: Cum deblocăm banii europeni? ”Guvernul va admite neregulile din programele derulate cu fonduri europene din perioada 2009-2011 şi va plăti corecţii financiare, a anunţat Victor Ponta. Dacă Executivul rezolvă problemele şi acceptă corecţii pentru plăţi, Comisia Europeană ar putea debloca programele de transport, regional şi competitivitate. Premierul a spus că prin acceptarea de corecţii în cazul programului de dezvoltare a resurselor umane, reluarea plăţilor e posibilă chiar din 15 decembrie”

Gândul: Uraganul Sandy închide oraşul New York. Aproape 400.000 de oameni vor fi evacuaţi“New York se pregăteşte de cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani: uraganul Sandy este aşteptat să ajungă deasupra celui mai mare oraş din SUA luni dimineaţă (luni după-amiază, după fusul orar al României) , cele mai puternice vânturi fiind aşteptate în noaptea de luni spre marţi”

StareaPresei.ro

5 comentarii

Huhu Ciu 29-10-2012 - 09:37

Daca D. Morar va fi numit in fruntea viitorului DNA al UE Basescu va devenii Mare dictator al UE, prin sluga lui, D. Morar !

Liberalul 29-10-2012 - 10:44

Mda,sa ridem cu Traian Basescu Hääa hää Hä Häää HäHähä

Vasile Pascaneanu 29-10-2012 - 18:10

Si pe acesti doi mari banditi-Basescu si Morar cine-i judeca? Cum dracu de suporta poporul nostru atatea inimaginabile golanii, ale unui grup malefic?

Huhu Ciu 29-10-2012 - 23:34

Stai linistit DUMNEZEU prin Karma si reincarnari JUDECA SI PEDEPSESTE CUMPLIT!!!

Huhu Ciu 29-10-2012 - 23:37

Dar pina vor fi pedepsiti gunoaiele ”umane” Basescu si Morar vor suferrii cumplit romanii si UE!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult