Acasa Revista Presei Revista Presei. De ce a decăzut Simona Halep

Revista Presei. De ce a decăzut Simona Halep

scris de C.S.
12 afisari

Lumini și umbre. George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, dezvăluie, pentru Gazeta Sporturilor, motivele pentru care Simona Halep a scăzut în ultima vreme din punct de vedere sportiv.

Revista Presei. De ce a decăzut Simona Halep

Revista Presei. De ce a decăzut Simona Halep

Simona Halep a avut unul dintre cele mai spectaculoase salturi din istoria tenisului, ajungînd, în 16 luni, de pe poziția 60 pe locul 2 WTA, însă ultimele meciuri pierdute au făcut-o pe româncă să fie depășită de Maria Șarapova în clasamentul mondial.

România, o insulă în mijlocul oceanului de interese politico-economice ale Rusiei, titrează Adevărul. Vladimir Putin a demonstrat încă o dată că, indiferent ce se vorbește la Bruxelles, puterea legăturilor individuale ale Rusiei cu țări precum Germania, Italia, Cehia, Marea Britanie, Ungaria și Bulgaria vor triumfa.

Candidatura lui Victor Ponta pentru Președinția României este legală. Curtea Constituțională a Romțniei a respins contestația depusă de fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, anunță Puterea.

Dacă numai jumătate din evaziunea fiscală ar fi oprită, am reuși să reducem taxele, consideră analiștii economici. Taxa pe valoarea adăugată este primul impozit care ar trebui redus pentru ca economia să crească, consideră Constantin Niță, ministrul Economiei, potrivit Income Magazine.

Retrocedarea moșiilor lui Dimitrie Ghica, pentru care Ilie Sârbu este cercetat penal, în timp ce pentru Viorel Hrebenciuc se cere arestarea, a fost investigată de către Corpul de control al premierului Victor Ponta. Informația apare într-un referat de arestare al DNA. Corpul de Control a constatat nereguli în procesul de retrocedare. Surse judiciare au explicat pentru Gândul că instituția nu a depus o plângere la parchet.

Costel Corduneanu, liderul celui mai de temut clan de interlopi din zona Moldovei, a fost reținut de procurorii de la Crimă Organizată din Iași, alături de un traficant de droguri din Constanța și un avocat din județul Vaslui. Judecătorii Curții de Apel Iași a respins propunerea de arestare, luând față de cei doi interlopi măsura controlului judiciar, avocatul Neculai Horobeț scăpând fără nicio măsură preventivă, scrie Adevărul.

Atenție: dacă mergeți spre munte, aveți nevoie de anvelope de iarnă chiar de astăzi, deși luna noiembrie încă nu a venit. De ce au impresia șoferii că anvelopele de iarnă sunt obligatorii de la 1 noiembrie aflăm din Capital.

Militarii Forțelor Navale Române se vor antrena alături de echipajele navelor militare americane Mount Whitney și Cole, în cadrul exercițiului Black Sea Resolve, care se va desfășura joi, 23 octombrie, în apele teritoriale și zona contiguă. Desfășurat sub egida parteneriatului româno-american, Black Sea Resolve reprezintă o continuare a acțiunilor întreprinse în spiritul dezvoltării bunei cooperări și creșterii nivelului de încredere și securitate în Marea Neagră, susține Curierul Național.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult