Acasa Revista Presei Revista presei. De ce a fugit Ponta la Miami ?

Revista presei. De ce a fugit Ponta la Miami ?

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Naţional: Surprize-surprize! De ce a fugit Ponta la Miami „Pentru a scapa cat mai elegant cu putinta de cunostintele devenite acum adevarate ghiulele pentru carierele lor profesionale, cei carora li s-a cerut ajutorul au preferat, in marea lor majoritate, sa plece in concediu. Cu cat mai lung si cu cat mai departe, daca este posibil. Astfel se si explica de ce, paralel cu concediul binemeritat al lui Crin Antonescu, premierul a preferat si el sa se refugieze pe insoritele plaje din Miami”

Adevărul: Feţe-feţe (editorial de Radu Preda) „Schimbarea la Faţă, minunea autodescoperirii lui Hristos, este opusul absolut al jocului de măşti cu care ne confruntăm zilnic. Domnul se arată aşa cum este, în timp ce mulţi semeni ne ascund, uneori cu dibăcie, adevărata lor faţă”

EvZ: O nouă rundă în Dosarul Șantajul. DNA cere explicații de la fostul șef al ANAF „Şerban Pop este acuzat că i-a dat directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, documentele folosite pentru şantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei. Concluzia aparţine procurorilor DNA, după ce aceştia au analizat mai multe probe”

Gândul: 108 şefi locali sunt declaraţi incompatibili de ANI: lista ompletă. Agenţia Dragnea, în război total cu Agenţia Naţională de Integritate „Din cauza investigaţiilor ANI, liderii PNL şi PSD din teritoriu au cerut conducerii USL modificarea legii 161/2003, cea care reglementează situaţiile de incompatibilitate şi conflict de interese. Premierul Victor Ponta a tras semnal de alarmă, susţinând că de fapt numărul aleşilor locali care se află în această situaţie este mult mai mare, aproape jumătate dintre primari fiind incompatibili. El a adăugat că se va întâlni cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ANI pentru a vedea cum se poate modifica legea”

Curierul naţional: Severin a aflat oficial ce acuzaţii i se aduc în dosarul de corupţie „Fostul membru PSD se consideră victima unei înscenări din cauza statutului ocupat în politica externă şi refuză să renunţe la locul său în Parlamentul European”

Curentul: Era ticăloșilor: Torționarul Vișinescu – unealta lui Fenechiu în războiul cu Băsescu „IICCMER a aruncat pe piață povestea cu torționarul Vișinescu l-a scurt timp după condamnarea, în primă instanță, a ministrului liberal Relu Fenechiu. Ce ar avea Fenechiu în comun cu torționarii? El personal, nimic. Dar omul care a lansat povestea lui Vișinescu este Andrei Muraru, președintele executiv al IICCMER. Iar acest Andrei Muraru are foarte multe legături cu Relu Fenechiu”

Cronica română: Andrei Pleșu despre torționarul octogenar: „Vişinescu a devenit o sculă electorală“ „Referindu-se la unul dintre posturile de televiziune din trustul Intact, care a mediatizat cazul Vișinescu, Andrei Pleșu amintește că Dan Voiculescu, cel despre care se crede că încă patronează din umbră activitatea trustului, a făcut poliție politică”

Puterea: Ultima bătălie a mogulilor Patriciu şi Vîntu „Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost audiat ieri la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 2, într-un dosar care vizează presupuse fapte de evaziune fiscală”

BursaO fantomă bântuie presa: Listarea la Bursă a companiilor din energie „Am publicat, ieri, declaraţiile ministrului Liviu Voinea că listarea la Bursă a companiilor din energie (Nuclearelectrica şi Romgaz) va avea loc în această toamnă şi declaraţiile similare ale lui Gabriel Dumitraşcu, dar, în aceeaşi zi, un ziar financiar a publicat o ştire contrară, „de anul trecut”, după cum a spus Gabriel Dumitraşcu, cum că listarea este amânată pentru anul 2014″

România liberă; Mărirea şi decăderea celui mai puternic oligarh din Balcani „Miroslav Mişkovici este cel mai puternic om din Serbia şi unul dintre cei mai puternici din Balcani, dar foarte puţină lume a auzit de el până în luna iulie, când a plătit o cauţiune-record de 12 milioane de euro pentru a fi eliberat condiţionat din închisoarea unde îşi petrecuse ultimele şapte luni”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult