Acasa Revista Presei Revista presei. De ce ar trebui să-i fie ruşine lui Năstase?

Revista presei. De ce ar trebui să-i fie ruşine lui Năstase?

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

EvZ: Poliţistul către Năstase împuşcat: „Să-ţi fie ruşine! Să-ţi fie ruşine!” “Declaraţia dată de Andrei Năstase, în faţa procurorilor, în care relatează faptele la care a fost martor miercuri seara, este absolut stupefiantă”

Adrian Năstase

foto: zf.ro

Gandul: Lotul Adrian Năstase, bun de plată. Statul începe să recupereze prejudiciul de 1,45 milioane euro din dosarul Trofeul Calităţii “Judecătorii Curţii Supreme au stabilit în dosarul Trofeul Calităţii că Adrian Năstase şi ceilalţi inculpaţi au fost obligaţi de instanţă să plătească 1,45 milioane euro despăgubiri către Inspectoratul de Stat în Construcţii”

Romania libera: Războiul Băsescu-Ponta. Cea mai gravă criză constituţională din istoria postdecembristă “Preşedintele sesizează Curtea Constituţională cu privire la reprezentarea la Bruxelles. Senatul ripostează în aceeaşi zi cu două legi prin care scot hotărârile Parlamentului de sub autoritatea CCR şi proclamă autoritatea exclusivă a Parlamentului asupra componenţei delegaţiei României la Consiliul European. Ponta eschivează şi pretinde că, dacă preşedintele este în conflict cu cineva, atunci este în conflict cu Parlamentul, nu cu Guvernul”

Curentul: Voiculescu şi-a dat demisia din Senat ca să scape de procesul de la Înalta Curte ”Sentinţa pronunţată de Înalta Curte, săptămâna trecută, prin care l-a condamnat pe marele Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare, a dat fiori reci pe spatele tuturor politicienilor judecaţi zilele acestea de instanţa supremă”

Adevarul: Evaluarea Naţională. Elevii, victime ale unui subiect controversat ”Întrebarea de şase puncte a probei de limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională a creat confuzie”

Bursa: Numele căutat de BVB şi vânat de presă: Bogdan Patriniche ”Românul de la Londra este în negocieri avansate să devină directorul general al BVB. Întrucât a evitat subiectul BVB, am discutat cu Bogdan Patriniche despre fotbal”

Puterea: Craiova come back ”Hotărârea de azi a Curţii de Apel Bucureşti, care a anulat decizia de anul trecut a Comitetului Executiv al FRF privind dezafilierea Universităţii Craiova, poate schimba pentru totdeauna fotbalul românesc”

Curierul national: Olimpiada de la Londra i-a ars pe englezi la buzunare ”Costurile finale au fost de 2 ori mai mari decât cele estimate iniţial. Guvernul britanic a mărit bugetul la 9,3 miliarde de lire sterline, deşi estimarea era la 4,2 miliarde. Autorităţile au fost nevoite să suplimenteze bugetul pentru că s-au găsit destui parteneri privaţi”

Stareapresei.ro

1 comentariu

maria 28-06-2012 - 08:32

basescu a controlat si Parlamentul cat timp a fost majoritate pdista !S-a terminat! Parlamentul a fost ales intr-un fel dar ca de obicei basescu l-a „aranjat”dupa chipul si asemanarea lui:un Parlament format din tradatori,lasi ,santajabili ,lingusitori si obedienti! Asteptam alegerile din toamna si speram sa alegem si un nou presedinte!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult