Acasa Revista Presei Revista presei. De ce WTA nu publică nimic infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep?

Revista presei. De ce WTA nu publică nimic infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep?

scris de Z.V.
50 afisari

Grindeanu, convins că PSD va câştiga alegerile parlamentare. „Personal, exclud o alianţă cu PNL”. Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, susţine că, personal, exclude posibilitatea unei alianţe în următorul mandat parlamentar între PSD şi PNL, după modelul Uniunii Social Liberale, potrivit Adevărul.

De ce WTA nu publică nimic despre infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep? Decizia controversată a forului. Women’s Tennis Association nu a publicat pe site-ul oficial ştirea conform căreia Simona Halep a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, deşi informaţia a făcut înconjurul lumii, fiind preluată de majoritatea publicaţiilor importante de presă. Motivul are legătură cu modalităţile de raportare ale WTA la cazurile din tenisul feminin, potrivit Fanatik.ro.

PSD cere deschiderea şcolilor. ”Guvernarea Iohannis-Orban ţine şcolile închise, total invers faţă de restul Europei civilizate. Dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secţii de votare”, este mesajul liderului PSD, Marcel Ciolacu, menţionează Cotidianul.

Rectorul Academiei de Poliţie a fost amendat. Sindicaliştii au dat totul în vileag. Informaţia a fost prezentată de reprezentanţii Sindicatului poliţiştilor, Europol, potrivit cărora, este vorba despre o decizie a Tribunalului Vaslui. Potrivit sindicaliştilor, judecătorii vasluieni l-au amendat pe rectorul Academiei de Poliţie, Cătălin Andruş, după ce acesta a ignorat decizia judecătorilor şi a refuzat să comunice în ce condiţii a dispus exmatricularea unei studente, Andreea Agafiţei, arată Evenimentul Zilei.

Prefectul Bucureştiului, Traian Berbeceanu, anunţă că a înfiinţat un call-center cu 72 de linii telefonice pentru anchetele epidemiologice. Potrivit lui Traian Berbeceanu, în numai câteva zile, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti în colaborare cu Primăria Generală şi DSP Bucureşti, cu suportul tehnic al STS, a reuşit să înfiinţeze un call-center cu 72 de linii telefonice. Acest lucru a fost posibil cu implicarea studenţilor voluntari de la Facultatea de Medicină Bucureşt, scrie Gândul.ro.

Digitalizarea României: faza de lupte sângeroase între PDF şi JPEG, Maps şi Waze. Între cetăţeni şi primării, între clienţi şi corporaţii. ”Doi prieteni buni îmi spun cum orice ai face online sau offline primăriile/corporaţiile de utilităţi sunt blocate. Ca să obţii cele mai simple avize posibile primăriile/corporaţiile îţi cer un vraf de hârtii. Iar dacă le trimiţi online, nu-ţi răspund decât greu pentru un simplu număr de înregistrare, iar când o fac, domle, îţi reproşează că ei nu primesc “fotografii”, ci documente scanate. E o luptă sângeroasă între JPEG şi PDF. Deşi documentul este acelaşi (…)”, scrie Eugen Istodor în HotNews.ro.

Precizările ministrului Sănătăţii despre şcoli şi izolarea în case a populaţiei. „Eu recomand în continuare o şcoală faţă în faţă, în condiţiile în care se poate face acest tip de şcoală”, a spus demnitarul. În privinţa revenirii la izolarea populaţiei în case, el a precizat că deocamdată nu este cazul. „Luăm în calcul respectarea unor reguli şi aplicarea de restricţii acolo unde se impune, cât mai devreme posibil”, anunţă Jurnalul.ro.

Este bine să ţinem economii în valută, va urma o depreciere a leului, susţine Ioana Petrescu. Aceeaşi estimare, referitoare la devalorizarea leului la începutul anului 2021, fusese anterior anunţată de reprezentanţii unor bănci străine care activează în România. O altă posibilă evoluţie în România ar fi majorarea nivelului TVA de la 19 la sută, cât este în prezent, la 22 – 23 la sută, arată România Liberă.

Gabriela Firea: Este inimaginabil, este inuman ceea ce a făcut Orban! Trebuie pedepsit în instanţă. Premierul Ludovic Orban i-a spus noului primar al Capitalei, Nicuşor Dan, că acum are încredere să transfere banii pentru încălzire în conturile Primăriei Capitalei. Practic, Orban recunoaşte deschis sabotajul împotriva fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, scrie Stiripesurse.ro.

„Ca după război”: Cum a găsit Ilie Bolojan sediul Consiliului Judeţean Bihor. ”Ca după război”, aşa a descris noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ilie Bolojan, starea în care fosta conducere a lăsat sediul instituţiei după pierderea alegerilor. „Cred că mai sunt nişte poze făcute”, i-a spus Bolojan fostului vicepreşedinte Ioan Mang, când acesta a susţinut că în ultimii patru ani CJ Bihor a fost administrat bine, potrivit Ziare.com.

Instrumente noi pentru şoferi. Aplicaţiile care te scapă de necazuri în caz de accident: Dosarul este urmărit pas cu pas, în timp real. Allianz Ţiriac, una dintre cele mai mari companii de asigurări din România şi cel mai important jucător în zona asigurărilor CASCO, anunţă că a extins aplicabilitatea serviciului online pentru gestionarea daunelor, denumit Claims Tracker. De acum, îl vor putea utiliza şi clienţii persoane juridice cu asigurări CASCO, dar şi clienţii, persoane fizice sau juridice, care au la Allianz Ţiriac o asigurare RCA cu decontare directă, anunţă Economica.net.

România stă în acest moment pe cinci bombe macro care vor exploda în cursul valutar, dobânzile la lei, Pilonul II de pensii, creşterea taxelor şi impozitelor. Cine le dezamorsează pentru a nu ajunge ca în criza din 2008, când bombele de atunci ne-au explodat direct în faţă? ”Cu ochii pe creşterea numărului de cazuri COVID şi extinderea pandemiei, bombele macroeconomice pe care stă România nu sunt băgate în seamă. (…) Din această primăvară am intrat din nou în criză, o situaţie adusă de data asta de un virus. Acum avem alte bombe macro, mai mult interne decât externe, care vor exploda la un moment dat, după terminarea crizei sanitare, scrie Cristian Hostiuc în Ziarul Financiar.

Petrişor Peiu: De la Anghel Saligny la Laurenţiu Baranga şi Nicolae Ivăşchescu. E vreun banc? Nu, oameni buni, asta e viaţa noastră. „Am avut un vis: se făcea că, într-o dimineaţă geroasă de decembrie, guvernul Orban se hotărăşte să meargă, cu mic, cu mare, să vadă ce mai face poporul. Şi pentru că premierul se află într-o permanentă campanie electorală din 1992 încoace, decide că se va merge la aeroport cu trenul, proaspătă ctitorie a regimului său”, îşi începe Petrişor Peiu editorialul postat pe Spot, citat de QMagazine.ro.

CFR Cluj – Gaz Metan 1-2. Dan Petrescu şi-a anunţat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”. „Nu vreau să mai stau la echipă după meciul cu Roma. Nu mai pot! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să iau o pauză şi eu, că nu mai pot! Să vină cineva să facă faţă la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt şi alte probleme. Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanţă. Dacă am o clauză şi nu mai pot să antrenez, ce să fac?! (…), a spus Petrescu, menţionează Gsp.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult