Acasa Revista Presei Revista presei. De dragul lui Vântu

Revista presei. De dragul lui Vântu

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: Pentru a-l proteja pe Vîntu, fiica lui Nicolae Popa se contrazice în declaraţii „La termenul de ieri al procesului în care Sorin Ovidiu Vîntu este judecat de o instanţă a Tribunalului Bucureşti, pentru favorizarea infractorului, au fost audiate, ca martori, Ioana Andreea Popa, fiica lui Nicolae Popa, şi Căciulă Anca, fosta soţie a acestuia”

 Fosta sotie si fiica lui Nicolae Popa
Fosta sotie si fiica lui Nicolae Popa-foto Curentul

Adevarul: Vile de vameşi curaţi ca lacrima „Unii dintre funcţionarii angajaţi în Vama Albiţa trăiesc în case de lux, deţin terenuri şi maşini scumpe, dar niciunul dintre ei nu a căzut în plasa DNA. Cei mai mulţi spun că bunurile sunt obţinute din salariu sau cu împrumuturi la bănci

EvZ: Băsescu despre MAI: „Oriunde pui degetul, apar elemente de corupţie” „Preşedintele Traian Băsescu a criticat corupţia din MAI şi a cerut ministerului să se reformeze cu adevărat, nu cu „poveşti” ca până acum.”

Bursa: Guvernul porneşte procedurile pentru privatizarea „Oltchim „Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al „Oltchim” Râmnicu Vâlcea (OLT), a anunţat, ieri, că procedurile pentru privatizarea combinatului au fost demarate de către guvern, urmând ca, în cursul acestui an, să fie achiziţionate serviciile de consultanţă pentru vânzarea companiei”

Gandul: Care este riscul ca România să fie lovită de un cutremur devastator precum cel din Noua Zeelandă „Directorul Institutului de Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu, ne dă asigurări că un astfel de seism nu se poate produce în ţara noastră, câtă vreme placa tectonică asiatică este în activitate”

Curierul national: Dependenţa europenilor de petrolul libian asigură neintervenţia în politica lui Kadhafi „Luis Martinez (CERI): Dacă un Guvern se implică în afacerile politice interne, el va fi exclus de pe piaţa petrolieră. 79 la sută din petrolul libian merge către Uniunea Europeană”

Financiarul: Instabilitatea din Orientul Mijlociu ridica pretul cosului petrolier al OPEC la peste 100 $/baril „Orientul Mijlociu continua sa fiarba. Dupa Tunisia si Egipt, unde situatia ramane tensionata, situatia se degra­deaza rapid in Yemen, Bahrein, Libia si Djibouti”

StareaPresei.ro

3 comentarii

urbos 23-02-2011 - 08:17

Ce-l mai mirositi pe la cur si pe vantu asta, potai basiste jegarite ce sinteti. Cine dracu se uita la zvarcolirile voastre ma gunoierilor? Doar voi intre voi.

Apropo, ce face bre Basescu al tau, nu il mai aduce pe Popa ala in tara? Ai ceva de comentat la treaba asta?
Tu tot cu Udrea sub perna dormi ma nea caisa?

Morkova Vesela 23-02-2011 - 08:41

ce? te-ai aplecat in fata si ai avut surpriza sa-ti numeri 4 oua? Ma tematicianule!

Morkova Vesela 23-02-2011 - 08:31

Febra Maghrebului este o meme.
Mult mai infectioasa decat o gripa.
Mult mai cronica decat scurtimea unei vieti de om.
Istoria se buluceste si sare 2-3 epoci intr-o clipita.
Spre apogeu insusi Mahomed isi va face cruce.
Si inca, ultimii nu scapa turma!
Dar, la sfarsit vom auzi de bine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult