Acasa Revista Presei Revista presei de duminică și afacerile de tip videochat

Revista presei de duminică și afacerile de tip videochat

scris de Z.V.
16 afisari

Inundațiile din regiunea Albena, reuniunea informală de la Paris a liderilor social-democrați din UE, precum și afacerile de tip videochat, dar și al patrulea trofeu câștigat de Horia Tecău la ‘s-Hertogenbosch, sunt principalele subiecte ale presei centrale apărute în acest weekend.

Cu milioane de utilizatori fideli și încasări colosale, video-chat-ul s-a transformat, treptat, într-una dintre cele mai prospere afaceri. În România, mii de tinere acceptă să devină clișee ale senzualității pentru salarii ce depășesc cu mult încasările lunare ale unui angajat tipic, scrie Adevărul.

1.000 de turiști români aflați pe litoralul bulgăresc, în regiunea Albena, sunt blocați în zonă din cauza inundațiilor și acuză autoritățile române, dar și străine că nu îi ajută. Ministrul delegat pentru turism, Florin Jianu, a plecat de urgență spre Bulgaria. De asemenea, un grup de lucru din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și ai Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a fost constituit la Guvern pentru a urmări situația românilor din zonele afectate de inundații din Bulgaria și a interveni la nevoie, relatează Gândul.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunță că va face demersuri pentru ca rapoartele SRI și SPP privind protecția șefului statului ‘în cazul vizitelor la clanul Bercea’ să ajungă la Comisiile Parlamentare, transmite Q Magazine.

Premierul Victor Ponta a anunțat, sâmbătă, că i-a solicitat președintelui Traian Băsescu mandatul de a reprezenta România la reuniunea Consiliului European (CE), programată pentru săptămâna viitoare, informează Gândul.

Senatoarea PC Cristiana Anghel a inițat un proiect de lege, depus pe 13 iunie la Senat, care prevede grațierea pedepselor cu închisoarea de până la doi ani inclusiv, excepție făcând persoanele care au săvârșit infracțiuni precum omor, lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, act sexual cu minor, transmiteRomânia Liberă.

Fostul șef al CNAS Cristian Bușoi, a declarat, sâmbătă, că aproximativ 60% dintre bolnavii de cancer din România nu au acces adecvat la radioterapie, europarlamentarul precizând că o soluție în acest sens ar fi ca statul să acopere costurile acestei terapii. De asemenea, oncologul Cristian Chiricuță atrage atenția că există mai puțin de 50 de radioterapeuți în România, noteazăAdevărul.

Prețul final al energiei electrice din România este încărcat de taxe, mai mult decât în cea mai mare parte a țărilor europene, scrie Economica.net. Raportat la procentul din preț ce reprezintă taxe, impozite și tarife de distribuție și transport, România este în compania selectă a unor țări precum Danemarca, Suedia, Germania sau Austria.

Timișoara va avea cel mai modern cimitir din România, informează Evenimentul Zilei. Acesta va fi dublat în mediul virtual de planul electronic al locurilor de veci și evidența computerizată a gropilor disponibile, a achitării concesiunii și a rău-platnicilor.

Restructurarea rețelei de cale ferată aduce unele schimbări ale traseelor, cu implicații financiare chiar și pentru unii producători agricoli, care trebuie să-și transporte marfa pe suprafețe mai mari. Doi antreprenori români, care administrează grupul Rod Bun, au decis însă să cumpere calea ferată dezafectată și să o reabiliteze, scrie Economica.net.

Prințul Charles al Marii Britanii a făcut o treabă excelentă pentru promovarea turismului în satele săsești din Transilvania, dar acesta nu poate face toată munca românilor, scrie România Liberă. Este trist ca la opt ani de când fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și-a cumpărat o casă în Viscri și a început să vorbească în lume despre frumusețile zonei, singura strategie de turism să fi rămas aceeași: ‘satul în care și prințul Charles se simte acasa!’ Și ce facem dacă totuși turiștii nu vor avea, în totalitate, aceleași gusturi cu prințul?

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul se va desfășura în perioada 12-17 august, la arena Verde Stop din București, ‘păstrând atmosfera din Deltă’ și ideea de îndepărtare de ‘betoanele urbane’, transmite Cronica Română.

Balaurul bondoc, refăcut cu o acuratețe ce i-a uimit până și pe specialiștii care l-au descoperit cu cîțiva ani în urmă, poate fi văzut, îndepând de sâmbătă, la sediul Geoparcului Dinozaurilor din comuna G-ral Berthelot, de lângă Hațeg, relatează Evenimentul Zilei. Peste câteva săptămâni, din copacii situați în jurul clădirii se va „înfrupta” un alt dinozaur: Magyarosaurus Dacus.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a câștigat proba de dublu din cadrul turneului de la ‘s-Hertogenbosch, dotat cu premii de 485,760 de euro, informează Gazeta Sporturilor.

Wimbledon, care va debuta luni, este cel mai vechi turneu de tenis din lume, dar și cel mai prestigios. Se desfășoară la complexul All England Club (Londra) încă din 1877 și face parte din categoria celor patru competiții de Grand Slam, alături de Australian Open (Australia), Roland Garros (Franța) și US Open (SUA), scrie Pro Sport. Wimbledon, singurul concurs major care are loc pe iarbă, este considerat de mulți iubitori ai tenisului cel mai important turneu din lume, iar organizatorii au făcut toate eforturile și la această ediție pentru a nu-i dezamăgi.

1 comentariu

digital 22-06-2014 - 15:41

cum mă revista revistelor fără pui de băsiști!?
unde-s băsăneii, să vină băsecșii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult