Acasa Revista Presei Revista presei. Decizia în Cazul Şova, de respingere a arestării, nu există

Revista presei. Decizia în Cazul Şova, de respingere a arestării, nu există

scris de Florin BUDESCU
154 Afisari

Tăriceanu recurge la un tertip, o ilegalitate, pentru a se fofila. Senatul nu va emite decizie în Cazul Şova. Neexistând, ea nu va fi publicată în Monitorul Oficial, explică Adevărul.

Calin-Popescu-TariceanuCCR, unde Klaus Iohannis a contestat votul din Senat, cum informează Realitatea, nu ar avea ce să discute. E ilegal ce face Senatul… să zicem Tăriceanu.

Dacă procurorii vor, să zicem, să-l aresteze pe Tăriceanu pentru obstrucţionarea Justiţiei, trebuie să se adreseze Senatului. Să zicem că Senatul respinge arestarea lui Tăriceanu, apoi nu emite decizia de respingere. Am intrat în Kafka. Să zicem.

Darius Vâlcov este în arest la domiciliu sub control judiciar, notează Curierul naţional. Marele câştig pentru el e că a scăpat de la tubulatură. Acum stă în casă şi se uită la filme. Americane. Cu bandiţi. Luând bani în pungi de plastic şi-ntâlnindu-se prin cimitire.

Procurorii i-au găsit fostului economist-şef al României 94 de tablouri zidite în pereţi, în reşedinţe ale acestuia de la Bucureşti şi Slatina, conform EvZ. Să vezi când vor începe să descopere danturi de aur, tibii şi peronee de platină, vomere de aur alb şi coaste de diamant! Imaginaţia macabrescă a acestui om este incredibilă!

Patriarhul Daniel Ciobotea, acest biznisman rătăcit în Biserica Ortodoxă Română, şi-a făcut serviciu monahal de informaţii, susţine Naţional.

Vova Putin şi-a pierdut minţişoarele sale, după toate probabilităţile. După ce Sputnik News a anunţat că Rusia va construi 80 de superavioane cargo, care să transporte la un semn o armadă peste mapamond, acum vrea o autostradă Europa – Rusia – America, cum spune ZF.

Evident, cu un superviaduct peste Strâmtoarea Bering. Minor pentru Vova: sunt 85 km între două continente, apa e adâncă de 35 – 50 m, iar clima e dură, cu vânturi teribile şi temperaturi arctice, iar zăpada… Îi propunem lui Vova să facă o autostradă de la Pământ la Lună.

Război în Yemen. Preşedintele pus de saudiţi şi americani e cu spatele la Golful Aden din cauza şiiţilor, care au cucerit ţara, având Iranul în spate, explică HotNews. 150.000 de soldaţi şi 100 de avioane de luptă ale saudiţilor şi aliaţilor din Golf conduc operaţiunea de eliberare. Problema e că petrolul s-a scumpit. Vova se bucură.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult