Acasa Revista Presei Revista presei. Declarații incendiare ale ministrului de Interne, Carmen Dan

Revista presei. Declarații incendiare ale ministrului de Interne, Carmen Dan

scris de Z.V.
138 Afisari

Traian Băsescu cere din nou o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, Carmen Dan, atac dur la adresa Parchetului General, precum şi Kelemen Hunor susţine că Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în privinţa pestei porcine, dar şi stadionul Wembley ar putea fi vândut pentru 600 de milioane de lire sterline către unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei.

Declarații incendiare ale ministrului de Interne, Carmen Dan. Atac dur la adresa Parchetului General. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri, că deși au fost identificați până în prezent 69 de agresori care au comis violențe la protestele din 10 august în Piața Victoriei, totuși, aceștia nu au fost audiați. De asemenea, Carmen Dan consideră că procurorii au un oarecare interes pentru a vâna conducerea Jandarmeriei și a Ministerului de Interne, potrivit Evenimentul Zilei.

Surse: De frica procurorilor, Meleşcanu amână să-şi trimită fiul consul în Franţa. L-a întors de pe autostradă. Adrian Pârvulescu, fiul vitreg al lui Teodor Meleşcanu, a plecat marţi spre Strasbourg pentru a prelua postul de consul, însă a fost întors din drum chiar de tatăl său. Motivul: Meleşcanu urmează să fie audiat de procurori pentru abuz în serviciu. Fiul lui Meleşcanu se va întoarce pe un loc călduţ la Senat până se liniştesc apele, abia apoi va ajunge în Franţa, pentru a ocupa sinecura diplomatică aranjată de tatăl său, susţin surse politice pentru Adevărul.

Iohannis: ”Există în continuare conflicte nerezolvate…” Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, intervenţia naţională în cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a ONU care se desfăşoară la New York. Preşedintele Iohannis s-a referit la provocările actuale la adresa păcii, echităţii şi sustenabilităţii societăţilor statelor membre şi rolul jucat de ONU în abordarea acestora, relatează Cotidianul.

Opoziţia mimează opoziţia! Traian Băsescu cere din nou o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. O moţiune de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă este în continuare cerută cu insistenţă de Traian Băsescu, care consideră că este momentul ideal pentru ca iniţiativa să aibă şanse de succes. ”Opoziţia mimează opoziţia faţă de PSD-ALDE,” acuză fostul şef al statului, care dă exemple moţiunile simple din această lună, respinse fără emoţii de parlamentarii coaliţiei guvernamentale, precizează Gândul.

Tăriceanu: Declarația lui Manfred Weber era pregătită, citea de pe prompter. Nu știe situația din România. Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că declarația lui Manfred Weber (liderul grupului parlamentar al PPE din Parlamentul European) nu a fost una spontană, ci pregătită de cineva, fiind citită de pe prompter, președintele Senatului susținând că acesta nu cunoaște realitățile din România, transmite Hotnews.ro.

Kelemen Hunor: Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în privinţa pestei porcine.Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că parlamentarii UDMR se vor abţine la votul asupra moţiunii simple pe Agricultură iniţiate de liberali, subliniind că ministrul Petre Daea nu este vinovat pentru pesta porcină, iar responsabilitatea trebuie găsită în altă instituţie, scrie Jurnalul.ro.

Opoziția vrea debarcarea lui Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. Opoziția a depus un proiect de modificare a regulamentului Camerei Deputaților, pentru ca Liviu Dragnea, actualul președinte. să poată fi revocat din funcție. Demersul e inițat de liderii deputaților PNL, USR și PMP, respectiv de Raluca Turcan, Dan Barna și Eugen Tomac, sprijiniți de grupul neafiliaților din partidul pe care îl conduce fostul premier Victor Ponta, notează Rfi.ro.

Exclusiv – Se pregătește reținerea preventivă a doi comandanți din Jandarmerie. Doi ofițeri cu funcții foarte importante din Jandarmerie ar urma să fie reținuți preventiv prin decizii ale Parchetului Militar, afirmă surse neoficiale. Cei doi ofițeri care ar urma să fie reținuți sunt Sebastian Cucoș, prim-adjunct al șefului Jandarmeriei Române, și Laurențiu Cazan, șeful Direcției de Jandarmi a Municipiului București. Reținerea lor s-ar produce în cadrul anchetei desfășurate asupra intervenției jandarmilor la mitingul din 10 august din Piața Victoriei, titrează România Liberă.

Călin Popescu Tăriceanu recunoaște înfrângerea de la Bruxelles: Nici măcar colegii din ALDE european nu-l cred. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, după întâlnirea de marți cu liderii grupului ALDE european de la Bruxelles, că aceștia sunt superficial informați când vine vorba de România, că citesc „știrile pe un telefon” și nu cunosc în amănunțime situația din țara noastră, informează Stiripesurse.ro.

Carmen Dan, răspuns pentru liderul popularilor din PE: Cetățeni bătuți de jandarmi s-au văzut și în alte state europene. După criticile dure ale Bruxelles-ului pentru felul în care autoritățile au intervenit la protestul diasporei, la care Viorica Dancila nu a răspuns convingător, ministrul de Interne Carmen Dan este cea care îi replică liderului popularilor din Parlamentul European, Manfred Weber, transmite Ziare.com.

ANAF a sistat afişarea datoriilor companiilor, în pragul amnistiei fiscale marca Teodorovici.De mai bine de o lună, cifrele privind datoriile agenţilor economici la bugetul statului nu mai sunt publice, ANAF sistând furnizarea acestor date. Utima dată când datoriile au putut fi verificate de public, cele mai mari restanţe erau în dreptul societăţilor statului. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a propus amnistie pentru aceste datorii, publicăEconomica.net.

Stadionul Wembley ar putea fi vândut pentru 600 de milioane de lire sterline către unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei. Stadionul Wembley ar putea fi cedat către unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei. Shahid Khan, un magnat de origine pakistaneză, este dispus să ofere 600 de milioane de lire sterline pentru a deveni proprietarul arenei, anunţă Ziarul Financiar.

Laurenţiu Cazan, coordonatorul intervenției jandarmilor în 10 august, audiat la Parchetul General: „Dacă mâine ar fi 10 august, aş lua aceleaşi măsuri”. Maiorul Laurenţiu Cazan, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul privind protestul din 10 august. Întrebat dacă a fost respectată legea, deși au fost afectați și copii de intervenția Jandarmeriei, Laurențiu Cazan a spus ca astfel de detalii țin de sfera nepublicată a anchetei penale. Mai mult, a preciza că nu știe numîrul exact al copiilor afectați de intervenția din Piața Victoriei, relatează Libertatea.

Aroganța lui Dan Alexa! Declarație surpriză după ce a fost dorit de „câini”: „Dinamo nu va mai câștiga trofee până când eu nu ajung acolo”. Dan Alexa a fost pe lista scurtă a șefilor lui Dinamo pentru a-i lua locul lui Florin Bratu, însă în cele din urmă ales a fost Claudiu Niculescu. Tehnicianul Dunării Călărași îi urează succes fostului său coechipier, dar face un anunț surpriză, transmite Gsp.ro.

Unde au dispărut 50.000 de euro din transferul lui May Mahlangu de la Dinamo la Ludogoreț. May Mahlangu a fost transferat la Ludogoreț Razgrad acum două luni, pe 22 august. Transferul anunțat exclusiv de Fanatik.ro s-a realizat pentru 500.000 de euro, jucătorul fiind convins de bulgari cu 30.000 de euro pe lună, contract până în 30 iunie 2021. Cam 10 la sută din suma de transfer a sud-africanului, adică 50.000 de euro, nu ar mai fi intrat în conturile lui Dinamo, o informație care circula în mediile dinamoviste, dar care devine publică după declarația recentă a lui Claudiu Vaișcovici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult