Acasa Revista Presei Revista Presei. Diaspora va vota cu scârbă contra lui Ponta

Revista Presei. Diaspora va vota cu scârbă contra lui Ponta

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Diaspora s-a radicalizat. Vor merge la vot şi cei care nu au fost în primul tur al alegerilor. Şi vor vota cu scârbă. Contra lui Ponta.

Revista Presei. Diaspora va vota cu scârbă contra lui Ponta (foto:activenews.ro)

Revista Presei. Diaspora va vota cu scârbă contra lui Ponta (foto:activenews.ro)

La halul în care arată acum distribuţia secţiilor de votare din diaspora, rebuie să voteze, la fiecare secţie, 689 de persoane pe oră, a calculat Bursa, dacă vor veni la vot toţi cei circa 2,84 de milioane de cetăţeni cu drept de vot din diaspora.

Credem că bătaia de joc de la primul tur se va repeta, guvernanţi pot aspira în secţii doar o parte din numărul de votanţi, oricât se vor strădui ambasadele, sediile ICR, consulatele etc.

Ponta, cu complicitatea lui Leancă, fost funcţionar la Ambasada URSS la Bucureşti în ecembrie 1989, cum dezvăluia Băsescu, a furat ca-n codru în Basarabia, scrie Puterea. Numai aşa se explică faptul că basarabenii, care-l iubesc enorm pe Băsescu, par a se fi sucit.

Bruxelles-ul a redus la 2% prognoza de creştere economică a ţării noastre – aşa sună cu adevărat ştirea, că a redus-o, cum o dă Curierul naţional, nu cum a dat-o azi Ponta, cu zâmbetul lui de golan din Obor – că suntem pe creştere economică.

Atunci când un stat este în recesiune, după ce a fost pe creştere, CE dă, de regulă, o prognoză de acest tip, care nu înseamnă deloc că ţara va fi pe creştere economică, ci că Bruxelles-ul nu vrea să-i ucidă şansele să reuşească acest lucru. Pentru că, dacă Comisia ar da o prognoză de recesiune, aceasta ar fi un dezastru pentru statul respectiv şi CE nu face acest lucru.

Nuţu Cămătaru a fost trimis de instanţa supremă în arest la domiciliu, informează România liberă. Îndrăznească cineva să mai vorbească de dictatorul Băsescu şi despre Justiţia lui Băsescu: Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, nu mai iese din arest.

Un director de-al lui Radu Mazăre a fost prins de DNA (buldozerul care nu se opreşte) când dădea un contract cu dedicaţie, explică EvZ. Keep walking, Laura Codruţa Kovesi!

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult