Acasa Revista Presei Revista presei. Dictatura fărădelegii USL

Revista presei. Dictatura fărădelegii USL

scris de Florin BUDESCU
9 afisari
Adevarul: Dictatura fărădelegii. USL asediază redutele din jurul lui Traian Băsescu „USL i-a schimbat ieri pe Vasile Blaga din fruntea Senatului şi pe Roberta Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor. Obiectivul final este suspendarea şefului statului”
USLEvZ: Atac împotriva democraţiei! România, trezește-te! Mineriadă parlamentară în beneficiul USL „USL a demarat, ieri, un atac fără precedent la adresa unor instituţii importante ale statului. Pe rând au picat. Avocatul Poporului, preşedintele Senatului și preşedintele Camerei Deputaților, iar tentativa de lovitură de stat este doar la început”
Romania libera: Oficialii străini sunt îngrijoraţi de modul în care a decurs revocarea şefilor celor două Camere ale Parlamentului şi a Avocatului Poporului. Asalt violent asupra statului de drept „USL a deschis drumul suspen-dării lui Traian Băsescu, iar Crin Antonescu a fost uns şef al Senatului şi poate deveni, în caz că operaţiunea USL va reuşi, preşedintele interimar al României. În plan internaţional, reacţiile sunt însă negative”
Curentul: „Ziua cuțitelor lungi”: Curtea Constituțională, ultima redută a democrației în fața loviturii de stat a USL „Băsescu: Scopul acțiunilor USL, UDMR, UNPR este preluarea controlului asupra justiției. Președintele Traian Băsescu le-a cerut, marți seară, lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea și Kelemen Hunor să înceteze imediat acțiunile împotriva instituțiilor statului român”
Gandul: Curtea Constituţională: Toate atacurile din ultima perioadă echivalează cu desfiinţarea Curţii Constituţionale „Judecătorii constituţionali afirmă că toate atacurile din ultima perioadă echivalează cu desfiinţarea Curţii Constituţionale în componenţa actuală stabilită pe baza Constituţiei, încălcându-se dispoziţiile contituţionale potrivit cărora pe timpul mandatului judecătorii sunt inamovibili”
Puterea: I-au ciuruit! „Acţiunile în forţă ale USL de marţi au fost numite în diverse moduri, fie lovitură de stat, fie ziua în care a murit democraţia. Dar indiferent cum am numi-o putem observa că Uniunea a încălcat mai multe legi şi chiar prevederi ale Constituţiei, totul pentru a acapara funcţiile importante şi instituţiile decisive care ar fi putut reprezenta piedici în faţa «tancurilor»”
Bursa: Cine plânge democraţia plânge la mormânt străin ” Monica Macovei strigă «Oameni, treziţi-vă! Suntem în plină lovitură de stat!», Raluca Turcan acuză că liderii USL «au lansat un adevărat linşaj politic împotriva instituţiilor statului», Curtea Constituţională se plânge la Comisia Europeană pentru Democraţie prin Drept (Comisia de la Veneţia) cu privire la ceea ce numeşte a fi «atacurile fără precedent la adresa Curţii Constituţionale şi a judecătorilor săi», Stolojan trimite o scrisoare eurodeputaţilor despre derapajele Guvernului USL de la democraţie. Victor Ponta zâmbeşte. Îşi vede de treabă”
Curierul national: Filmul ofensivei USL „Ieri, puterea a pornit revocarea Avocatului Poporului, a lui Blaga şi Anastase”

StareaPresei.ro

5 comentarii

andrei 04-07-2012 - 10:41

florine ,tata, ce-ti mai place s-o S~U~GI

digital 04-07-2012 - 11:33

vi se apropie funia de par!
guițați,bine!!!!!

urbos 04-07-2012 - 12:56

Limbuistul Closetescu, inca mai da din coada. ce placere sa vezi viermii basisti cum fac in zilele astea. Ce jeguri, ce scursuri! Sa te uiti cum dementii inca spera ca Securistul Mesia sa faca o minune, sa-i salveze pe ei, schizofrenicii pamantului. Hahahaha!
Moarte Kiorului si familiei lui, slugilor lui, sustinatiorilor si votantilor lui. Muyeee, v-am zis!

TM 04-07-2012 - 13:35

va bucurati pentru ce se intampla cu lupta pentru putere ? sunteti sarci cu duhul! nu fac parte din nici un partid politic dar imi pot da seama ca ce se intampla nu este bine. Toti vom avea de suferit de pe urma actiunilor D-lor Ponta si Antonescu. Mie personal imi persista in minte o intrebare: de ce se lupta atat USL-ul pentru putere? pentru a ne fi noua celor de jos mai bine? NU!!! Pentru a-si mai construi ei vreo 15 vile prin alte tari (ca in Romania au destule) cu cate 10 masini la subsol si pentru a mai privatiza ce a mai ramas de privatizat ca nu ne-au facut destule liderii PSD cat au fost la putere! Nu vedeti ca ni se hotaraste viata si viitorul copiilor nostri in parlament? Poate ca d-l Ponta dupa ce va privatiza tot ne va vinde si pe noi asa ca sa arate ca-i mai tare ca Basescu!

MI-5 05-07-2012 - 07:26

Ce mai chiţăie şobolanii presei basiste…
Subvenţii de la guvern? canci!
Subvenţii de la cotroceni? de vineri încolo, canci!
Subvenţii de la ICR? canci! pe aştia-i scutură controlul financiar.

Peste 2-3 luni, budeasca nu va mai avea obiectul muncii…
Revista presei basiste?… canci!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult