Acasa Revista Presei Revista presei. Din fitness, bocănind, se-ntrupează Felix Motanul

Revista presei. Din fitness, bocănind, se-ntrupează Felix Motanul

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Adevarul: Crin şi Vadim, analişti la fundul lui Boc „Cei doi au fost singurii lideri politici care au intrat în direct la emisiunea mondenă care a difuzat imaginile în care fostul premier apărea în pielea goală”

emil-bocPoezie
„Din posteriorul lui Boc iese un Crin
Pe care nu se mai satură să-l amuşine adoratorul Vadim”

Curentul: „Un show păcătos”, de la buci în jos „Dan Capatos, una dintre cele mai spurcate flașnete guriste din ograda lui Felix, a reușit, alături de alți câțiva ratați, la fel de jegoși ca și el, să arunce asupra breslei jurnaliștilor cele mai puturoase lături care au țâșnit vreodată din buba răscoaptă păstorită, din umbră, de sconcsul turnător Dan Voiculescu”

Un pamflet din ciclul „bube, mucegaiuri şi noroi”.

EvZ: Antonescu pentru noi/ Este Vadim Tudor doi „Crin Antonescu demonstrează fără nici un dubiu că a devenit un al doilea Vadim Tudor, având toate şansele să-şi întreacă modelul”

Derapajul era evident de mult timp. În prezent, PNL a devenit un partid populist de stânga, o fantoşă post-fesenistă care nu mai are nici o legătură nici cu liberalismul, nici cu neoliberalismul.

Gândul: Presă cu curul „Nu obişnuiesc să comentez ceea ce se întâmplă la alţii, însă în această noapte senzaţia că am călcat într-un rahat este atât de puternică, încât mă simt nevoit să-mi încalc această regulă”

Influenţat de pamfletarul de tomberon Cristian Tudor Popescu, coleg de redacţie, Florin Negruţiu scrie despre presa mogulardă vomitivă folosind limbajul acesteia – apar cuvinte ce-ar trebui să lipsească, precum „cur” şi „buci”. Nu şi argumentele, care sunt intelectuale.

Romania libera: Jeg TV. Despre fundul minţii lui Capatos şi golul presei româneşti „Ce am aflat noi din filmul cu Emil Boc nud, film împărtăşit cu atâta generozitate de Dan Capatos la emisiunea sa «Un show păcătos» de pe Antena 1? În primul rând, am aflat că după ce trage la fiare la sala de forţă Emil Boc face duş. Şi în doilea rând că face duş dezbrăcat”

Oare Dan Diaconescu a scăpat ştirea asta? Sau a refuzat-o? Şi, dacă da, de ce?

Bursa: Foştii miniştri Decebal Traian Remeş şi Avram Mureşan, condamnaţi la câte 3 ani de închisoare „Instanţa supremă i-a condamnat, ieri, pe foştii miniştri ai Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, la câte trei ani de închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie”

Să vedem acum în ce fel vor mai spune pe cele televiziuni analiştii făcuţi din mogulită, de câte ori e reţinut vreun celebru împricinat, că aşa au păţit şi bieţii nevinovaţi Remeş şi Mureşan.

Curierul naţional: Transportatorii, disperaţi: Daţi drumul circulaţiei! „În martie vom asista la falimentul multor firme, care nu mai au nici bani de motorină pentru că n-au fost lăsate să se mişte”

Pe astfel de vreme nicăieri în Europa nu se mişcă TIR-urile ca lumea. Să ne uităm spre vest, unde a nins puternic, viscolit, să vedem care e situaţia şi apoi să ne întrebăm care ar fi situaţia dacă ar avea drumuri naţionale, nu autostrăzi.

Fin.ro: Guvernul mimeaza calmul intr-o situatie critica: a oprit exporturile de curent „Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat intr-un briefing la Palatul Victoria ca Executivul a decis aprobarea Hotararii de Guvern prin care se sisteaza exportul de energie electrica in perioada 16 februarie-15 martie si posibilitatea opririi sau limitarii alimentarii cu energie a marilor consumatori”

Publicaţia feliniană se străduieşte să ne convingă de un lucru neconfirmat deocamdată din sursă oficială, despre care am auzit de la un şef Transelectrica demis exact pentru o declaraţie pe acest subiect.

Puterea: NASA a oprit explorarea planetei Marte „NASA a oprit explorarea planetei Marte şi cooperarea cu europenii în acest proiect din cauza reducerii fondurilor prevăzute în bugetul pentru anul 2013”

Or fi găsit ce nu trebuia?

Detalii pe  StareaPresei.ro

4 comentarii

legionarul 15-02-2012 - 15:23

Crin si Vadim nu pot avea alte pretentii ,decat pana la nivelul curului lui Boc , de Felix nici nu mai vorbim canu ajunge nici pana la calcaiul fostului PM.

chiaburul 16-02-2012 - 11:26

Bravo Crin! Esti atatde tembel precum te-am perceput! In sfarsit ai reusit sa le arati si altora mai putin credinciosi – ma bucur! Catavencule!

BUCURA DACUL 19-02-2012 - 17:11

Nu ma surprins cu nimic atitudinea celor care au difuzat,au aprobat difuzarapatos ea ,si au comentat imaginile cu Emil BOC.Ce diferenta vedeti intre Capatos.Crin Antonescu,Vadim Tudor,si Dan Voiculescu?? Eu nu vad niciuna! Ce se aeamana se aduna . Mai urmeaza sa candideze la presedentia Romaniei in afara de Crin Antonescu ,Capatos si Voiculescu. In aceasta formula ,viitorul Romaniei este asigurat .VAI STEAUA NOASTRA!!!!!!!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-02-2012 - 17:35

D-le Florin (EL) BUDE scu: C. T . P -ul a ajuns in …tomberonul de gunoi !?! Daca ,da ,atunci unde ne situam noi , cei depeacilea! Vom observa atent evolutia ,in continuare ! Bineinteles daca si TIMpul o va permite!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult