Acasa Revista Presei Revista presei. DNA cere arestarea prim-procurorului de Buftea

Revista presei. DNA cere arestarea prim-procurorului de Buftea

scris de Ziua Veche
2 afisari

DNA a cerut CSM arestarea prim-procurorului de la Buftea, anunta Puterea. Bag sama ca se duce-n jos si-n toate directiile  actiunea DNA de asanare a societatii. Gandul a facut un interviu in exclusivitate cu Adriean Videanu si titreaza asa: «Videanu anunta concursul: ”Gasiti-mi averea nedeclarata si o donez! Nu am mai mult de 1 mil. euro”. Plus: ce are de facut Basescu daca îi vrea capul; cum l-a angajat pe Syda».

 Si mogulul celulelor stem este chemat la Parchet, informeaza Evenimentul Zilei. Dezvaluirile EVZ ar fi fost confirmate de investigatiile Agentiei Nationale de Integritate (cea pe care unii ar dori sa o vada in neant), iar doctorul Victor Zota urmeaza a da socoteala procurorilor.

Romania Libera sustine ca stie cum câstiga un demnitar 240.000 de lei pe an. Anume, in anul 2009, în care România s-a împrumutat de la FMI pentru a plati pensii si salarii, multi demnitari ar fi facut colectii de functii la stat, obtinând venituri de zeci sau sute de mii de lei.

Cine pune pe butuci fabrica de vaccinuri Cantacuzino, ne spune Adevarul, pentru ca Institutul Cantacuzino din Bucuresti a avut ieri cea mai neagra zi a existent,ei sale: este partial închis, iar angajatii au oprit lucrul.

Curierul National a aflat ca intreprinzatorii cer statului sa ii lase in pace, sa nu-i mai taxeze in draci, cu un milion cinci sute de mii trei sute treizeci si doua de taxe pe secunda, ca sa zic asa, ca n-am gasit alta hiperbola.

Iar Ziarul Financiar arata ca prima investigatie a Consiliului Concurentei pe piata bancara a adus deja amenzi de 8 milioane de euro. Noi credem ca, la comportamentul samavolnic al bancilor din Romania, in primul rand cu clientii persoane fizice, bancile trebuiau sa se confrunte de mult timp cu o astfel de investigatie.

www.stareapresei.ro

0 comentariu

aha 19-11-2010 - 12:57

de ce sa ne miram ? Un copil, declarat avorton. Totusi ma intreb : dupa cateva ore, sau dupa o zi, nu se vedea clar ca bebelusul traieste ?? Inca sa fim bucurosi ca „medicii” respectivi nu ii aruncasera la gunoi…. Mi-e scarba de tot ce se intampla acuma in Romania!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult