Acasa Revista Presei Revista Presei. DNA fusion Microsoft – EADS

Revista Presei. DNA fusion Microsoft – EADS

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

DNA a lansat de puţin timp demersurile oficiale în dosarul achiziţionării licenţelor Microsoft. De fapt, DNA a început cu un pas mic o anchetă mult mai complexă, fusion cu Dosarul EADS. Pălălaia este de-abia la început.

Revista Presei. DNA fusion Microsoft – EADS (Foto:focus-energetic.ro)

Revista Presei. DNA fusion Microsoft – EADS (Foto:focus-energetic.ro)

Adevărul spune că, în Dosarul Microsoft, Dorin Cocoş, Remus Truică, Dinu Pescariu şi Cătălin Harnagea au fost fericiţii posesori a patru premii cu coroniţă şi percheziţie cu mascaţi la domiciliu.

Dorin Cocoş e plecat din ţară de vreo două săptămâni. Oare ce-o zice de chestia asta fosta doamnă găină? Curentul reia ştirea cu percheziţiile, zice că a explodat Dosarul EADS, iar noi spunem ultimul banc pus în circulaţie de Radio Erevan:

La Radio Erevan, un ascultător întreabă: Ce au în comun un cocoş, o truică, un pescar şi o harnagă? Radio Erevan răspunde: găina ştie.

După o zi de atacuri josnice ale România TV la adresa lui Traian Băsescu, despre care ventilatorul tv PSD susţinea că are Parkinson – şi autorul acestor rânduri a vărsat berea aşa din paharul de plastic, Administraţia Prezidenţială a prezentat buletinul medical al omului, explică Curierul naţional. Are neşte chestii – emfizemul pulmonar bulos explică de exemplu felul în care tuşeşte. Nu e ca la 20 de ani, dar e apt pentru îndeplinirea funcţiei.

Cine era de fapt urlătorul de serviciu pe la televiziuni, PSD-istul Ioan Adam, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor? Ne explică EvZ: capul unui grup infracâional căruia îi va rămâne poate supranumele de Mafia Retrocedărilor. Cine e în concupiscenţă cu el? Tata Socru Ilie Sîrbu şi Guzganul Rozaliu Hrebe.

Bună ziua, s-a trezit Comisia Europeană şi şi-a dat seama că, după şase luni fără gaze de la Putin, România ar avea o problemă. Bursa a consemnat.

În fine, Naţionala a scăpat de Victor Piţurcă., relaterează Gândul. Vor trece ani până când ne vom reveni complet după răul pe care l-a făcut şi l-a lăsat în urmă acest om, împreună ci gaşca lui de mafioţi, dintre care unii acum sunt în puşcărie. Piţurcă merge la arabi. După ce o să se prindă aceştia cine e, îl vor îngropa în nisip, să-i rămână afară numai capul şi vor opune cămilele să danseze tananika printre urechile lui.

Imediat după anunţul lui Piţurcă, Burleanu a stat de vorbă cu Reghecampf, care l-a refuzat, venind cu responsabilii Al Hilal, să-i spună şefului FRF că nu va pleca de la aceştia cât timp e sub contract, arată GSP.

HotNews a calculat că, din 580 de parlamentari, 35 au în diferite feluri probleme cu legea: 11 trimsi în judecată, 17 urmăriţi penal, 2 condamnaţi în primă instanţă, unul definitiv, cu suspendare, iar patru cereri de urmărire penală au fost respinse.

 StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult