Acasa Revista Presei Revista presei. DNA ia la rând afacerile murdare din sport

Revista presei. DNA ia la rând afacerile murdare din sport

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Faptul că Ioan Niculae de la Astra Giurgiu a fost condamnat este doar superficial, urmează atacul dur asupra mafioţilor din sport, nu numai din fotbal. De exemplu, printre bidoanele de bani negri vizate sunt cele puse la punct de Sorin Oprescu la CSM Bucureşti, explică Naţional.

Sorin Oprescu

Sorin Oprescu

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a instigat mai mulţi angajaţi ai CNA să facă sesizări cu date false în ceea ce priveşte mai multe televiziuni, pe presupuse încălcări ale legislaţiei audiobizualului, chiar înainte să aibă loc anumite emisiuni vizate pe posturile tv vizate, arată Gândul.

Puterea lansează zvonul că (fostul) jurnalist Cornel Nistorescu, actualmente bătător de câmpi pe fantoma Cotidianul.ro, ar fi PR-istul Alexandrion Grup.

ANAF nu are încotro şi trebuie să valorifice clădirile deţinute de Dan Voiculescu, pentru că altfel încalcă legea şi DNA monitorizează procesul. Unii spun că astfel Ponta l-a trădat pe Felix. Digi24 a consemnat.

Aşa cum anunţam încă de anul trecut, DNA a luat-o la o serie de succesive pe Elena Udrea, de a ajuns aceasta că stă cu perna-ghiozdănel, cu periuţa de dinţi şi schimburile în ea, ca soldatul în campanie. Acum, are arest preventiv prelungit şi îşi va petrece Paştele la închisoare, informează Ştirile ProTV.

Rainer Seele este capul Wintershall, un joint venture între BASF şi Gazprom, care ne-a vândut foarte mulţi ani gaz metan rusesc. Se spune că e omul ruşilor. Va fi şeful OMV.

Nici nu a ajuns astfel, şi declară că manevrele militare NATO prin Marea Neagră sunt o provocare pentru bietul Putin, conform HotNews. Şi OMV ar dori să deţină controlul asupra gazelor şi petrolului românesc din Marea Neagră…

Stratfor a publicat o analiză, în care descrie felul în care se împlineşte ceea ce am afirmat încă de pe 9 aprilie 2010: că Statele Unite împresoară economic, financiar, geostrategic şi militar Rusia lui Putin.

Încet- încet, Vladimir Putin începe să piardă progresiv controlul minţişoarelor sale, au poate cei care vorbesc în numele Moscovei nu mai sunt doar el, ci o juntă militară extremistă, care îl înconjoară pe acesta şi domină Kremlinul, tot mai imprevizibil. Rezultă şi din cele scrise în România liberă. O analiză pe acest subiect vom publica la ora 10.00.

Sud-coreenii tocmai au intrat în anii 80 ai secolului trecut: statul blând şi iubitor le-a înfiinţat primul magazin online, unde se vând produse autohtone, explică EvZ. Inventatorul Michael Aldrich a înfiinţat primul magazin online demonstrativ în anul 1979, în Marea Britanie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult