Acasa Revista Presei Revista presei. DNA l-a luat la ochi pe Şerban Nicolae

Revista presei. DNA l-a luat la ochi pe Şerban Nicolae

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

DNA a pus geana pe Şerban Nicolae, la a nu ştiu câta încercare a acestuia de a modifica legislaţia anticorupţie, susţine Naţional. Dacă modificările propuse de senatorul PSD vor ajunge să modifice Codul Penal, „nu va mai fi posibilă arestarea pe motiv de pericol pentru ordinea publică pentru infracţiunile de corupţie şi de evaziune fiscală”, arată DNA.

Senatorul Serban Nicolae

Senatorul Serban Nicolae

Din motive care rămân obscure, Klaus Iohannis i-a propus premierului să preia şefia Serviciului de Informaţii Externe, arată Ştiri pe surse.

Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, este urmărit penal în dosarul în care mai este urmărit şi băiatul lui Petru Lucinschi, informează Ştirile Pro TV.

Un procuror DIICOT, Jurj Tudoran Remus, este urmărit penal pentru complicitate la şantaj în acelaşi dosar, explică Realitatea.

Ca fost preşedinte, Traian Băsescu a solicitat STS ca în reşedinţa provizorie de la Scroviştea să aibă o linie securizată, care în acest moment nu este pusă la punct, informează Curierul naţional.

Lucian Burlea, managerul Spitalului Socola din Iaşi, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost denunţat de fostul său cumnat, Sebastian Popa, conform EvZ. Detaliile sordide, de familie…

Gigi Becali află astăzi dacă va fi sau nu va fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, conform Puterea Nici nu ştim cum e mai bine: să stea acolo? Să iasă din penitenciar? Oricum nu a priceput nimic din ce i se întâmplă.

Adevărul tratează un subiect foarte delicat: dacii. Unii spun că aceştia au fost un neam evoluat, de iniţiaţi, alţii că erau nilte barbari. Unii spun că erau înţelepţi, alţi că, din contră… Ar trebui să privim cu mai multă atenţie la propria noastră istorie, să ne respectăm înaintaşii şi mai ales să ne plimbăm puţin pe la Vârful Doamnele din Bucegi. Ar fi instructiv.

Sunt tot mai multe semne că NATO se pregăteşte de o ripostă militară pe flancul de est: România va gânzdui echipament militar greu al aliaţilor, conform României libere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult