Acasa Revista Presei Revista presei. DNA l-ar acuza pe Ion Predescu de trafic de influenţă

Revista presei. DNA l-ar acuza pe Ion Predescu de trafic de influenţă

scris de Florin BUDESCU
19 afisari

DNA se pregăteşte să dezvăluie implicarea intr-un dosar de trafic de influenta a unui nume de inalt magistrat de la chiar varful piramidei (Curtea Constitutionala), Ion Predescu.

Ion Predescu ar putea fi viitoarea tinta a DNA (foto:radiocluj.ro)

eNaţional: ”Judecatorul de un milion de euro” vanat de DNA este Ion Predescu de la Curtea Constitutionala ”DNA se pregateste sa dea cea mai mare lovitura de imagine de pana acum. Dezvaluirea tintei procurorilor anticoruptie va produce soc si groaza in Justitia romaneasca, pentru ca este vorba despre implicarea intr-un dosar de trafic de influenta a unui nume de inalt magistrat de la chiar varful piramidei: Curtea Constitutionala!”

România liberă: Buget UE. Noile propuneri ale preşedintelui UE, Herman Van Rompuy, fac irelevantă rezoluţia dură a Parlamentului. România încearcă să scape de stigmatul european “Problema este că ceea ce îşi doreşte Guvernul României şi ceea ce consideră Parlamentul că este în interesul naţional nu mai este obiect de negociere la summitul de joi-vineri. Cu alte cuvinte, ceea ce vrea Ponta nu este posibil. Potrivit lui Băsescu, dar informaţia este confirmată şi de raportul CRPE, preşedinţia Consiliului avea de ales între o tăiere de 100 sau chiar 200 de miliarde faţă de propunerea Barroso, preferată de ţările contributoare, dar respinsă de cele beneficiare”

EvZ: Duel Ponta-Băsescu până la scara avionului spre Bruxelles ”Campania electorală a fost complet eclipsată de duelul premier-preşedinte privind modul în care va fi reprezentată România la negocierea bugetului UE pentru 2014-2020. Ponta insistă ca şeful statului să folosească dreptul de veto, în timp ce Traian Băsescu a declarat că nimic nu poate fi obţinut decât prin negociere”

Gândul: Băsescu şi Orban duc negocieri paralele la Bruxelles pentru banii europeni “Surse din Administraţia Prezidenţială susţin că până la această oră nu a existat nici măcar o discuţie între Băsescu şi Orban sau vreun alt membru al guvernului care să se pună de acord cu preşedintele în legătură cu ce şi cât cere România la masa Consiliului sau pe ce puncte ar fi dispusă să dea înapoi în negociere, cu toate că discuţiile au început deja la nivel de miniştri”

Curentul: Tăriceanu tună la adresa liderilor USL: Fără ţâfnă şi arţag față de liderii UE ”Tăriceanu a avut ieri prima ieșire puternică împotriva liderilor USL care nu contenesc să atace liderii Uniunii Europene. Tăriceanu a atras atenția în plenul reunit al Parlamentului că dacă se continue în această manieră, România va fi o țară «izolată, marginalizată şi frustrată»”

Puterea: Deznodământul alegerilor din 9 decembrie va fi dat strict de numărul votanţilor. Desantul „stranierilor”, salvarea ARD ”O slabă prezenţă la vot este în favoarea USL, în timp ce o prezenţă mare la urne este salvarea de la inaniţia politică a PDL vopsit ARD”

Cronica română: Radu Mazăre nu mai vrea să vândă Cazinoul din Constanţa ”Edilul a anunţat, la finalul şedinţei Consiliului Local, că această idee i-a venit după ce s-a întâlnit cu o delegaţie din Rusia, iar reprezentanţii acesteia i-au spus că ar fi mai degrabă interesaţi de o asociere cu autorităţile locale în privinţa Cazinoului decât de cumpărarea acestuia”

Adevărul: Fugarul Cristian Sima s-a întors acasă, în Elveţia. Brokerul a încercat să trimită o parte din bani clienţilor păgubiţi “Revenit din Islanda, unde a făcut dezvăluiri despre politicieni mituiţi în România, brokerul Cristian Sima s-a întors la reşedinţa din Elveţia, de unde ar încerca să trimită o parte din bani clienţilor păgubiţi”

Bursa: Isteria Black Friday „Black Friday” pare a fi titlul unui film de groază pentru un neavenit în materie de shopping, dar de fapt este un motiv de mare bucurie pentru experţii în cumpărături şi reduceri”

StareaPresei.ro

1 comentariu

BULA 22-11-2012 - 04:44

Decat sa ii bage la puscarie pe magistratii corupti, mai bine sa le taie dreptul la pensie, cum patesc politistii corupti din America. Si in general sa le reduca salariul la nivelul celorlalti bugetari, ca e clar ca oricat de multi bani li s-ar da, ei tot intind mana la ciubucuri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult