Acasa Revista Presei Revista presei. DNA, Marian Petrache (IF), fraudă, vot…

Revista presei. DNA, Marian Petrache (IF), fraudă, vot…

scris de C.S.
4 afisari

Marian Petrache a dat buzna cu dubele in sectiile de votare! “Considerand probabil ca oricum se afla pe toboganul DNA, Marian Petrache nu s-a sfiit sa se dea in stamba chiar sub nasul procurorilor anticoruptie. Care, ce-i drept, s-au minunat de talentul organizatoric al presedintelui Consiliului Judetean Ilfov, care a reusit un adevarat tur de forta prin care si-a umilit practic concurenta politica” (Naţional)

PMP vrea colaborare pe dreapta, dar nu fuziune “Partidul Mişcarea Populară este deschis către o construcţie de dreapta, dar nu oricum şi nu în orice condiţii, iar formaţiunea nu îşi propune să fuzioneze cu niciun partid, a declarat preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, după şedinţa de ieri a Colegiului Naţional” (EvZ)

Mihai Răzvan Ungureanu: Aş renunţa la candidatura la prezidenţiale pentru proiectul de unificare a dreptei “Mihai Răzvan Ungureanu se declară dispus de a renunţa la candidatura la prezidenţiale, dar şi la un post într-un guvern al dreptei, dacă discuţiile declanşate de PDL şi PNL se vor finaliza cu apariţia unui nou partid, capabil să pună probleme sau chiar să învingă PSD în alegerile prezidenţiale şi parlamentare” (Gândul)

Partidele acuzate că au furat la listele cu semnături pentru susţinerea la alegeri “Reţeaua Politică cere DNA să verifice corectitudinea listelor de semnături pentru susţinerea partidelor, demersul fiind justificat de faptul că în multe cazuri numărul de semnături a fost semnificativ mai mic decât cel al voturilor obţinute” (Curierul naţional)

Premieră la DNA: Un inculpat şi-a recunoscut faptele şi va primi o pedeapsă cu suspendare, fără să fie judecat ”Vestitele înțelegeri între procurorii americani și inculpații care recunoșteau faptele, contribuiau la aflarea adevărului și la desfășurarea anchetelor ca să evite un proces în care ar fi putut fi condamnați la ani grei de închisoare s-au materializat, pentru prima dată, și în cazul unui dosar instrumentat de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție” (Curentul)

Ginerele lui Bercea Mondialu, arestat pentru şantaj la Mircea Băsescu ”Marius Constantin, ginerele interlopului Sandu Anghel (zis Bercea Mondialu), a fost arestat ieri seară pentru 30 de zile de Tribunalul Constanţa, în urma unui flagrant organizat de DNA joi seară, în care a fost surprins cerând bani de la Mircea Băsescu (fratele preşedintelui Traian Băsescu), denunţător în acest dosar” (Bursa)

Sorin Oprescu neagă implicarea sa în ancheta procurorilor anticorupţie şi se arată deschis faţă de solicitările DNA “Vădit incomodat de întrebările jurnaliştilor cu privire la ancheta DNA asupra şefului Direcţiei Infrastructură, Mădălin Dumitru, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, dă asigurări că nu sunt lucrări de infrastructură ce ar putea fi întârziate din cauza anchetei DNA” (Puterea)

Sclav pe plantațiile lui Ioan Niculae, cel mai bogat om din România “Cel mai bogat om din România, Ioan Niculae, își întreține uriașul imperiu agricol pe care l-a dezvoltat în sudul țării prin munca a mii de țărani săraci pe care nu-i plătește cu lunile” (România liberă)

O perspectivă din Crimeea “E aproape vară în Crimeea, calmă şi însorită. Însă veştile înfricoşătoare de la Odessa şi Doneţk le amintesc localnicilor de „rimăvara rusească din Crimeea: tancuri şi echipamente militare pe străzi, forţe de apărare din Crimeea îndreptându-se spre punctele de control situate la intrările în oraş, suporteri pro-Rusia arborând steaguri ruseşti la fiecare colţ, soldaţi în uniforme militare neidentificate asediind Parlamentul din Crimeea şi blocând bazele militare ucrainene, elicoptere survolând zona” (Adevărul)

Armata a curăţat complet de insurgenţii proruşi o parte din estul Ucrainei “Militarii ucraineni au curăţat complet o parte din estul ţării de insurgenţi proruşi, a anunţat ministrul Apărării de la Kiev, Mihailo Koval” (Cronica română)

StareaPresei.ro

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2014 - 16:18

Constat ca …UnULassh ,nu este capabil sa identifice …sursili !
Revin cu o alta …provocare;
Partea plină a paharului
Singurul lucru pozitiv din această înfrân­gere este că niciunul dintre cele trei par­tide nu a luat un scor care să-l plaseze în postura de a ridica pretenții în fața ce­lor­lalți. Toți sunt în aceeași găleată. Raportul de forțe dintre PNL, PDL și PMP nu mai con­tează în ecuație, indiferent cum ar în­cerca fiecare să ambaleze eșecul. Asta face mai ușoară negocierea, coagularea, sus­ți­nerea unui candidat comun, dacă chiar se dorește și dacă chiar vor ca Ponta să nu ajungă președinte. Responsabilii reușitei sau eșecului sunt Băsescu, Blaga și An­to­nescu. Ar trebui să treacă în planul doi cu toții, de Udrea nu mai vorbesc, și să lase alți lideri ai partidului să negocieze. Orice soluție – Johannis, MRU, Diaconescu sau un independent – este preferabilă for­mulei „fiecare cu propriul candidat“.
Asta din punct de vedere teoretic, pentru că practic este puțin probabil să se în­tâmple. Primele poziționări sunt halu­ci­nante. Fiecare susține că, de fapt, a ob­ți­nut o victorie, că „partidul s-a con­so­lidat“ (PDL) sau chiar „a crescut“ (PMP și PNL), că propriul candidat are „po­ten­țial de creștere“ și invită la strângerea rân­durilor în jurul său. Privindu-i, te în­trebi fără să vrei ce alte interese se ascund în spate sau dacă e vorba doar de simplă prostie și inconștiență.
Partea goală e că „parteneriatul cu Bă­sescu“ trebuie lăsat la vatră, nimic nu se va putea coagula în jurul lui. Băsescu în­suși trebuie să înțeleagă că epoca Băsescu s-a încheiat. Ideile „proiectului Băsescu“ trebuie însă duse mai departe, dar fără Udrea și Băsescu.

Sursili-sursili?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult