Acasa Revista Presei Revista presei. DNA, pe urmele lui Tăriceanu

Revista presei. DNA, pe urmele lui Tăriceanu

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

HotNews notează că sesizarea lui Eugen Tomac privind modul de acţiune al lui Tăriceanu a fost trimisă de PÎCCJ la DNA. În Cazul Şova, lucrurile, în loc să se complice pentru procurori, devin tot mai sofisticate pentru preşedintele Senatului.

Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu

Laura Georgescu a băgat-o pe mânecă rău de tot. Procurorii DNA au formulat noi acuzaţii contra şefei CNA, arată Realitatea. Este vorba despre alte trei infracţiuni asociate corupţiei. Georgescu ar fi instigat la fals mai multe persoane care au făcut plângeri la CNA, pentru sancţionarea a şapte posturi tv.

Fostul judecător Stan Mustaţă a fost condamnat la 10 ani şli opt luni de închisoare pentru că a primit şpagă în cel puţin şase dosare, anunţă Ziare.com.

George Maior neagă că în România ar fi existat centre de detenţie CIA, după declaraţia făcută de Ion Iliescu pentru Spiegel Online, conform Adevărul.

Curierul naţional îl citează pe Varujan Vosganian spunând: „Când un om bolnav şi un om sănătos stau unul lângă altul, cel sănătos se îmbolnăveşte. Sper ca PNL să nu devină acelaşi partid cu PDL-ul împotriva căruia luptam acum 2-3 ani„. Când priveşti malul din lac, ţi se pare că tu eşti pe mal şi lacul e ud.

Mai puţin tare prin implicaţii, dar la fel de virală ni se pare declaraţia senatorului UNPR Ionel Agrigoroaie pentru Gândul, care vrea ca indemnizaţia sa să fie de 3.500 de euro, ca să-şi schimbe cămăşile în fiecare zi, că, de, nu poate să vină la Senat în şalopetă, măi, tată, măi!

Pro TV a reziliat contractul cu Mediafax, anunţă Bursa. De la prima formă de agregare a Pro TV – Canal 31, colaborarea Mediafax – Pro TV a fost neîntreruptă: Mediafax a fost neîntrerupt furnizorul tradiţional de ştiri. Acum este Agerpres.

Conform EvZ, Înalta Curte a decis că numai CSA Steaua Bucureşti este deţinătorul mărcii Steaua, aşa că Becali, dacă vrea să o folosească, trebuie să participe la licitaţie. Atunci când va avea loc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult