Acasa Revista Presei Revista presei. DNA porneşte atacul pe frontul Sorin Blejnar

Revista presei. DNA porneşte atacul pe frontul Sorin Blejnar

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

DNA se pregăteşte să deschidă un nou front de atac penal în noi dosare, folosindu-se de un om-cheie, pe care l-a ţinut până acum în rezervă: Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, susţine Naţional.

sorin-blejnarrrCristian David se înţelesese cu biznismenii din Dosarul Microsoft să pună batista pe ţambal pentru 7,5 milioane de euro înghiţiţi pe un sistem de salvare ce nu funcţionează, explică EvZ.

George Scutaru a fost dat afară de la Palatul Cotrocceni pentru divulgarea de secrete. Legătura dintre el şi Meleşcalcanu’ ar trece pe la Moscova, afirmă Comisarul.

Traian Băsescu, pe Facebook, despre sechestrul de la Nana:„Îmi pare rău pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite în perioada 1996-2010. Pe fond, aceste familii suportă consecinţele unor acţiuni politice îndreptate împotriva mea„

România liberă preia comunicatul Parchetului General, care-l acuză la CSM pe fostul preşedinte de presiuni asupra Justiţiei. Corect, Tiberiu Niţu nu putea să rateze savoarea de a afirma despre Băsescu (şi pe drept) ce a afirmat de atâtea ori Băsescu despre fostul lui coleg de facultate, Victor Ponta.

Adevărul susţine că datele privind PIB furnizate de INS arată că Guvernul trebuie să rectifice negativ bugetul cu peste un miliard de euro.

Liberalii îl acuză pe Sorin Oprescu pentru falimentul RADET şi îi cer acestuia să facă din RADET şi ELCEN o singură instituţie de cultură, conform Puterea. Fals. O să ajungem ca primăriile din Ardeal, care au renunţat la CET-uri când acestea au dat faliment.

Localnicii au făcut frig o iarnă, s-au mobilizat, şi-au aruncat din urbe edilul incompetent, apoi şi-au făcut centrale de cartier, de bloc şi individuale. Singurul care a vorbit în Bucureşti despre aşa ceva a fost Ludovic Orban, când era viceprimar al Capitalei. Nimeni nu l-a ascultat.

Balonul speculativ care se umflă acum în SUA pe piaţa de capital va plesni mai urât decât cel de pe piaţa subprimelor, care a început să se fâsâie în a doua parte a anului 2007, explică jurnalistul Adrian Panaite în Curierul naţional.

Călin Rechea susţine în Bursa că criza monedei europene este mai aproape de început decât de sfârşit.

Jean Claude Juncker vrea o armată a UE în faţa Rusiei lui Putin, anunţă Curentul. Ideea e că Europa nu a reuşit niciodată aceasta şi întotdeauna a stat scindată în faţa pericolelor.

O dată, în primul război, SUA nu au intervenit şi a fost un măcel, iar în al doilea război rolul decisiv a fost al SUA, care au intervenit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult