Acasa Revista Presei Revista presei. DNA se pregăteşte să îl reţină pe Mircea Băsescu

Revista presei. DNA se pregăteşte să îl reţină pe Mircea Băsescu

scris de Z.V.
2 afisari

Victor Ponta ar obține aproape jumătate din voturile românilor (45%) dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale; Proprietarii de teren forestier ar putea să defrișeze legal întreaga suprafață de pădure; Cum poate primi România aproape jumătate de miliard de euro anual și DNA Constanța ar intenționa să solicite arestarea lui Mircea Băsescu, iată temele principale care țin pagina de gardă a cotidienelor apărute sâmbătă, 14 iunie.

Mircea Băsescu

Mircea Basescu in vizorul DNA

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, citând o informație ce i-a parvenit pe surse, că DNA Constanța ar intenționa să solicite arestarea lui Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu. „Procurorii cer reținerea preventivă a lui Mircea Băsescu. Informația este pe surse confidențiale, neexistând certitudinea ei”, a spus Radu Tudor, citat de Jurnalul Național.

Premierul Victor Ponta ar obține aproape jumătate din voturile românilor (45%) dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale. Prim-ministrul este urmat de președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, cu 26% și de liderul Forței Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, cu 13%, potrivit unui sondaj Operations Research, citat de Puterea.

Istoricul american Larry Watts a acordat un interviu ziarului Adevărul, în care a vorbit despre perioada în care era urmărit de Securitate, despre prejudecățile unor analiști față de România și despre rolul jucat de București în contextul crizei din Ucraina.

Cine este proprietar de teren forestier ar putea să-și defrișeze legal întreaga suprafață de pădure pentru a-și construi pensiuni, spații de agrement, baruri, piscine și spa-uri, totul în scop turistic. Potrivit unor amendamente depuse de 38 de deputați pesediști la Codul Silvic, pădurile vor putea fi incluse în intravilan în aceste condiții și vor putea fi scoase integral din fondul forestier pentru a construi unități turistice. Semnificativ este faptul că zece dintre ei sunt proprietari de păduri, susține Gândul.

Opt proiecte depuse în cadrul apelului POSDRU vor avea ca beneficiari peste 6.400 de absolvenți ai anului 2014, informează Curierul Național. Ministerul Fondurilor Europene susține angajarea tinerilor absolvenți și dinamizarea activității în mediul privat. Autoritatea de Management POSDRU va evalua cât mai repede proiectele depuse în cadrul apelului pentru ca banii europeni alocați pentru acest apel, aproximativ 40 milioane de euro, să poată ajunge în mod rapid și eficient la IMM-urile care angajează tineri absolvenți promoția 2014.

O scădere a contribuțiilor sociale cu cinci puncte procentuale ar plasa România în media UE la povara fiscală pe locul de muncă, într-o zonă în care se află Spania, Portugalia și Bulgaria. Acum suntem spre vârful clasamentului, lângă Italia și Franța, potrivit Economica.net.

Proprietarii a 14 centre comerciale din București au realizat anul trecut cifre de afaceri cumulate de aproape 170 mil. euro din exploatarea acestor proiecte, în timp ce în alte zece orașe din țară proprietarii a 25 de centre comerciale au realizat venituri de aproape 160 mil. euro, potrivit unei analize aZiarului Financiar pe baza bilanțurilor publicate la Ministerul Finanțelor. Bucureștiul este detașat cea mai productivă piață pentru proprietarii de centre comerciale.

Poate primi România aproape jumătate de miliard de euro anual din turismul medical? Cu investiții în infrastructura sanitară și de transport, lucrurile s-ar putea schimba chiar de anul viitor, afirmă Capital. Între șapte și nouă milioane de persoane fac turism în scopuri medicale, la nivel mondial. O piață a cărei valoare depășește 35 miliarde de euro.

Cel mai vechi ‘om al lacului’ de lângă cartierul Crângași își povestește amintirile. Povești despre fantomele, peștii și ‘comorile’ de pe fundul unui lac pe cât de nou, pe atât de misterios. În ediția tipărită a Evenimentului zilei, un reportaj în exclusivitate cu amintirile celui mai vechi om care lucrează pe lacul Morii, din Capitală.

Fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Vlasov, a declarat vineri că procurorii spun ‘numai imbecilități” în dosarul în care îl acuză de trafic de influență, el adăugând că în rechizitoriu s-au spus ‘numai minciuni” și că Parchetul nu are legătură cu justiția. Mai mult, citat ca martor în dosarul în care clanurile Caran și Duduianu sunt acuzate de cămătărie, Vlasov a fluturat un teanc de bani în fața judecătorilor, informează Adevărul.

Situația extrem de gravă din Irak este un pericol nu doar pentru regiunea Orientului Mijlociu, ci pentru întreaga lume, deoarece se crede că SIIL are și luptători originari din SUA și state europene, care s-ar putea întoarce în țările de origine, pentru a organiza atacuri teroriste. În pericol sunt și românii aflați la muncă în Irak, care au fost extrași din orașele considerate a fi cele mai periculoase, după cum a povestit ambasadorul român la Bagdad, într-un interviu pentru Gândul.

Chiar și fără echipa națională în competiție, sportul rege va fi la el acasă în jumătate din locuințele românilor pe durata Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), aproape 60% dintre români vor urmări mai mult sau mai puțin cu sufletul la gură meciurile din această competiție, afirmă România Liberă.

Reprezentativa de rugby a României a învins, vineri, cu scorul de 34-16 (13-13), selecționata Uruguayului, într-un meci contând pentru prima etapă a IRB Nations Cup de la București, informează Pro Sport. În a doua etapă, miercuri, 18 iunie, România va întâlni Rusia, iar Emerging Ireland va juca în compania Uruguayului.

Mircea Lucescu e tot mai aproape de Galatasaray, anunțăGazeta Sporturilor. Președintele clubului turc, Ünal Aysal, a anunțat că antrenorul român îi va da răspunsul final în privința ofertei în cîteva zile: „I-am dat termen pînă luni!”

70 comentarii

urbos 14-06-2014 - 15:05

Are careva curaj sa-l aresteze pe porcul frate al Marelui Porc?
Sint convins ca intr-un asemenea caz, toti viermii basisti vor apluda frenetic.
Dar unde sint oare viermii basisti, de ce nu grohaie la subiectul asta, ce-o fi cu animalele iubioare de DNA si de stat de drept? Oare ce fac viermii? Au crapat toti? Astept sa guite si sa ceara arestarea imediata a fratelui porc al Marelu Porc! Ia sa vedem cum apar…

Antibasistul 14-06-2014 - 15:20

Ptiu, pe toți basistii!!!

Mircea 14-06-2014 - 16:55

„informație ce i-a parvenit pe surse,”
Deocamdata guita altii. Sa vedem FAPTE nu surse.

Mircea 14-06-2014 - 16:57

Eu am aflat pe surse ca toti liberalii iubitori de rusi o sa fie arestati si trimisi in Baragan. Sa-i vedem ce guita.

urbos 14-06-2014 - 19:54

Hehehe, scelerat bolsevic, o sa va dam foc!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2014 - 20:04

urbos/sobru = Sandu Dobre PNL-ist din Aripa DEFUNCTULUI CA CARAU
felicitarile se POT expeDia pe adresa l
Pogoanele jud . Buzau
Str UNIRI 793 .

urbos 14-06-2014 - 20:11

Labagiule, pai eu ce spun, viermele vostru din familia Porcului poate sa fure oricat, sa santajeze oricat, sa faca trafic oricat, caci de el nu se atinge nimeni.
O sa va dam foc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2014 - 21:03

urbos/sobru = Sandu Dobre PNL-ist din Aripa DEFUNCTULUI CA CARAU
felicitarile se POT expeDia pe adresa l
Pogoanele jud . Buzau
Str UNIRI 793 .

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2014 - 22:29

Jale mare, da’ mare de tot, atat in lumea asa-zisilor ‘telectuali ai neamului, cat mai ales la curtea regilor Cioaba. Atat Traienel cat si Mesalina ot Plescoi, vazand ce cacat le-a iesit la alegerile europarlamentare, cu un 6% de rasul curcilor, au uitat de potentialii lor aliati de vaza, tiganii si alde Bakonschi, cu alte cuvinte i-au dat dracului, si-si vad in continuare, el de o tacere suspecta, ea de bucuria de a fi fost aleasa presedinte la pmp.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2014 - 22:41

In ast timp Cioaba, debusolat ca Lenutza nu-i mai raspunde la beep-uri si la SMS-uri, iese pe sticla si-si arata disponibiliutatea de a se alia fie si cu un partid de stanga (noul partid tiganesc fiind de dreapta 🙂 🙂 🙂 ), adicatelea cu PSD-ul doar, doar or pune-o si tuciurii regali de un vicepremier precum ungurimea. Majestatea Sa Regala precizeaza insa ca daca Udrea ii va raspunde la SMS-uri, el este in stare sa ierte si sa uite revenind la prima dragoste.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2014 - 22:42

Asta in timp ce ‘telectualii premiati cu medalii ai lu’ Traienel se simt tradati de acesta, iar Baconschi face vorbe dure cu adresa la cea care pana mai era il stimula intelectual atat de tare incat trebuia sa bea ceaiuri cu bromura sau sa faca dusuri reci pentru a putea sta in prezenta ei fara s-o invite in jacuzzi.
Daca tganimea si ‘telectualii dau la spate cu cuplul adolescentin de indragostiti tomnatici (sac!), nu acelasi lucru se poate spune despre noii aliati ai basescului, recte PNL si PDL, care au pus-o de galceava in ditai Sentaul Romaniei pe motiv ca avortonul ilegitim din scaunul de presedinte al Romaniei nu a fost invitat la sedinta aniversara a acestui forum al tarii. Geaba le zice Tariceanu ca nu-ti inviti dusmanu’ in casa deoarece ticalosu’ iti va silui nevasta si-ti va bate copiii, ca imediat sare alde liberalu’ Hashoti, care pana mai ieri se jura ca n-are niciun blat sau f’o smecherie cu Uciga-l Toaca, si-i bate obrazu’ presedintelui Senatului pe motiv de taiat nume Basescu de pe lista invitatilor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-06-2014 - 22:51

ca ieri alde Baconski visa Nutzy in jacuzzi,
Astazi ii cam pute diva si o da se spaima putzii.
Nu mai e icoana sacra concurenta pentru sfinte
Este doar o parasuta, fufa unui presedinte.

Nu mai e apetisanta, subiect pentru-a bea bromura,
Ci e doar o arivista ce-are jena la cultura
‘Telectualii-i da la spate, dupa ce i-a folosit,
Si ia fata la prostime cu masina de basit.

Bocete si-n tiganime caci Nutzica, Fese Tari,
Nu da curs la SMS-uri si ii tine de satrari.
Suparata-i foc Lenutza, inselata la marime,
Cu-asa minidimensiune a uitat de mancarime.

urbos 15-06-2014 - 01:57

Labagiule „Mircea”, dar te rog frumos, pofteste la subiectul asta, unde e vorba de familia imputita a Marelui Carmaci. Grohaie vierme! Ia sa auzim.

Mircea 15-06-2014 - 02:15

„Te rog frumos” ? Nu discut cu clonele tablagiilor.
🙂

Mircea 15-06-2014 - 02:16

PS
Si la ora asta nici nu am net.

urbos 15-06-2014 - 02:19

Labagiule „Mircea”, cu toata stima, nu cu mine sau cu ma-ta aia moarta trebuie sa discuti, ci sa grohai despre familia de infractori a Porcului matale, de care vorbeste titlul acestei rubrici. Ia grohaie!

Da, vad ca esti la locul de munca parazitule. Pazesti.

Mircea 15-06-2014 - 02:27

…Cu toata stima”…..
E clar. Clona e mult mai educata decit tablagiul.
🙂 🙂 🙂 🙂

salut 15-06-2014 - 02:30

Da’ pe subiectul cu Basescu la DNA si arestarea infractorului ai vreo parere, mai secatura?

Mircea 15-06-2014 - 02:34

Care arestare, mai secatura, care arestare ? Pe surse ?
„Informația este pe surse confidențiale, neexistând certitudinea ei”, a spus Radu Tudor, citat de Jurnalul Național.”

salut 15-06-2014 - 03:08

Pai nu mancai kkt, mai secatura, ca asa trebuie, sa fie „arestati preventiv” oamenii, ca asa-i normal?

Bineinteles ca nu-i normal, „arestarea preventiva” trebuie sa fie o masura exceptionala, nu o regula, bineinteles ca nici o jigodie de la DNA nu o sa aiba curajul de a propune asa ceva…,
….dar e interesant, jigodie basista, sa te vedem cum te strofoci sa-ti sugi singur poola si sa ne spui ca e profiterol..

Mircea 15-06-2014 - 06:08

salut
Da-mi citatul, mai secatura, ca pe memoria ta nici tu nu poti sa te bazezi. In final, ca orice tablagiu, esti in plin delir sexual. De data asta ai uitat laba si ii dai cu suptul. Succes.

urbos 15-06-2014 - 06:21

Iti zic io mai rujat schizofrenic, ca nu guitai doar pentru aresteri preventive, mai guitai si ca oamenii sa fie declarati nebuni pana la proba contrarie si bagati la balamuc.
Omoara-te vierme.

Iar daca vrei s-o sugi, e nasol, ca nici muye nu-ti da nimeni sifiliticule, asta-i situatia, ti-am mai zis.

urbos 15-06-2014 - 06:23

Si nu uita sa te hlizesti ca proasta.

Mircea 15-06-2014 - 06:28

Inca un tablagiu cu gargara de rigoare.
CI-TA-TUL !
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

urbos 15-06-2014 - 06:36

Hehehe, schizofrenicule.
Ce citate vrei ma cacatule, sa umble lumea pe net sa caute ce scremi tu p-aici? Zi acu vieme daca esti de acord cu mizeriile procurorilor si arestarile lor preventive. Ce tot o freci? Zi acu.

Deci unde e locu tau? In streang, desigur!

urbos 15-06-2014 - 06:38

N-ai uitat sa te hlizesti, tampo. Bravo!

Cum ti-oi fi imaginand ma imbecilule, ca cineva ar putea crede ca te distrezi? Chinuitule!
Ce dobitoc! Hahaha!

Mircea 15-06-2014 - 06:45

„locu”
Ce sa-i explic analfabetului ? „Apostrofu” !
Deci, dai clic stinga cu copita pe mouse cind vezi numele meu. Ai grija ca numele meu se scrie cu litera mare (M). Apoi folosesti rotita aia si cauti CITATUL dupa care il copiezi si il postezi aici in locul obsesiilor tale de cazarma. Nu urla, stiu ca e greu pentru tine dar citatul face mai mult decit „argumentele” tale de cazarma. Incearca, sunt pensionari speciali care reusesc, poti si tu.
🙂 🙂 🙂 🙂

urbos 15-06-2014 - 06:51

Ma pis pe numele tau ma idiotule, doar nu crezi ca m-as apuca sa caut prin haznaua care te reprezinta si sa pierd vremea.
Zi in mortii ma-tii acu. Hehehe, cacatule, cacatule.

Si lasa tu limba romana trogloditule, ca nu te pricepi. Nu intuiesti apostrofu, strange-o-n cur, nu e vina mea.
Si unde ziceai ca se bazeaza avionu? Hahahaha! A inspecta, ai invatat ce inseamna analfabetule?
In streang vierme!

Mircea 15-06-2014 - 06:57

🙂
Acuma nu mai e clona. A inviat tablagiul. Cazarma pura ! Vrea prostul sa-i dau eu citatul din ce nu am scris. Hazliu.
🙂
La Sapoca (si dupa aceea la scoala) !

UnUL 15-06-2014 - 07:00

@Mircea
Mda, și „tablagiul” suferă de incontinență urinară acută. Propun să punem mână de la mână și să-i cumpărăm niște pamperși. Nu de alta dar prea duhnește a urină aici pe forum.

urbos 15-06-2014 - 07:04

Ce citat ti-am cerut eu ba schizofrenicule? Vorbesti singur? Hahahahahahaha! Eu ti-am zis sa spui acu ce parere ai. Dementule!
Nu intelegi cuvintele pe care le citesti dementule. Si mai zici de Sapoca? In streang bolnavuleee! Hahahaha!

urbos 15-06-2014 - 07:13

Vezi ma Mircica acuma, de la laba ti se trage. Faci tu misto, te hlizesti ca vaca, dar uite ce se intampla. Sa nu zici ca nu ti-am zis.

Mircea 15-06-2014 - 07:18

„Iti zic io mai rujat schizofrenic, ca nu guitai doar pentru aresteri preventive, mai guitai si ca oamenii sa fie declarati nebuni pana la proba contrarie si bagati la balamuc.
Omoara-te vierme.”

Si dupa ce prostul imi zice iar eu ii cer CITATUL acum o da la remaiat.
La Sapoca !
Vezi, asa se face, dai citatul nu dai doar din copite pe tastatura.

Mircea 15-06-2014 - 07:22

UnUL
Mai bine ne luam noi masti de gaze ca prostul ramine cu pampersii pe el. Schimbatul e o operatiune prea complexa pentru intelectualii astia de cazarma.
🙁

urbos 15-06-2014 - 07:24

Scremutule, nu te-ai saturat ma sa iti largesti gaoaza asa degeaba? Sa mergi cu chilotii in vine ca ultima otreapa, si nimic?
Ce dracu idiotule, ti-am zis sa-ti spui acu parerea, ca de cautat, nu sta nimeni sa-ti caute prin mizerii.
Daca nu spui nimic, taci si inghite!

Mircea 15-06-2014 - 07:32

Poate acuma pricepe ca a trecut programul de facut pipi:

„urbos
15-06-2014 at 06:21

Iti zic io mai rujat schizofrenic, ca nu guitai doar pentru aresteri preventive, mai guitai si ca oamenii sa fie declarati nebuni pana la proba contrarie si bagati la balamuc.
Omoara-te vierme. ”

Deci imi zici si acuma iti zic si eu:

CI-TA-TUL !
🙂

urbos 15-06-2014 - 07:40

Labagiule, citatu te intereseaza pe matale, ca esti schizofrenic. Ce-mi pasa mie de citatele tale?
Du-te si spanzura-te.

Mircea 15-06-2014 - 07:44

CitatuL nu „citatu” ca nu mai esti in cazarma. Drepti ! Culcat ! Poate acuma mai inveti ceva.

Mircea 15-06-2014 - 07:58

Semne bune. Prostul a descoperit „apostrofu” la „citatu” dar la „capu” evident ca l-a uitat.
🙂
Totusi face progrese. Bravoooooo !

Mircea 15-06-2014 - 08:02

UnUL
Eu zic sa-l incurajam. Cine stie, poate in 50-60 de ani scoatem om normal din el si poate mai invata ceva si ceilalti tablagii.

Mircea 15-06-2014 - 08:05

Inutil. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ! Deja ii da din nou cu „citatu”.
🙂

Mircea 15-06-2014 - 08:07

La fel cu „imbecilu” (porecla lui printre tablagii). El spune prostii cu nemiluita si noi trebuie sa intuim. Destept baiat !

UnUL 15-06-2014 - 08:12

1. Aici nu e vorba de mine. Eu nu sunt parte în discuție. Ți-am explicat doar că atunci când îl acuzi pe cineva că ar fi spus ceva trebuie să furnizezi citatul. E o chestie de etică elementară.
2. De kkt te-ai făcut întotdeauna singur, conform principiului : „Ce-și face omul cu mâna lui…”
3. Problema nu era cea a arestărilor preventive (care, de altfel, ar necesita un lung excurs de câteva zeci de rânduri) ci presupusa arestare a lui Mircea Băsescu – actualmente doar la stadiu de bârfă antenistă – și ce ar fi afirmat dl. Mircea cândva, nu se știe când. Și la asta ți s-a și răspuns.
4. Văd că ești specialist în găleți de kkt; numai că de obicei, vrând să le arunci asupra altora, nimerești chiar tu în ele.
P.S.
– bătrân – eu
– labagiu -tu

UnUL 15-06-2014 - 08:15

Intuit sau nu, cretinache, apostroful e OBLIGATORIU, el nu poate fi subânțeles. Și comoditatea sa graba nu sunt scuze.

Mircea 15-06-2014 - 08:24

Normal e sa scrii corect nu sa te faci de ris cu repetitie (adica dupa ce unii iti fac un pustiu de bine si te invata tu ii dai inainte cu prostiile). Chestia cu intuitul e tot opera ta. Nimeni nu e obligat sa intuiasca printre prostiile tale. Daca nu esti capabil sa te rupi nici la pensie de argoul de cazarma nici Sapoca nu te mai ajuta. Reusesti doar sa te faci de ris. Despre scrisul asa cum se vorbeste ma umfla risul. Despre franceza sau engleza ai auzit ceva. Hai scrie-ne ceva cum se vorbeste in franceza, ca in romana esti as (de pica !)

UnUL 15-06-2014 - 08:33

Normal ar fi să pui și diacriticele, așa cum fac eu; folosirea lor e un semn de bun simț. Îi pot scuza totuși pe cei care nu au decât tastatura engleză (îndeosebi cei stabiliți prin State).

Mircea 15-06-2014 - 08:42

Mai intii „citatu”:
„nu mai tastez si apostrof, ca pierd vremea.”
Si acum intrebarea:
– nu e mai simplu sa tastezi un L decit sa tastezi cearceafuri de injuraturi ? La injuraturi nu pierzi vremea ?

Mircea 15-06-2014 - 08:58

Of ! Dupa „bree” acum a inventat un nou cuvint, „spanzuratoaree!”
Dar noi trebuie sa intuim.

UnUL 15-06-2014 - 10:15

Și ortografia nu are nicio legătură cu „distragerea atenției”, ci doar cu incultura celor ce n-o respectă.

Antibasistul 15-06-2014 - 15:12

Basistii si daca mor NU SCAPA DE PROSTIA LOR, o vor lua cu ei in Lumea de Apoi!!!

urbos 15-06-2014 - 02:33

Dar de ce te hlizesti otreapo? Grohaie in mortii ma-tii despre familia de infractori a Marelui Kior, ce-o tot dai cotita vierme? Ia zi cum ia javra bani ca sa scape tigani din puscarie. Altfel, Kioru vostru, mare aparator al „Justitiei”, peste care nu se baga.
Grohaie fiu de catea, cu tot respectul.

Mircea 15-06-2014 - 02:37

Vad ca a mai aparut o clona de tablagiu. Sau asta e tablagiul real ? Greu de facut distinctia la ora asta.

Mircea 15-06-2014 - 02:38

Am uitat:
🙂 🙂 🙂

Tache 15-06-2014 - 03:25

Daca „presedintele” Romaniei si fratele lui au luata spaga, mita, spert, bacsis, parandarat pentru a incalca legea si a scoate din inchisoare un interlop tigan (Bercea Mondialu), atunci cei doi ar trebui oare arestati preventiv si definitiv ? Aceasta-i intrebarea, domnule Mircea ! Sunteti rugat sa raspundeti prin DA sau NU.

jan dinu 15-06-2014 - 03:31

TACHE , presedintele Basescu shi fratele lui
nu se murdaresc …au deja miliarde de EURO
dupa spusele ANTENEI … deci iarashi grasesti
ca o Gazeta Ruseasca !
JD-USA

Tache 15-06-2014 - 03:38

Au miliarde, dar le ruleaza, caci trebuie sa si plateasca, sultani, viziri si pase, de la Washington, Londra si Tel-Aviv, asa ca nu se pot opri din acumulare, cat timp sunt in functie, adica „la produs”……

Antibasistul 15-06-2014 - 04:33

Mircea Basescu arestat, ar fi bine!
Frate-su cînd va fi arestat?

Mircea 15-06-2014 - 06:02

Tache
DA !

UnUL 15-06-2014 - 07:21

@Tache
DACĂ !!! – DA.

urbos 15-06-2014 - 03:30

Pana la ce se pregateste DNA sa NU faca, adica sa aresteze viermele de frate al leprei de la Cotroceni, viermele basist, impreuna cu restul de viermi basisti, ar fi trebuit sa constate si sa comenteze FAPTELE scursurii de frate al scursurii de la Cotroceni. Evident ca in cazul asta, viermii tac ca viermii. Altfel, ragete, latraturi, oracaieli, zbiarate, guitaturi, Voiculescu, mama lu Voiculescu, Felix, Voiculescu…

Mircea 15-06-2014 - 06:33

„mama lu”
La scoala tablagiilor !
🙂 🙂 🙂 🙂

Mircea 15-06-2014 - 06:37

…”Voiculescu, mama lu Voiculescu, Felix, Voiculescu”…

Repetitio mater studiorum est. La scoala tablagiilor, nu va jucati cu focul sau cu streangul ca va faceti singuri felul la cit de prosti sunteti !
🙂 🙂 🙂 🙂

urbos 15-06-2014 - 06:42

Esti atat de prost, ca acu razi de tine si de tampitii a tine, imbecili cu Voiculescu non stop in creieri!
Pana unde poti fi de prost ma? Hahahaha!

Mircea 15-06-2014 - 06:48

Pina unde ? Pai pina am surse de comparatie asa ca tablagii. Cind nu mai am surse inseamna in sfirsit ca tablagii s-au dus la scoala.
Hahahahahahahahahaha !

Mircea 15-06-2014 - 06:51

Vise, vise. Tablagii…scoala…..Doua cuvinte incompatibile.
🙁

UnUL 15-06-2014 - 06:55

Văd că unii se ambalează, se agită, se excită, etc. Normal e să comentăm acest lucru când/dacă se va întâmpla. Deocamdată vindem pielea ursului din pădure, căci suntem la faza de simplă bârfă antenistă.

urbos 15-06-2014 - 07:00

Labagiu batran, lasa arestarea porcului, ca nici nu se va intampla in „Justitia independenta” a KIORULUI. Gavareste despre faptele porcului, cum se pupa cu tiganii in bot, cum inrudeste cu boratii si cum le ia banii ca sa scoata infractori in puscarie.

UnUL 15-06-2014 - 07:19

”Arestarea porcului”? De ce vorbești despre tine la persoana a 3-a ?
Cât despre faptele unuia sau altuia, lasă să le stabilească justiția, tu nu deții informațiile și probele necesare!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-06-2014 - 15:44

Cine swe inrudeste cu …boratzi ? rrumanashi ?
Da …invers ? Skatofagulle !…

mircea 15-06-2014 - 09:23

clanu Basescu de magia negra mai scapa cu ajutorul farmecelor facute si dasfacute da cona mare,dar da razbunarea tiganeasca nu-i scapa nici taciunii stinsi si neaprinsi la toc fara foc,nici pisat aprins la drum incrucisat,saracii o sa-i ia dracii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult