Acasa Revista Presei Revista presei. DNA trage de firul unei filiere de spionaj ruse

Revista presei. DNA trage de firul unei filiere de spionaj ruse

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

DNA, conform Naţional, a prins un fir al unei filiere ruseşti de spionaj care trece direct prin buzunarul lui Călin Mitică, omul care are unele treburi şi legături cu CFR. Interesant că Mitică este prieten bun cu Rareş Bogdan de la Realitatea TV, leul democraţiei care de curând a trecut de partea poporului, împreună cu Cozmin Guşă, patronul său, cunoscut şi el tot ca agent de influenţă rus. Ambii sunt tot din Cluj.

Revista Presei. DNA

Revista Presei. DNA

România liberă anunţă că UNPR a fuzionat cu PPDD, partidul lui Dan Diaconescu, pe care l-a înghiţit dintr-un gogâlţ. Mai bine înghite toate deşeurile, poate face indigestie şi scăpăm de toţi.
Patricia Ţig este noua senzaţie românească din tenisul mondial, după ce a pierdut finala turneului WTA de la Baku în faţa rusoaicei Gasparyan. Ea sărit 39 de locuri, pe 115, conform ProSport.
Sandy Higgins, inginer Naval Support Facility la Deveselu, a fost depistată de medicii români cu pneumonie şi i s-a propus să se interneze în două spitale din România, povesteşte EvZ. În ambele, să stea în pat cu o altă doamnă bolnavă. A refuzat. Cazul e narat de Ambasada SUA la Bucureşti.
Rusia şi China testează rachete supersonice, care reprezintă noi amninţări pentru Statele Unite ale Americii, explică Adevărul.
Prima tranşă de la creditori, de 24 de miliarde de euro, ar putea fi obţinută de Grecia în curând, arată Avgi, ziar proguvernamental de la Atena, citat de Bursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult