Acasa Revista Presei Revista presei. DNA va atinge apogeul în martie

Revista presei. DNA va atinge apogeul în martie

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

DNA încă nu a ajuns la apogeul acţiunilor sale publice, ci se pregăteşte, conform Naţional, să atingă maximumul în cursul lunii martie. Efectul va fi decapitarea partidelor politice. De exemplu: PDL ar cădea cu tot cu Boc, PNL e la încălzire, iar la PSD cârtiţele au turnat şi toarnă. E jale.

Revista Presei. DNA

Revista Presei. DNA

Elena Udrea e gata coaptă. Ieri, Nelu Iordache a denunţat-o pentru contracte preferenţiale pe care i le-ar fi acordat când era ministrul Dezvoltării, susţine luju.ro.

Udrea susţine că Sebi Ghiţă a fost să-l viziteze pe Dorin Cocoş în puşcărie, arată Curentul. Nuţi din Pleşcoi a făcut această dezvăluire la Gândul live, afirmând că a aflat faptul de la fostul ei soţ.

Vă daţi seama? Dorin Cocoş e în puşcărie. Elena Udrea e sub control judiciar în acelaşi dosar şi stă de vorbă cu un alt suspect. Asta se numeşte infracţiune, Udrea nu are voie, conform Codului Penal, să discute cu alţi împricinaţi din dosarul ei. Credem că o paşte o arestare.

Duminică, Mioriţa Videanu l-a vizitat întâi pe cuscrul lui Băsescu, Bebe Ionescu, apoi poate pe acesta. Comisarul a făcut un filaj, în urma căruia a văzut-o intrând în reşedinţa fostului preşedinte.

Vasile Blaga a afirmat că senatorii liberali se vor pronunţa pentru încuviinţarea solicitărilor adresate de către procurorii DIICOT şi DNA, explică România liberă.

Excelentă analiză a ziarului Adevărul asupra naturii aşa-zisului pamflet practicat de către cei doi huligani tv, Radu Banciu şi Mircea Badea.

Dosarul devalizării FNI de către Sorin Ovidiu Vântu a fost pus din nou pe tapetul Tribunalului Bucureşti, informează EvZ.

Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru au semnat contracte până în vară cu Rapid Bucureşti, anunţă Puterea. Senzaţional este cum anume au făcut-o: la o zi după ce echipa a plecat în cantonament, contractele au fost semnate de cei doi în alb, urmând ca responsabilii clubului să completeze sumele pe care le pot da foştilor internaţionali.

Ar putea să fie marketing, pur şi simplu. Caricaturiştii de la Charlie Hebdo au anunţat acum câteva zile că iau o pauză, pentru că sunt stresaţi. Acum anunţă următorul număr al hebdomadarului cu apariţia pe 25 februarie. A consemnat Gândul.

Un parlamentar irakian a afirmat că Statul Islamic a cumpărat armament şi muniţie în valoare de 300 de milioane de dolari din România, conform Bursa.

Yanis Varoufakis, ministrul grec al Economiei, este în turneu european, încercând să convingă guvernele UE că Grecia, care a înnebunit, merită să primească pentru asta o coroniţă. Curierul naţional descrie vizita la Paris şi face avanpremiera celei de la Berlin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult