Acasa Revista Presei Revista presei. DNA vrea ordonanţă de reţinere 72 de ore

Revista presei. DNA vrea ordonanţă de reţinere 72 de ore

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Ştiri pe surse dezvăluie că DNA a trimis Comisiei de revizuire a Constituţiei modificările dorite de instituţie. Direcţia doreşte ca ordonanţa de reţinere să se facă pentru maximum 72 de ore şi parlamentarii să mai aibă imunitate numai pe declaraţiile politice.

dnaSenatul a respins proiectul de hotărîre propus de Tăriceanu în Cazul Şova, iar acum acesta însuşi este obligat să-şi asume şi să semneze el însuşi documentul, arată Adevărul.

Klaus Iohannis ar fi încălcat Constituţia atunci când a convocat partidele la discuţii la Cotroceni, susţine EvZ.

Am scris aici că Iohannis mimează că în România nu există USL. Acum aflăm că preşedintele Klaus I. face acelaşi lucru în ceea ce ar trebui să fie un dialog real cu împrumutaţii în CHF, cum explică Bursa.

Cristian Troacă, omul care şi-a schimbat numele-n David, a fost eliberat condiţionat şi s-a convertit la penticostalism chiar ieri, a consemnat Gândul.

Executorul judecătoresc Dorina Gonţ a fost reţinută pentru evaziune fiscală alături de alte trei persoane, pentru un presupus prejudiciu de trei milioane de euro, relatează Mediafax.

Criminaliştii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani, iar în 32 de cazuri inculpaţii au şi fost executaţi, conform Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult