Acasa Revista Presei Revista presei. Doru Iuga, trimis în judecată pentru proxenetism

Revista presei. Doru Iuga, trimis în judecată pentru proxenetism

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: Doru Iuga – trimis în judecată pentru sex cu minori „Directorul OTV Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Staicovici şi alte trei persoane au fost trimişi în judecată, în stare de arest, de procurorii Parchetului Capitalei, care îi acuză de proxenetism sau sex cu minori”

Doru Iuga-director OTV

Gandul: Circa 100 de preoţi, filmaţi întreţinând relaţii homosexuale „Circa 100 de preoţi, din Italia, au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu doi bărbaţi, care se foloseau de reţele de socializare pentru a câştiga încrederea victimelor. Cei doi pretindeau până la 10.000 de euro pentru a menţine tăcerea.”

Fin.ro: 17 laureati ai Premiului Nobel prevestesc agravarea crizei din SUAsi UE „Criza economica este departe de a se fi terminat, iar fara masuri cores­punza­toa­re Europa si SUA vor avea mult de luptat impotriva stag­na­rii. Este concluzia a 17 laureati ai Premiului Nobel pentru economie, consultati de ,,Die Welt””

EvZ: Lumea lui George Soros – regele enigmatic al Europei de Est „Visul său declarat este o lume în care oameni ca el, speculatori ai pieţelor, să nu facă bani. Dar, cum lumea nu se schimbă, el a făcut 15 de miliarde $”

Curierul national: A început deja lupta pentru petrolul libian „Companiile se bat pentru recâştigarea contractelor de prospecţiuni şi extracţie de ţiţei. Consiliul Naţional de Tranziţie oferă avantaje în primul rând firmelor ţărilor care au sprijinit din primul moment forţele rebele (Franţa, Marea Britanie, Italia, SUA)”

Adevarul: Ce triburi preiau puterea în Libia „Favoriţi în cursa pentru şefia Libiei sunt în primul rând membrii CNT, în frunte cu liderul său, Mustafa Abdeljalil. Presa occidentală susţine că pătrunderea revoluţionarilor în Tripoli a fost posibilă datorită unei înţelegeri între revoluţionari şi occidentali cu tribul Harabi, de care aparţine şi liderul CNT, Mustafa Abdel Jalil”

Bursa: Executarea acţiunilor AVAS, un proces dificil „Executorii de la „Dobra, Coşoreanu& Dobra” susţin că au mai pus poprire la Depozitarul Central pe alte patru pachete de acţiuni ale AVAS, pe care se pregătesc să le scoată la vânzare, la Bursa de Valori Bucureşti, la fel cum au procedat şi cu deţinerile AVAS la „Casstil” Bucureşti (CAST), „Mercur” Craiova (MRDO), „Agrana România” (BETA) şi „Biofarm” Bucureşti (BIO)”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult