Acasa Revista Presei Revista Presei. Dosarul Diaspora: Dragnea şi Ponta nu scapă! 

Revista Presei. Dosarul Diaspora: Dragnea şi Ponta nu scapă! 

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Dosarul Diaspora este piatra de moară legată de gâtul lui Liviu Dragnea şi Victor Ponta, arată surse DNA citate de Comisarul.ro.

Revista Presei. Dosarul Diaspora: Dragnea şi Ponta nu scapă! 

Revista Presei. Dosarul Diaspora: Dragnea şi Ponta nu scapă!

După ce Tiberiu Niţu a încercat să omoare acest dosar, dând NUP, aşa cum susţine Puterea, DNA a preluat acest dosar şi pesediştii responsabili pentru dezastrul din 2 şi 16 noiembrie tremură verde.

Există posibilitatea ca, în dosarele în care există probe indubitabile şi totuşi sentinţa a fost dată în sens invers, judecătorii implicaţi să fie inculpaţi în cauze de corupţie în Justiţie, arată Naţional.

Este cunoscut public mai curând pentru faptul că este soţul Loredanei Groza. Dar Andrei Boncea este cunoscut de către cei ce au trecut prin Trustul Pro pentru faptul că era mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu. Acum este audiat de procurorii de la Parchetul General pentru evaziune fiscală. EvZ susţine că Andrei este deja cercetat.

Dacă parlamentarii nu vor amenda Codul Penal, susţine Gândul, se deschide calea pentru ca Radu Mazăre să poată să fugă din ţară. El încearcă de mai mult timp să obţină ridicarea interdicţiei de părăsire a României.

Deputatul Ioan Adam rămâne la bulău, care deocamdată pentru el se numeşte arest preventiv, informează Curentul. Probabil că acum urlătoarea de toc-şău a televiziunilor perorează la pereţi, pledându-şi în orb nevinovăţia, spre disperarea colegilor de gratii şi zeghe.

Adevărul îl citează pe Vladimir Vladimirovici Putin comparând situaţia actuală cu cea în care s-a aflat Rusia în Al Doilea Război Mondial, când s-a aflat sub agresiunea Germaniei Hitleriste. Omul e atât de sigur pe el, când spune că nimeni şi nimic nu va reuşi să obţină avantaje militare asupra Rusiei, încât devine de-a dreptul comic.Săracul, probabil că, în mintea sa, Obama e un soi de Hitler al secolului XXI…

Şeful Sberbank susţine, conform HotNews, că Rusia se confruntă cu o problemă majoră de lichiditate. Dacă lucrurile stau astfel, e groasă tare: data trecută când s-au adunat arierate a fost prin 1985. Anii 90 au fost dominaţi de imposibilitatea de a mişca rubla.

Se ajunsese că întreprinderile mari, inclusiv Gazprom, făceau schimb în natură până spre finalul epocii Elţîn. Ieşirea din criză a fost prin combinata de şantaj energetico-geopolitic făcută de Rusia lui Putin. Rusia nu ştie să ajungă la prosperitate făcându-şi economia funcţională. Dacă ne apropiem de un nou astfel de moment de blocaj de lichidităţi, urmează o revoluţie în Rusia.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult