Acasa Revista Presei Revista Presei. Dosarul Diaspora prinde viteză la DNA

Revista Presei. Dosarul Diaspora prinde viteză la DNA

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Dosarul Diaspora prinde viteză la DNA, de când Domnul Frână Tiberiu Niţu a capotat, afirmă Puterea. Aviz amatorilor, buldozerul s-a pus în mişcare şi va rupe totul.

Revista Presei. Dosarul Diaspora prinde viteză la DNA (foto:activenews.ro)

Revista Presei. Dosarul Diaspora prinde viteză la DNA (foto:activenews.ro)

Cabinetul Ponta, indiferent care este acesta, e mai plăpând ca oricând, pentru că nici măcar liderii PSD nu mai cred că acesta mai poate să fie viabil, explică România liberă.

Fosta jurnalistă din centrala BBC Romanian Department, Tatiana Niculescu-Bran, autoarea “Spovedaniei de la Tanacu”, o piesă de teatru pusă în scenă de Andrei Şerban, este purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, arată HotNews. La BBC, Tatiana mi-a fost colegă şi ceea ce pot să spun despre ea e că, într-un mediu extrem de tensionat, părea a fi de oţel.

Senatorul independent Valer Marian îl interpelează din nou pe Victor Ponta şi e citat de EvZ. Conform politicianului, soţul Andreei Paul, Cristian Paul, are o firmă de evaluări, Romcontrol, care este principalul beneficiar al acestui gen de contracte cu ANRP.

Doi manageri de business, Dragoş Bîlteanu, preşedintele SIF1 Banat Crişana, şi Najib el Lakis, membru în Consiliul de Administraţie al SIF1, au fost aduşi la DIICOT pentru audieri în dosarul escrocheriilor ce sunt anchetate la aceste două instituţii financiare, în ceea ce e deja supranumit, de către Curierul naţional , Dosarul Vineri 13. Bîlteanu a fost întrebat de ce crede el că a fost adus. Răspunsul, conform Bursa: “Nu ştiu”.

La Pomicola Focşani s-a dat un tun de 500 de milioane de euro, conform Bursa. Protagonişti: Vasile Roşca, socrul deputatului UNPR Laurențiu Țigăeru-Roșca, omul de afaceri Neculai Ţuţoi (socrul fostului prefect PNL MIrcea Dragoș) şi Ion Martiş, tatăl arbitrului arestat pentru mită, Marius Martiș.

Cutremurele atipice din Vrancea din ultimele săptămâni s-ar putea datora prospecţiunilor petroliere care se fac în judeţul Vrancea. În Fitioneşti, de la aceste prospecţiuni cad pereţii caselor, se cutremură clădirile, crapă gresia, explică Adevărul.

Fostul căpitan Ionel Boeru face dezvăluiri pentru Curentul despre vremurile în care, la Târgovişte, a descărcat pistolul-mitralieră în Nicolae Ceauşescu.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult