Acasa Revista Presei Revista Presei. Dosarul EADS – Mihai Pâlşu a fost dat afară de la Puterea

Revista Presei. Dosarul EADS – Mihai Pâlşu a fost dat afară de la Puterea

scris de Florin BUDESCU
264 Afisari

Mihai Pâlşu a fost înlăturat de la Puterea, anunţă Comisarul.ro, după ce a publicat un text despre Dosarul EADS. 

Revista Presei. Dosarul EADS - Mihai Pâlşu a fost dat afară de la Puterea

Revista Presei. Dosarul EADS – Mihai Pâlşu a fost dat afară de la Puterea

La o manifestarea a ICR, Ion Iliescu a fost huiduit şi apostrofat îndelung şi zgomotos de un cetăţean, relatează Curentul. Omul i-a strigat Bătrânului Edec că este un criminal (aşa cum este) pentru ce a făcut la Revoluţia din 1989. Să-i dea Dumnezeu lui Ion Iliescu multă sănătate, viaţă lungă şi luciditate, să plătească pentru crimele sale, să fie condamnat şi să priceapă ce i se întâmplă.

Ioan Cindrea, preşedintele CJ Sibiu, baron PSD, a fost condamnat cu suspendare pentru că şi-a angajat soţia la biroul său parlamentar, anunţă Cotidianul. Sentinţa nu este definitivă. Cindrea este cel mai mare combinator pesedist sibian.

Pe valurile schimbărilor sociale din 2012, o dată cu Revoluţia Borfaşilor, a fost ales, în iunie, la locale, preşedinte al CJ Timiş Titu Bojin, mare om, mare caracter. Acum a fost adus cu mascaţi la DNA, el şi cu alţi suspectaţi într-un o’dosar instrumentat de procurori, arată TION.

Patronul Euroconstruct, Dan Besciu, despre care acum câţiva ani se spunea că e proptit de Traian Băsescu, a fost reţinut de DIICOT, conform Mediafax, în acelaşi dosar în care i-au fost prinse degetele la uşă lui Dragoş Nedelcu, un fost jurnalist, pururea mitoman de renume.

Curierul naţional titrează: CFR e asaltată de procurori din toate părţile. Una dintre părţi e chiar cea din precedentul paragraf.

Cetăţeanul Daniel Ciobotea, care în acest moment îndeplineşte funcţia de CEO al Bisericii Ortodoxe Române, are un salariu lunar de 13.900 de lei, dintre care de la stat ia peste 7.700 de lei (mai mult decât şeful statului), iar restul din fondurile Arhiepiscopiei Bucureştilor, adică de la enoriaşi, informează HotNews.

E scandal mare cu SIF-urile. Banii SIF-urilor au ajuns în buzunarele boşilor, care acum s-au transformat în reţinuţi, atrage atenţia Bursa. E groasă rău.

Şi totuşi, România pare a fi pe harta globală a închisorilor secrete CIA, arată Adevărul. În centrul de detenţie din ţara noastră s-ar fi aflat prizonieri anchetaţi pentru terorism şi probabil torturaţi, despre care CIA nu a informat Departamentul de Stat. fostul ambasador american la Bucureşti a condamnat aceste practici.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS