Acasa Revista Presei Revista presei. Dosarul ICA, amânat pe minciuna unui judecător

Revista presei. Dosarul ICA, amânat pe minciuna unui judecător

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Dosarul lui Dan Voiculescu, amânat pe baza unei minciuni a unui judecător al Curții de Apel Bucureşti „Un lucru mai puţin obişnuit s-a întâmplat la termenul din 10 iunie 2014 al procesului lui Dan Voiculescu. Completul de doi judecători de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a dat un nou termen, motivul anunţat de preşedintele completului, Florică Duţă, fiind acela că nu a fost constituit procedural corect completul de judecători” (România liberă)

Ingineriile imobiliare ale lui Klaus Iohannis „Dezvăluiri senzaţionale despre ingineriile imobiliare ale Primarului Sibiului şi preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Klaus Johannis” (EvZ)

Deschide suspendarea acordului cu FMI robinetul pomenilor electorale? „Fondul Monetar Internaţional (FMI) a amânat pentru luna noiembrie evaluarea acordului încheiat cu ţara noastră, a anunţat, ieri, premierul Victor Ponta. Şeful Guvernului susţine că decizia FMI a fost determinată de faptul că acesta doreşte să vadă proiectul de buget pentru anul viitor, ca să poată să analizeze sustenabilitatea reducerii contribuţiei de asigurări sociale (CAS) pentru 2015 şi 2016” (Bursa)

Tăriceanu şi-a lansat un vis: Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea Identităţii Liberale: Haideţi cu toţii să ne unim în ce înseamnă rezistenţa liberală! „Tăriceanu şi-a adunat 15 parlamentari din PNL şi a lansat Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea Identităţii Liberale, culmea ironiei, în Sala Blaga a unui hotel din Capitală, fiind însoţit de cei care erau împotriva lui Crin Antonescu. Printre aceştia, Daniel Barbu, Daniel Chiţoiu, Ovidiu Silaghi, Andrei Gerea, Radu Stroe şi Mihai Stănişoară. Pentru susţinere, Chiţoiu a spus că aproximativ 200 de aleşi locali se vor afilia proiectului, în timp ce Radu Stroe a afirmat că există chiar şi trei europarlamentari care susţin Grupul” (Puterea)

Stănişoară se alătură Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale „Deputatul liberal Mihai Stănişoară se alătură Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu, afirmând că mişcarea este un câştig pentru liberalismul autentic şi că se vor mai alătura parlamentari, aleşi locali şi reprezentanţi ai societăţii civile” (Cronica română)

Sefii Jandarmeriei, combinatii cu banii de la curve! „Procurorii de la Parchetul Militar au intrat in linie dreapta cu instrumentarea unui dosar care, daca suspiciunile de pana acum se confirma, poate arunca pur si simplu in aer Ministerul de Interne. Ce-i drept, in paralel cu ancheta procurorilor militari, are loc si o cercetare a corpului de control al Jandarmeriei Romane, dar este greu de crezut ca lucrurile se vor urni vreodata aici” (Naţional)

Reacţie dură a unui actor din România la adresa prezentatorului TV Radu Banciu, care a jignit-o pe Simona Halep: „Un împuţit” „Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă” (Gândul)

De ce nu se vindecă piaţa asigurărilor auto „Negriţoiu: Piaţa nu este sustenabilă. Costurile de distribuţie şi vânzare sunt duble faţă de cele practicate la nivel european. ASF ia în calcul să umble la aceste costuri indecente care provin din comisioane plătite brokerilor, costuri de promovare sau de personal. În vizorul autorităţii sunt şi asigurătorii care practică preţuri ale poliţelor RCA la jumătate faţă de cât ar trebui, precum şi a celor care practică jocul piramidal” (Curierul naţional)

Parlamentul European: popularii şi socialiştii, alianţă după model german. Juncker, favorit pentru şefia Comisiei „Partidul Popular European (PPE), câştigătorul alegerilor europarlamentare, şi Partidul Socialştilor şi Democraţilor (S&D), al doilea mare grup politic european, se pregătesc să bată palma pentru a forma o majoritate în Parlamentul European. O înţelegere între populari şi socialişti i-ar asigura în mare parte funcţia de preşedinte al Comisiei Europene şi lui Jean-Claude Juncker (PPE)” (Adevărul)

StareaPresei.ro

2 comentarii

ancuta 14-06-2014 - 00:37

al dracu’ base!

pathfinder 14-06-2014 - 00:40

Cine-i chioru’?
Ha?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult