Acasa Revista Presei Revista presei. Dragnea va fi zburat din Guvern de Ponta

Revista presei. Dragnea va fi zburat din Guvern de Ponta

scris de Z.V.
6 afisari

Liviu Dragnea a fost trimis luni în judecată, alături de alte peste 100 de persoane, în dosarul în care este acuzat că ar fi fraudat referendumul din 2012 privind demiterea preşedintelui.

Revista presei. Dragnea va fi zburat din Guvern de Ponta

Adevărul: Dosarul Referendumul. Cum s-a luptat vicepremierul Liviu Dragnea să-l dea jos pe Traian Băsescu ”Liviu Dragnea a fost trimis luni în judecată, alături de alte peste 100 de persoane, în dosarul în care este acuzat că ar fi fraudat referendumul din 2012 privind demiterea preşedintelui. Dacă va fi găsit vinovat de folosirea influenţei sau autorităţii pentru obţinerea de foloase necuvenite Dragnea riscă până la cinci  ani de închisoare. Imediat după aflarea veştii premierul Victor Ponta a declarat că „magistraţii vor infirma aceste acuzaţii”

Cronica română: Penalul Dragnea nu va demisiona din Executiv. Ponta îl susţine! “Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că nu va demisiona din Executiv deoarece faptele de care este acuzat de către procurori nu numai că nu au legătură cu activitatea guvernamentală, ci sunt şi neadevărate”

Naţional: Oamenii lui Ponta isi impart ciolanul lui Dragnea ”Inevitabilul s-a produs si Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in Dosarul Referendumul. Iar dupa ceva gargara mediatica, ca sa mai potoleasca spriritele printre talibanii pesedisti, Victor Ponta nu va avea incotro si, invocand presiunile europene, il va zbura pe vicepremier din Guvern“

EvZ: Băsescu: Ponta este hotărât să pună sub control audiovizualul “Nu cumva ținta este TVR-ul? Mâine, poimâine, aflăm că este in insolvență și vine cineva care are lichidități. Ori Voiculescu, ori Ghiță, care au bani din contracte cu statul, și vin salvatorii. Este un scenariu pe care ni-l putem imagina“

Gândul: Băsescu: Privatizarea CFR Marfă ar putea face obiectul DNA mai devreme sau mai târziu. Băi, băieţi, dacă o să vă ia, o să vă ia exact pe ce aţi făcut până acum ”Presimt – orice om priveşte cum se desfăşoară privatizarea CFR Marfă – că aceasta ar putea face mai devreme sau mai târziu obiectul activităţii DNA. Spun preventiv: «Nu mai continuaţi modificarea condiţiilor în care să se facă privatizarea la CFR». (…) N-aş vrea să mi se spună peste doi-trei ani că am lăsat prin testament prezidenţial: «Luaţi-i» . Băi, băieţi, dacă o să vă ia, o să vă ia exact pe ce aţi făcut până acum în privaţizarea CFR Marfă”

Bursa: Vosganian şi-a dat demisia de onoare din Guvern ”Sunt pregătit să-mi depun demisia de onoare dacă aceasta va fi concluzia consultărilor împreună cu colegii mei din Guvern şi împreună cu prim-ministrul Victor Ponta”

România liberă: CSM decide daca apara reputatia procurorului Papici, ceea ce echivaleaza cu apărarea independenţei magistraţilor ”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii  discută  azi “Raportul Inspecţiei Judiciare având ca obiect cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de domnul procuror Lucian Gheorghe Papici, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie””

Curentul: Claudiu Crăciun, agentul înfiltrat în mișcarea protestatarilor împotriva Guvernului, s-a deconspirat ”«Justiția a devenit un subiect foarte politizat, o marotă electorală»- a scris Crăciun pe contul său de facebook drept explicație pentru respingerea categorică a sugestiei ca demonstranții de duminică să ia în seamă și tema Justiției”

Puterea: Ceferiştii, cu salariile tăiate opt luni în 2013 ”Aceasta este a doua diminuare a veniturilor salariale ale ceferiştilor în acest an, sub pretextul eficientizării activităţii. Ieri, managementul companiei a precizat că a apelat la această măsură pentru a împiedica disponibilizările colective, care ar fi o ultimă soluţie pentru redresarea activităţii financiare a societăţii”

Curierul naţional: Romtelecom, o miză de 1 miliard de euro ”La 15 ani de la prima etapă a privatizării, statul încearcă din nou să vândă pachetul de acţiuni de 45,99% pe care îl deţine la companie. Condiţiile impuse potenţialilor consultanţi, printre care să fi asistat vânzarea unei companii cu o valoare de cel puţin 1,3 mld. lei, sunt dificil de îndeplinitÎn 2005 şi 2008 statul a mai încercat să-şi vândă participaţia estimată în 2010 de ministrul Vreme la 1 miliard de euro”

StareaPresei.ro

1 comentariu

UnUL 08-10-2013 - 10:56

Furtul ordinar rămâne furt ordinar, oricât ar răcni PeSeDeii.
CUM SCRIA CINEVA PE FORUMURI, LIVIU DRAGNEA AR TREBUI SANCTIFICAT: EL A FĂCUT MAI MULTE MIRACOLE DECÂT SANCTITATEA SA PAPA IOAN PAUL AL DOILEA (CA SĂ NU VORBESC DE TOT SOIUL DE „SFINȚI NAȚIONALI ORTODOCȘI”, CA ȘTEFAN CEL MARE!) : A ÎNVIAT ZECI SAU CHIAR SUTE DE MORȚI, A TRANSPORTAT PENTRU CÂTEVA MINUTE ÎN FAȚA URNELOR DE VOT CETĂȚENI AFLAȚI LA ORA RESPECTIVĂ ÎN FRANȚA, SPANIA, ITALIA, CHIAR AFGANISTAN, A ADUS LA VOT PERSOANE IMOBILIZATE LA PAT („POVESTEA CU „IA-ȚI PATUL TĂU ȘI UMBLĂ” A FOST UN MIZILIC PE LÂNGĂ ACESTE ÎNSĂNĂTOȘIRI ÎN MASĂ – CHIAR DACĂ ELE NU AU DURAT DECÂT ATÂTA CÂT A ȚINUT VOTUL!), ETC.
P.S. Normal că Victoraș răcnește și aberează : el e la fel de vinovat ca Dragnea (dacă nu și mai vinovat !), că doar el a dat ordinele. Și una e să DOREȘTI demiterea președintelui și cu totul alta să FURI ȘI SA MĂSLUIEȘTI cu nerușinare voturi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult