Acasa Revista Presei Revista presei: Dragomir despre femeile din Grant: “Nişte căzături!”

Revista presei: Dragomir despre femeile din Grant: “Nişte căzături!”

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZ: Dragomir: “Cele care au scris sunt nişte căzături!” ”Dumitru Dragomir a reacţionat dur după mesajul obscen pe care fetele din Grant i l-au adresat miercuri seară, la meciul de Cupă cu FC Vaslui. Preşedintele LPF este decis să interzică şi femeile pe stadion!”

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir

Gandul: S-a lansat candela oficială a Patriarhiei “Adio candelă roşie. Anul acesta, credincioşii ortodcşi vor merge la slujba de Înviere cu un noumodel, ce are binecuvântarea Patriarhiei. E vorba de o candelă galbenă supranumită “Ajutorul tău pentru Catedrala Mântuirii Neamului””

Curentul: PDL și-a prezentat echipa electorală de primari pentru București ”PDL București și-a prezentat, astăzi la prânz, echipa de primari cu care este gata să atace primăriile de sectoare și cea mai importantă – Primăria Capitalei”

Adevarul: Magistrații nu l-au achitat pe Bivolaru. Dosarul MISA se rejudecă pe 24 mai ”Liderul grupării MISA, Gregorian Bivolaru, nu a fost achitat de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție”

Curierul national: Creditorii vor putea lua bunurile sechestrate în contul datoriei ”Dacă preţul stabilit de executor este mai mare decât creanţa, creditorul trebuie să plătească debitorului diferenţa. Noul Cod de Procedură Civilă prevede şi că bunurile care nu au putut fi vândute prin licitaţie publică rămân indisponibilizate cel mult 1 an de la data aplicării sechestrului. Dacă bunurile sechestrate nu pot fi nicicum valorificate, ele se restituie din oficiu debitorului sau unui reprezentant al său”

ZF: 16 mld. euro cash ar trebui să plătească statul pentru proprietăţile naţionalizate “Plata integrală exclusiv prin bani pentru proprietăţile naţionalizate de comunişti ar însemna un efort bugetar estimat la 70 de miliarde de lei (16 miliarde de euro), din care mai mult de jumătate ar reveni cultului romano-catolic, care a depus cereri pentru 88.000 de imobile”

Fin.ro: OTE ia in calcul vanzarea operatorului Cosmote pentru a-si plati datoriile “Hellenic Telecommunications Organization SA (HTO), cunoscuta sub numele de OTE, ar putea vinde una din unitatile sale din Albania, Bulgaria sau Romania pentru a obtine bani in vederea platii serviciului datoriei”

Bursa: Acţiunile vedetă “Apple” ajung, miercuri, pe BVB ”Investitorii autohtoni vor putea tranzacţiona, de miercuri, cinci acţiuni americane, pe sis-temul alternativ al Bursei bucureştene. Notorietatea acţiunilor americane care vor fi aduse pe Bursa de Valori Bucureşti va contribui la promovarea pieţei de capital autohtone”

Romania libera: Profit. La Kiev, preţul unei camere de hotel este de cinci ori mai mare decât la Varşovia. Campionatul European de fotbal, în mâna mafiei ucrainiene “Hotelierii ucrainieni au triplat preţurile înaintea turneului final al Campionatului European de fotbal – însă se văd nevoiţi să înfrunte un concurent serios: grupările mafiote”

StareaPresei.ro

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 22:20

Al dreaq Mitica priapistul , pasa ricile din Grant , i-au culcat -o. Sa le interzica si din preajma stadioanelor, ba si din ORASe. Ce mai e nevoie, daca la Mitica i-a murit madularu .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult